FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miky_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2010, 21:00

Nisam rekao bolje,nego brze...dva razlicita pojma,svaki kvalitetan za sebe...dva razlicita tipa igraca i logicnije je da ce drugacije i izgledati na terenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 feb 2010, 21:01

Stanite malo ljudi :D igramo "strašnim" sa Santanderom :!: :o jel to treba da bude neko mjerilo :mrgreen:
Sacekajmo malo LP i duel sa Štutgartom pa cemo onda velicati igrace i pojedince...ako zasluže,naravno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 20 feb 2010, 21:02

i preporucujem svima koji gledaju preko neta tekmu da gledaju preko programa sopcast,jer je slika mnogo bolja,negde ko na tv
MVP - Messi-Villa-Pedro

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2010, 21:03

Kakve veze ima s kim igramo,to nebi trebali komentarisati kako igraju u ovoj utakmici,ne kontam te :?

Svaki igrac koji dobro odigra treba ga pohvaliti...pa tako i sad Bojana i jos par pojedinaca mada je kompletna ekipa odigrala na nivou
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 feb 2010, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 20 feb 2010, 21:03

igral nam Messiiii ??
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 feb 2010, 21:04

drop je napisao/la:Stanite malo ljudi :D igramo "strašnim" sa Santanderom :!: :o jel to treba da bude neko mjerilo :mrgreen:
Sacekajmo malo LP i duel sa Štutgartom pa cemo onda velicati igrace i pojedince...ako zasluže,naravno.
Jel bitno s kim igramo ? Nije Racing neko mjerilo,al zasto ne bih pohvalio neke igrace,kao i cijelu ekipu :?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 feb 2010, 21:05

miky_hz je napisao/la:Kakve veze ima s kim igramo,to nebi trebali komentarisati kako igraju u ovoj utakmici,ne kontam te :?
Ova utakmica se ne komentariše :!: ...ovo je treninig a ne utakmica...kada su se izvukli parovi prije pocetka prvenstva,ovaj datum se uknjižio kao 3 sigurna boda gdje ne smije biti kiksa.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2010, 21:06

Dobro hajd strucnjak ti sto imas u svojoj glavi viziju da su igraci vanzemljaci pa moraju trati svakoga to je druga prica...postedi nas molim te,ako ti se ne dzasvi situacija i komentari nemoj ih ni citirati,stipu nas

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 feb 2010, 21:07

miky_hz je napisao/la:Dobro hajd strucnjak ti sto imas u svojoj glavi viziju da su igraci vanzemljaci pa moraju trati svakoga to je druga prica...postedi nas molim te,ako ti se ne dzasvi situacija i komentari nemoj ih ni citirati,stipu nas
pa dobro strucnjak,ne komentariši ni ti mene niti moje postove...ko te tjera da citaš moje postove?? ****.
Imam pravo da pišem šta hocu...prema tome sikter

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2010, 21:09

Zato sto si nas prozvao sviju,kao sta hvalite igrace pa igraju protiv nekog Racinga...

Odgovorit cu na sve na sto mislim da treba odgovoriti

Vratimo se komentarisanju utakmice...trening je sutra pa postavi slike ;)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 feb 2010, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2010, 21:25

Zezancija za Barcelonu, prestao sam pratiit poslije 3:0. Mislim da je ovo najsigurniji par svih vremena bio. Kakav Racing, nekada su bili zafrkani dok je igrao garay u njih, i dok je bilo nekih penala na utakmici sa Barcom, a sada potpuno drugačija priča.

Never mind, čestitam.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2010, 21:36

Evo Thiaga :) ,Pedro i nesto ranije Jefrren,vani izasli Henry,Yaya i Puyol

Thiagooo prvi golll u dresu Barceloneee..

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 feb 2010, 21:46

Thiago 4-0.

Odlicnu igru prikazao u ovih 10tak minuta kolko je na terenu,strasan je igrac.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2010, 21:49

Jes ovaj Henriqe g.o.v.n.o,koda nezna ciji je igrac j.e.b.o tetku ubi po nogama...sreca nikome nista ozbiljno

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 20 feb 2010, 21:54

sta reci,laka pobeda,thiago strasan potencial,a messi neprimetan sve do ove asistencije!
MVP - Messi-Villa-Pedro

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 20 feb 2010, 21:59

Ma ovo je taj lagani dio rasporeda i to je to.Večeras trening tekma jer je i Racing igrao oslabljeno,al sve u svemu ovo je i onako trebala biti lagana tekma.Ibraka je danas odmarao jer će u narednim tekmama da bombarduje protivničke golmane. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 feb 2010, 21:59

4-0 8-)

Golove postigli Iniesta,Marquez,Henry i Thiago.

Odigrali smo jednu odlicnu utakmicu,prelijepa igra,kao i uvijek.Svi su odlicno igrali,malo Messi mozda,ali nije se ni trudio toliko,cuva se za Stuttgarta,nebitno.

Veoma mi je drago sto je usao Thiago,i za 15tak minuta kolko je igro,pokazo je kakav je igrac,jos zabije i gol.

Uglavnom,nova 3 boda i idemo dalje.

8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2010, 22:20

[youtube][/youtube]

Golovi ako neko nije gledao

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 feb 2010, 22:23

cestitke :D PS liga prvaka -rukomet barca vs zurich 37-26 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 20 feb 2010, 22:37

evo da i ja cestitam na pobjedi ipak je Racing preslab da bi se suprostavio Barci ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, Sport90 i 6 gostiju.