FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 13 jun 2014, 17:33

Nije losa situacija trenutno. Na golu imamo Antolovica koji moze izgurati citavu sezonu, s klupe ce sansu cekati Kjosevski, zeljan dokazivanja. Loncaric jos nije otisao, ali ocigledno mu je samo to na umu.

Imamo stoperski par u vidu Zeljkovica i Bogdanovica, fali po meni jos jedan kvalitetan stoper sto je mogao biti Bogicevic. Odose Kerla i Hasanhodzic, pa je tesko ocekivati da nam 3. stoper moze biti junior koji nema vise od 60 minuta u PL. Po meni tu treba traziti jos jedno rjesenje jer je dosta kartona i povreda.

Bekovi su opet stari. :cool: Kvesic i Colic su nadam se ponovo stari i da opet mozemo ocekivati njihove vrhunske partije. Dedic moze zamijeniti Kvesu, Zeljkovic moze Colu, Stanic obojicu. :mrgreen:

Na mjestu zadnjeg veznog sada se vidi samo Hasanovic, nemamo vise nijednog igraca njegovog profila. Mogu tu pokusati igrati i Sadikovic, Jamak, Svraka, Tomic... ali njihove karakteristike su drugacije.

Centralni vezni je pozicija sa najvise rjesenja. Svraka, Jamak, Tomic, Sadikovic. Prvi pik je Tomic, ostali imaju malo ofanzivnije zadatke.

Ofanzivni vezni je pozicija za koju se bore Jamak i Svraka, i Dado tu trazi svoju sansu. Pozicija solidno pokrivena.

Lijevo krilo moze biti Bucan, Stanic, a i Svraka se vec privikao na tu poziciju.
Desno krilo moze biti Stanic, Bajic, Selimovic ako ostane.
Nuspahic ako se dokaze moze biti koristan na obje pozicije.

Mjesto napadaca ce pokriti vjerovatno Turkovic, po potrebi ulijetat Selimovic. Ocekujemo da dodje Joco Stokic pa da ponudi dodatnu sirinu.

Kada bi ostala ova ekipa, borili bi se za titulu bez dileme. Po meni cak mozemo halaliti i odlazak jednog ili cak i dvojice igraca, bez da se pretjerano hvatamo za glavu, naravno da dodju igraci koji ce popuniti njihova mjesta.

Strpljen spasen, nadam se da ce sve proci sto bolje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2014, 17:41

exbabilon je napisao/la:Nije losa situacija trenutno. Na golu imamo Antolovica koji moze izgurati citavu sezonu, s klupe ce sansu cekati Kjosevski, zeljan dokazivanja. Loncaric jos nije otisao, ali ocigledno mu je samo to na umu.

Imamo stoperski par u vidu Zeljkovica i Bogdanovica, fali po meni jos jedan kvalitetan stoper sto je mogao biti Bogicevic. Odose Kerla i Hasanhodzic, pa je tesko ocekivati da nam 3. stoper moze biti junior koji nema vise od 60 minuta u PL. Po meni tu treba traziti jos jedno rjesenje jer je dosta kartona i povreda.

Bekovi su opet stari. :cool: Kvesic i Colic su nadam se ponovo stari i da opet mozemo ocekivati njihove vrhunske partije. Dedic moze zamijeniti Kvesu, Zeljkovic moze Colu, Stanic obojicu. :mrgreen:

Na mjestu zadnjeg veznog sada se vidi samo Hasanovic, nemamo vise nijednog igraca njegovog profila. Mogu tu pokusati igrati i Sadikovic, Jamak, Svraka, Tomic... ali njihove karakteristike su drugacije.

Centralni vezni je pozicija sa najvise rjesenja. Svraka, Jamak, Tomic, Sadikovic. Prvi pik je Tomic, ostali imaju malo ofanzivnije zadatke.

Ofanzivni vezni je pozicija za koju se bore Jamak i Svraka, i Dado tu trazi svoju sansu. Pozicija solidno pokrivena.

Lijevo krilo moze biti Bucan, Stanic, a i Svraka se vec privikao na tu poziciju.
Desno krilo moze biti Stanic, Bajic, Selimovic ako ostane.
Nuspahic ako se dokaze moze biti koristan na obje pozicije.

