FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nisam rekao bolje,nego brze...dva razlicita pojma,svaki kvalitetan za sebe...dva razlicita tipa igraca i logicnije je da ce drugacije i izgledati na terenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stanite malo ljudi
igramo "strašnim" sa Santanderom
jel to treba da bude neko mjerilo
Sacekajmo malo LP i duel sa Štutgartom pa cemo onda velicati igrace i pojedince...ako zasluže,naravno.
Sacekajmo malo LP i duel sa Štutgartom pa cemo onda velicati igrace i pojedince...ako zasluže,naravno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
i preporucujem svima koji gledaju preko neta tekmu da gledaju preko programa sopcast,jer je slika mnogo bolja,negde ko na tv
MVP - Messi-Villa-Pedro
Kakve veze ima s kim igramo,to nebi trebali komentarisati kako igraju u ovoj utakmici,ne kontam te 
Svaki igrac koji dobro odigra treba ga pohvaliti...pa tako i sad Bojana i jos par pojedinaca mada je kompletna ekipa odigrala na nivou
Svaki igrac koji dobro odigra treba ga pohvaliti...pa tako i sad Bojana i jos par pojedinaca mada je kompletna ekipa odigrala na nivou
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 feb 2010, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jel bitno s kim igramo ? Nije Racing neko mjerilo,al zasto ne bih pohvalio neke igrace,kao i cijelu ekipudrop je napisao/la:Stanite malo ljudiigramo "strašnim" sa Santanderom
![]()
jel to treba da bude neko mjerilo
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ova utakmica se ne komentarišemiky_hz je napisao/la:Kakve veze ima s kim igramo,to nebi trebali komentarisati kako igraju u ovoj utakmici,ne kontam te
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Dobro hajd strucnjak ti sto imas u svojoj glavi viziju da su igraci vanzemljaci pa moraju trati svakoga to je druga prica...postedi nas molim te,ako ti se ne dzasvi situacija i komentari nemoj ih ni citirati,stipu nas
pa dobro strucnjak,ne komentariši ni ti mene niti moje postove...ko te tjera da citaš moje postove?? ****.miky_hz je napisao/la:Dobro hajd strucnjak ti sto imas u svojoj glavi viziju da su igraci vanzemljaci pa moraju trati svakoga to je druga prica...postedi nas molim te,ako ti se ne dzasvi situacija i komentari nemoj ih ni citirati,stipu nas
Imam pravo da pišem šta hocu...prema tome sikter
Zato sto si nas prozvao sviju,kao sta hvalite igrace pa igraju protiv nekog Racinga...
Odgovorit cu na sve na sto mislim da treba odgovoriti
Vratimo se komentarisanju utakmice...trening je sutra pa postavi slike
Odgovorit cu na sve na sto mislim da treba odgovoriti
Vratimo se komentarisanju utakmice...trening je sutra pa postavi slike
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 feb 2010, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zezancija za Barcelonu, prestao sam pratiit poslije 3:0. Mislim da je ovo najsigurniji par svih vremena bio. Kakav Racing, nekada su bili zafrkani dok je igrao garay u njih, i dok je bilo nekih penala na utakmici sa Barcom, a sada potpuno drugačija priča.
Never mind, čestitam.
Never mind, čestitam.
Evo Thiaga
,Pedro i nesto ranije Jefrren,vani izasli Henry,Yaya i Puyol
Thiagooo prvi golll u dresu Barceloneee..
Thiagooo prvi golll u dresu Barceloneee..
- nidjo_barca
- Kontakt:
Thiago 4-0.
Odlicnu igru prikazao u ovih 10tak minuta kolko je na terenu,strasan je igrac.
Odlicnu igru prikazao u ovih 10tak minuta kolko je na terenu,strasan je igrac.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Jes ovaj Henriqe g.o.v.n.o,koda nezna ciji je igrac j.e.b.o tetku ubi po nogama...sreca nikome nista ozbiljno
sta reci,laka pobeda,thiago strasan potencial,a messi neprimetan sve do ove asistencije!
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ma ovo je taj lagani dio rasporeda i to je to.Večeras trening tekma jer je i Racing igrao oslabljeno,al sve u svemu ovo je i onako trebala biti lagana tekma.Ibraka je danas odmarao jer će u narednim tekmama da bombarduje protivničke golmane. 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
4-0
Golove postigli Iniesta,Marquez,Henry i Thiago.
Odigrali smo jednu odlicnu utakmicu,prelijepa igra,kao i uvijek.Svi su odlicno igrali,malo Messi mozda,ali nije se ni trudio toliko,cuva se za Stuttgarta,nebitno.
Veoma mi je drago sto je usao Thiago,i za 15tak minuta kolko je igro,pokazo je kakav je igrac,jos zabije i gol.
Uglavnom,nova 3 boda i idemo dalje.

Golove postigli Iniesta,Marquez,Henry i Thiago.
Odigrali smo jednu odlicnu utakmicu,prelijepa igra,kao i uvijek.Svi su odlicno igrali,malo Messi mozda,ali nije se ni trudio toliko,cuva se za Stuttgarta,nebitno.
Veoma mi je drago sto je usao Thiago,i za 15tak minuta kolko je igro,pokazo je kakav je igrac,jos zabije i gol.
Uglavnom,nova 3 boda i idemo dalje.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
Golovi ako neko nije gledao
Golovi ako neko nije gledao
cestitke
PS liga prvaka -rukomet barca vs zurich 37-26 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
evo da i ja cestitam na pobjedi ipak je Racing preslab da bi se suprostavio Barci 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.