FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
imal neko link da se gleda?!
- vajza_fcbm
- Kontakt:
real madrid ,madrid ,madird...
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Henry 2-0 iz slobodnjaka,lopta kroz zivi zid 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pitaru na kojem gledas?!miky_hz je napisao/la:Henry 2-0 iz slobodnjaka,lopta kroz zivi zid
Sitna neka,nece Pep da riskira cuva ga za LPlosmi je napisao/la:STO NEIGRA IBRA,NADAM SE DA NIJE NEKA POVREDA!!
NeOX
http://atdhe.net/
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
lagani trening veceras 
Hahaha koja golcina Marqueza iz slobodnjaka....
Ubicee neznaju vise ko ce pucat,svi pogadjaju
3-0
Ubicee neznaju vise ko ce pucat,svi pogadjaju
3-0
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 feb 2010, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Marquez 
- nidjo_barca
- Kontakt:
Kakav gol Maqrueza
3-0
Oooo,kako lijepo igramo,odmor za oci.Samo nastavite momci,odlicno.
3-0
Oooo,kako lijepo igramo,odmor za oci.Samo nastavite momci,odlicno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
thx drug...yao gola Marquez iz slobodnog...miky_hz je napisao/la:Sitna neka,nece Pep da riskira cuva ga za LPlosmi je napisao/la:STO NEIGRA IBRA,NADAM SE DA NIJE NEKA POVREDA!!
NeOX
http://atdhe.net/
ko li ce sljedeci pucat slobodnjak, ko god bude bice gol 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Sada ce Valdes pucati slobodnjak
- nidjo_barca
- Kontakt:
3-0 prvo poluvrijeme.
Sta da se kaze,igramo odlicno,pravi odmor za oci.Vidi se koliko nam je falila odbrana protiv Atletica,za sad sve odlicno funkcionira,iako je Racing,nema veze.
Dva odlicna gola iz slobodnjaka,Henry pa onda Marquez,a gol Inieste nisam vidio.
Uglavnom,sve odlicno,sad samo laganim tempom izgurat ovo do kraja i mozda zabit jos 1-2 gola.

I da jos dodam,koja je masina ovaj Toure,on mora igrat u prvih 11.
Sta da se kaze,igramo odlicno,pravi odmor za oci.Vidi se koliko nam je falila odbrana protiv Atletica,za sad sve odlicno funkcionira,iako je Racing,nema veze.
Dva odlicna gola iz slobodnjaka,Henry pa onda Marquez,a gol Inieste nisam vidio.
Uglavnom,sve odlicno,sad samo laganim tempom izgurat ovo do kraja i mozda zabit jos 1-2 gola.
I da jos dodam,koja je masina ovaj Toure,on mora igrat u prvih 11.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Bojan odlican,puno brze napad djeluje bez Ibre...Bojan ko zuca cas vamo cas tamo,steta sto ne dobija vise prilike za igru...
Igra odlicna...Pep je pogodio sa Marquezom umjesto Millita,sad nek ubaci malo Pedra,moze i Jonathana tamo oko 70-te...drugo poluvrijeme samo rutinski odraditi ,ako bude koji slobodnjak zabiti
i to je to 
Igra odlicna...Pep je pogodio sa Marquezom umjesto Millita,sad nek ubaci malo Pedra,moze i Jonathana tamo oko 70-te...drugo poluvrijeme samo rutinski odraditi ,ako bude koji slobodnjak zabiti
- nidjo_barca
- Kontakt:
Uff da,moram i ja pohvalit Bojana,odlicno igra,ima ga svugdje,cas lijevo cas desno.
Ja bi volio vidjet Thiaga u nastavku ili da udje 20-tak minuta,strasan je igrac i veliki potencijal.
Ja bi volio vidjet Thiaga u nastavku ili da udje 20-tak minuta,strasan je igrac i veliki potencijal.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ne mogu se sloziti stobom da barca igra bolje bez ibre,ibra nije brzi al ima bolju skok igrau,bolje daje lpote,bolju zavrsnicu..miky_hz je napisao/la:Bojan odlican,puno brze napad djeluje bez Ibre...Bojan ko zuca cas vamo cas tamo,steta sto ne dobija vise prilike za igru...
Igra odlicna...Pep je pogodio sa Marquezom umjesto Millita,sad nek ubaci malo Pedra,moze i Jonathana tamo oko 70-te...drugo poluvrijeme samo rutinski odraditi ,ako bude koji slobodnjak zabitii to je to
Al i meni je drago sto bojan dobro igra,da nemoramo za 2-3 god.da kupujemo napadaca
MVP - Messi-Villa-Pedro
- nidjo_barca
- Kontakt:
Rekao je covjek brze,ne bolje,al ko zna sta je misliolosmi je napisao/la:ne mogu se sloziti stobom da barca igra bolje bez ibre,ibra nije brzi al ima bolju skok igrau,bolje daje lpote,bolju zavrsnicu..miky_hz je napisao/la:Bojan odlican,puno brze napad djeluje bez Ibre...Bojan ko zuca cas vamo cas tamo,steta sto ne dobija vise prilike za igru...
Igra odlicna...Pep je pogodio sa Marquezom umjesto Millita,sad nek ubaci malo Pedra,moze i Jonathana tamo oko 70-te...drugo poluvrijeme samo rutinski odraditi ,ako bude koji slobodnjak zabitii to je to
Al i meni je drago sto bojan dobro igra,da nemoramo za 2-3 god.da kupujemo napadaca
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.