Mjesto napadaca ce pokriti vjerovatno Turkovic, po potrebi ulijetat Selimovic. Ocekujemo da dodje Joco Stokic pa da ponudi dodatnu sirinu.

Kada bi ostala ova ekipa, borili bi se za titulu bez dileme. Po meni cak mozemo halaliti i odlazak jednog ili cak i dvojice igraca, bez da se pretjerano hvatamo za glavu, naravno da dodju igraci koji ce popuniti njihova mjesta.

Strpljen spasen, nadam se da ce sve proci sto bolje.
S tim da postoji dobra sansa da se i Stanic proda...Svakako nam trebaju stoper i napadac ne radi rotacije nego radi prve ekipe.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

djoxxx
Kontakt:

Post Postao/la djoxxx » 13 jun 2014, 17:54

zaboljisportuBiH je napisao/la:
djoxxx je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:ZAboravih napisati da mi se pravo ADžem svidio kako priča ( ne mora to ništa značiti ali eto), lijepo ga čuti. I fakat sam se ismijao kad AMar reče za Čolića: ''pa on je otišao ima 6 mjeseci, iščeznuo čovjek'' hahahhahhha.
Za Kerlu i Ramića niko ne zna ni gdje su ni gdje će. Mene interesuje, a čitam neki dan negdje kad su nabrajali naše juniore da su prvi dio sezone igrali i Hidić i Salčin. KOliko se sjećam prvi je bio i reprezentativac a i drugog su hvalili. Zna li se gdje su? Ovo za Hidića pitam već stoti put:)
Hidic ti je na zimskoj pauzi otisao ganjat neke probe po Ceskoj i Njemackoj, i onda se prije nekih mjesec-dva vratio, trenirao s juniorima.. A Salcin, to je vrlo perspektivan igrac bio, on je isto na zimskoj pauzi potpisao za neki klub u Ceskoj, cini mi se Jablonec, ali nisam siguran.. Od ovih '95 juniora u ponedjeljak potpisuju Mekic, to je onaj mali br. 20, strasan igrac, moglo bi od njega nesto biti, potpisuje Haskovic Dino, onaj lijevi bek Hadzovic, i Senad Kašic, krilo, br. 8 je nosio.. I potpisat ce jos ovi mladji, '96 koji mogu jos godinu za juniore igrat, Beganovic i Hiroš
HVala drug. Svaka čast. Pitao sam to stalno jer su se njih dvojica stalno spominjala kao talenti, ali to je tako kod nas čim se nekok počne provlačiti po novinama odmah je to znak da negdje hoće da bježi. Nisam ih puno gledao. JEdnom i činili su se dobri. Svaka čast ako će ovi potpisati. Svi su dobri. Meni su se svidjeli i desni bek i Grebenar. Valjda će i oni potpisati. Pozdrav.

Zola sretno majstore! Sretno Željin dječače plavi! Dijete koje svaki željovac voli sigurno i pravi primjer kako trebaju postupati sva djeca. Lova taman po mjeri. Govorio sam već ovdje da je Bičakčić otišao u Hofenhajm za 400.000 što znači da je ovo i više nego pristojno. Plus 15% ako je tačno i to je super. Svaka čast i Amaru. Napokon nije toliko bio ters. Znamo mi da vrijedi možda i više ali jbg takva je i liga i još mnogo drugih stvari.

I ja sam jučer pisao da mi je znati ko je otišao u Mrkonjić, a oda mi je neko napisao da možemo pretpostaviti. Ne želim to jer evo kao što vidimo npr Zola nije otišao, pa vjerovatno ni Pinjuh itd itd. Jbg interesuje me. Hoću da znam.
Onaj desni bek, Selver Kolicic i Grebenar, oni ce izgleda odbiti, ponudio je Osim i njima, ali kako su rekli odbit ce to, imaju neke opcije za inostranstvo valjda.. Grebenaru je Zuban menadzer, pa ga vodi negdje..

