Koja je to mafia.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Pa dobro ljudi razumijete li se vi u pravila fudbala? Svaki kontakt sa golman u njegovom kazenon je faul u korist golmana..Nerminovic je napisao/la:Haj' sad sudija, gdje faul?![]()
Koja je to mafia.
[youtube][/youtube]
Ti si druze kod ociju slijep. Cist faul nad golmanom.Nerminovic je napisao/la:Haj' sad sudija, gdje faul?![]()
Koja je to mafia.
[youtube][/youtube]
Ne moze biti faul ako Cezar skoci na Olica.FaraonTM je napisao/la: Pa dobro ljudi razumijete li se vi u pravila fudbala? Svaki kontakt sa golman u njegovom kazenon je faul u korist golmana..![]()
Uostalom, sve je to potvrdio Beusan.
Marcus je napisao/la:Upravo to, trebalo je početi sa Vukojevićem iza Modrića i Rakitića. Time bi kreativnost i trka ovog dvojca došla do izražaja jer bi im Vukojević čuvao leđa a i nebi onako lako došlo do onog prvog gola jer bi Ogi odnio i loptu i Neymara da ovaj ne bi ustao deset minuta.SiamoNoi je napisao/la:Kao sto odavno tvrdim ova trojica ne mogu zajedno u vezi igrat.Sada svi uglavnom pisu kako je Kovacic podbacio,a za to najvise kriv Kovac koji je krivo poslozio vezu.Ne ponovilo se.
Sudac preusmjerio utakmicu...penal lakrdija.Steta,moglo se ovdje uzeti makar taj bod,ali glavno je da i dalje drzimo sve u svojim rukama.
Razocarao me Rakitic,ali i to je zbog krive postavke...stavi ga iza napadaca,Vukojevica u vezu i bok.
Uglavnom,nisam nesto optimistan oko prolaska...bojim se da ce sad kukat zbog ove nepravde i kiksat sigurno jednu od ove dvije utakmice.![]()
Kovačića treba uvesti protiv jačih protivnika zadnjih pola sata kada je protivnička obrana načeta umorom, tu njegova lepršavost dolazi do izražaja. Kada se branimo on je beskoristan.
Kažu da je lako biti general poslije bitke ali eto to je jedino što zamjeram Kovaču. Protiv Kameruna se vraćaju i Pranjić i Badelj i Mandžo pa bi to trebalo izgledati bar 20-30% bolje.
Moguce, ali kako ja vidim Julio Cesar gubi loptu a kontakt ima poslje toga.IronMany je napisao/la:Ti si druze kod ociju slijep. Cist faul nad golmanom.Nerminovic je napisao/la:Haj' sad sudija, gdje faul?![]()
Koja je to mafia.
[youtube][/youtube]
Pa dešavalo se da golman umjesto lopte udari protivničkog igrača, i to je opet faul za golmana jer se smatra da ga niko ne smije ometati prilikom hvatanja lopte pa makar se i taj neko slučajno našao na putu između lopte i golmana i makar bio nokautiran, faul je za golmana.PatrickBateman je napisao/la:Ne moze biti faul ako Cezar skoci na Olica.FaraonTM je napisao/la: Pa dobro ljudi razumijete li se vi u pravila fudbala? Svaki kontakt sa golman u njegovom kazenon je faul u korist golmana..![]()
Uostalom, sve je to potvrdio Beusan.
Sto ga ne nokautira onda, i to je kontakt
Na prvoj snimci se vidi da je čisti prekršaj jer Olić ide svojim tijelom na ruke Cesara.Nerminovic je napisao/la:Moguce, ali kako ja vidim Julio Cesar gubi loptu a kontakt ima poslje toga.IronMany je napisao/la:Ti si druze kod ociju slijep. Cist faul nad golmanom.Nerminovic je napisao/la:Haj' sad sudija, gdje faul?![]()
Koja je to mafia.
[youtube][/youtube]
De ti nadji citav highlights ovog momenta pa pogledaj, a ne ovaj koji je neko isjekao lazuci samog sebe.Nerminovic je napisao/la:Moguce, ali kako ja vidim Julio Cesar gubi loptu a kontakt ima poslje toga.IronMany je napisao/la:Ti si druze kod ociju slijep. Cist faul nad golmanom.Nerminovic je napisao/la:Haj' sad sudija, gdje faul?![]()
Koja je to mafia.
[youtube][/youtube]
I Brozovic i Badelj bi bili bolje rjesenje od ovoga sada.Tako da se stvarno nadam da ce Mateo iducu krenuti s klupe.jopa17 je napisao/la:Marcus je napisao/la:Upravo to, trebalo je početi sa Vukojevićem iza Modrića i Rakitića. Time bi kreativnost i trka ovog dvojca došla do izražaja jer bi im Vukojević čuvao leđa a i nebi onako lako došlo do onog prvog gola jer bi Ogi odnio i loptu i Neymara da ovaj ne bi ustao deset minuta.SiamoNoi je napisao/la:Kao sto odavno tvrdim ova trojica ne mogu zajedno u vezi igrat.Sada svi uglavnom pisu kako je Kovacic podbacio,a za to najvise kriv Kovac koji je krivo poslozio vezu.Ne ponovilo se.
Sudac preusmjerio utakmicu...penal lakrdija.Steta,moglo se ovdje uzeti makar taj bod,ali glavno je da i dalje drzimo sve u svojim rukama.
Razocarao me Rakitic,ali i to je zbog krive postavke...stavi ga iza napadaca,Vukojevica u vezu i bok.
Uglavnom,nisam nesto optimistan oko prolaska...bojim se da ce sad kukat zbog ove nepravde i kiksat sigurno jednu od ove dvije utakmice.![]()
Kovačića treba uvesti protiv jačih protivnika zadnjih pola sata kada je protivnička obrana načeta umorom, tu njegova lepršavost dolazi do izražaja. Kada se branimo on je beskoristan.
Kažu da je lako biti general poslije bitke ali eto to je jedino što zamjeram Kovaču. Protiv Kameruna se vraćaju i Pranjić i Badelj i Mandžo pa bi to trebalo izgledati bar 20-30% bolje.
evo da je ovaj vaš post pročito kovač ja nikad sretniji,ali bojim se da stavi brozovica umjesto ogija,npr ogi i modric dva zadnja gore rakitic koji je igro to u sevili i poharo europa ligu krila perisic i olic i u napadu ubica koja nam je falila večeras !
Tebi i Pletikosi. I on ga je imao na Fantasy-u. Garant mu i kapiten ekipe.SiamoNoi je napisao/la:
Ako nista makar mi je onaj mali smrad brazilski donio hrpu bodova na fantasyu
I meni je kapetanIronMany je napisao/la:Tebi i Pletikosi. I on ga je imao na Fantasy-u. Garant mu i kapiten ekipe.SiamoNoi je napisao/la:
Ako nista makar mi je onaj mali smrad brazilski donio hrpu bodova na fantasyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.