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 13 jun 2014, 18:00

slika
:tokralju: :tokralju:

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 13 jun 2014, 18:21

FKZ1921 je napisao/la:Osvrt na par stvari koje su se izdogadjale u ovih par dana.
1.Zola: osjecanja su pomiješana. Pomalo sam žalostan jer znam da je baš u ovo doba prošle godine trbao potpisati tacno duplo bolji ugovor i za njega i za Želju. S druge strane, radostan sam jer je Zola pobijedio veliku nesreću i zasluženo došao u poziciju da sve to kvalitetno naplati.
I ova cifra je odlična, najbolja u ovoj ligi jos od vremana teansfera Visce i Sehe. I ovo je dokaz da navijamo za najbolji i najveći klub u ovoj zemlji.Pogledajte ostale transfere ponajboljih mladih igrača :Grahovac 100 000, Maric 80 000, Spikic75 000, Horic 30 000,....
Radujem se i Kvesinom oporavku, jer klub s njim opravdano očekuje barem ovoliki transfer.
2.Igracki kadar:jos uvijek su ovo minimalne promjene u odnosu na prošlu sezonu, akk se gleda broj odigranih utakmica i doprinos. Mozda ce još jedan igrač otici, ne više.Ovo za Emraha je bilo očekivano, kak da nosa Kerlinu glavu na ramenima, na žalost. Mozda ga promjena sredine malo razdrma.
Nece biti puno dolazaka, a pogotovo onih za koje treba platiti.Nece biti toga, neovisno od prodaja i priliva para.
Bilo je tu jos transfera kao Zoletica, Zakaric 300 000, Pandza 300 000, Handzic 200 000... Maric je otisao za 300 000, a za Spikica se ne zna tacno mada sumnjam da je za pisljivih 75 000 jer im nisu toliko neophodne pare, sve u svemu steta sto se Zoletic povrijedio mogao je otici za bolje pare nego Husejinovic sigurno :/

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 jun 2014, 18:43

nusko je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Osvrt na par stvari koje su se izdogadjale u ovih par dana.
1.Zola: osjecanja su pomiješana. Pomalo sam žalostan jer znam da je baš u ovo doba prošle godine trbao potpisati tacno duplo bolji ugovor i za njega i za Želju. S druge strane, radostan sam jer je Zola pobijedio veliku nesreću i zasluženo došao u poziciju da sve to kvalitetno naplati.
I ova cifra je odlična, najbolja u ovoj ligi jos od vremana teansfera Visce i Sehe. I ovo je dokaz da navijamo za najbolji i najveći klub u ovoj zemlji.Pogledajte ostale transfere ponajboljih mladih igrača :Grahovac 100 000, Maric 80 000, Spikic75 000, Horic 30 000,....
Radujem se i Kvesinom oporavku, jer klub s njim opravdano očekuje barem ovoliki transfer.
2.Igracki kadar:jos uvijek su ovo minimalne promjene u odnosu na prošlu sezonu, akk se gleda broj odigranih utakmica i doprinos. Mozda ce još jedan igrač otici, ne više.Ovo za Emraha je bilo očekivano, kak da nosa Kerlinu glavu na ramenima, na žalost. Mozda ga promjena sredine malo razdrma.
Nece biti puno dolazaka, a pogotovo onih za koje treba platiti.Nece biti toga, neovisno od prodaja i priliva para.
Bilo je tu jos transfera kao Zoletica, Zakaric 300 000, Pandza 300 000, Handzic 200 000... Maric je otisao za 300 000, a za Spikica se ne zna tacno mada sumnjam da je za pisljivih 75
000 jer im nisu toliko neophodne pare, sve u svemu steta sto se Zoletic povrijedio mogao je
otici za bolje pare nego Husejinovic sigurno :/
Ništa od napisanog nije tacno! Cak ni prezime Nermina Zolotica!

smnhz
Kontakt:

Post Postao/la smnhz » 13 jun 2014, 18:50

FKZ1921 je napisao/la:
nusko je napisao/la:
Bilo je tu jos transfera kao Zoletica, Zakaric 300 000, Pandza 300 000, Handzic 200 000... Maric je otisao za 300 000, a za Spikica se ne zna tacno mada sumnjam da je za pisljivih 75
000 jer im nisu toliko neophodne pare, sve u svemu steta sto se Zoletic povrijedio mogao je
Pandza 300 000 nije tacno ?

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 13 jun 2014, 18:51

FKZ1921 je napisao/la:
nusko je napisao/la:
Lapsus jbg, ove su cifre bile javno objavljene, a bas bi me interesovalo da dokazes da nije tako, samo jedan od ovih ne sve i uredu je, eto moze tvoja informacija da je Maric 80 000, eto samo jedan dokaz daj.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 13 jun 2014, 19:03

Iz kluba (SB) su objavili Spikic 75 000, Maric 80 000 e.E sad, sto se tice Marica, oni sa Dinamom imaju specijalne odnose, moguce da imaju drugaciji dogovor oko dalhe prodaje.
Budite sigurni da niko ig nhl-a, ukljucujuci i Dinamo, nece u ovoj situaciji platiti velike pare za igrača kojeg kupuje u pl BiH.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 13 jun 2014, 19:44

FKZ1921 je napisao/la:Iz kluba (SB) su objavili Spikic 75 000, Maric 80 000 e.E sad, sto se tice Marica, oni sa Dinamom imaju specijalne odnose, moguce da imaju drugaciji dogovor oko dalhe prodaje.
Budite sigurni da niko ig nhl-a, ukljucujuci i Dinamo, nece u ovoj situaciji platiti velike pare za igrača kojeg kupuje u pl BiH.
Ma peru pare tamo, dva igrača im prijavljena iz prvog tima, a bucaju se u prsa kako oni imiruju obaveze prema državi :lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 13 jun 2014, 20:09

Vjeruj da hoce.Necu da zajebavam ali ipak transfer Gojaka je ubjedljivo najveci.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2014, 20:19

lupus je napisao/la:Vjeruj da hoce.Necu da zajebavam ali ipak transfer Gojaka je ubjedljivo najveci.
Cisto radi informacije najveci transfer je Mirka Hrgovica! Nikad nakon toga nije niko uspio prodati igraca iz nase lige za te pare! A Gojak je muljavina agencija tako da klub sigurno nije hajrovao lovu o kojoj se prica...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jun 2014, 20:31

pile87 je napisao/la:
lupus je napisao/la:Vjeruj da hoce.Necu da zajebavam ali ipak transfer Gojaka je ubjedljivo najveci.
Cisto radi informacije najveci transfer je Mirka Hrgovica! Nikad nakon toga nije niko uspio prodati igraca iz nase lige za te pare! A Gojak je muljavina agencija tako da klub sigurno nije hajrovao lovu o kojoj se prica...
pile,ko je menadzer Gojaku?
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jun 2014, 20:38

pile87 je napisao/la:
said u werder? :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2014, 20:38

rammstein je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
said u werder? :)
Nije

jahija

Post Postao/la jahija » 13 jun 2014, 20:44

http://www.kaagent.be/buffalo/nieuws/13 ... rnational/" onclick="window.open(this.href);return false;

I zvanično potpisao ugovor na 3 godine sa KAA GENT.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 jun 2014, 20:47

Ne znam za vas, ali ja jedva čekam utakmicu sa Slobodom. Vidjećemo kompleksaše kad im se svo ono prozivanje obije o glavu

Usput:
slika

I još jednom, sretno Zola majstore!
Ja te volim, volim Željo..

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 13 jun 2014, 21:04

Ekipica stigla u Brazil :thumbup: :thumbup: :clap: :clap:
Da se braca dobro provedu i trose Brazilke sto vise :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 13 jun 2014, 21:09

Imali ikakvih nagovjestaja ko bi nam mogao doci za stopera i napadaca??znaci do sad su nam otisli:e.colic,brkovic,kerla,ramic,hasanhodzic,hodzic najvjerovatnije loncaric...za selimovica jos ne znamo...od ovih par igraca sto su u izlogu jamak,svraka,tomic,stanic ja vjerujem da ce max dvojica otici...Ajde Super obraduj nas ako znas kakav info za napadaca i stopera:)sta je sa pinjuhom??hoce li potpisati ??

Ikos

Post Postao/la Ikos » 13 jun 2014, 21:36

arma je napisao/la:Imali ikakvih nagovjestaja ko bi nam mogao doci za stopera i napadaca??znaci do sad su nam otisli:e.colic,brkovic,kerla,ramic,hasanhodzic,hodzic najvjerovatnije loncaric...za selimovica jos ne znamo...od ovih par igraca sto su u izlogu jamak,svraka,tomic,stanic ja vjerujem da ce max dvojica otici...Ajde Super obraduj nas ako znas kakav info za napadaca i stopera:)sta je sa pinjuhom??hoce li potpisati ??
Pinjuh je slomio ruku na pripremama...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad, sassari i 48 gostiju.