FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
mukitmovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakav bajic, ne vjerujem, i Stokic tesko, i ne znam sta prizivate supera kad ne zna ni on 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- SarajlijaTM
Ni pocele pripreme nisu, a mi se vec lomimo ccccc
Fkt da ne povjeruje covjek...
Fkt da ne povjeruje covjek...
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Kako ne zna jel najavio da je Bogičević 90% gotov i Kajkut ili Zec 80% ..mukitmovac je napisao/la:Kakav bajic, ne vjerujem, i Stokic tesko, i ne znam sta prizivate supera kad ne zna ni on
Mićo je Fićo!
-
mukitmovac
- Kontakt:
Heh lahko je izmisljati , ev ja kazem Svraka bi trebao u cvajtu, bar sam tako cuo, pa sad bila istina il neHercegovinaBosna je napisao/la:Kako ne zna jel najavio da je Bogičević 90% gotov i Kajkut ili Zec 80% ..mukitmovac je napisao/la:Kakav bajic, ne vjerujem, i Stokic tesko, i ne znam sta prizivate supera kad ne zna ni on
Liverpool !
Liverpool !
- corleone87
- Kontakt:
Sta serete vas dvojica @superu svaka cast na informacijama koje daje ai ako nekad pogrijesi ne zamjeram jer uglavnom bude onako kako kaze
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
opet teska povreda.
, sihri 
-
mukitmovac
- Kontakt:
Od tuzlaka vjerovatnoterabajt je napisao/la:opet teska povreda., sihri
Liverpool !
Liverpool !
http://****/fudbal/zvanicno-vez ... ukanovicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvanično: Veznjak Željezničara postao saigrač Ervinu Zukanoviću
Veznjak Željezničara i mladi fudbalski reprezentativac BiH, Nermin Zolotić, potpisao je trogodišnji ugovor s belgijskim Gentom. Ovo je potvrdio klub za kojeg nastupa bh. reprezentativac Evrin Zukanović.
“KAA Gent je danas potpisao trogodišnji ugovor s Nerminom Zolotićem, koji stiže iz redova Željezničara. 20-godišnji ljevak je do sada upisao četiri nastupa za mladu selekciju BiH”, saopštio je belgijski klub.
Još uvijek nije poznato koliko će sarajevski klub dobiti za ovog veznjaka, a nezvanično se spominje odšteta od 200.000 do 300.000 eura, plus 15 posto od narednog transfera kojeg ostvari u svojoj karijeri.
Zvanično: Veznjak Željezničara postao saigrač Ervinu Zukanoviću
Veznjak Željezničara i mladi fudbalski reprezentativac BiH, Nermin Zolotić, potpisao je trogodišnji ugovor s belgijskim Gentom. Ovo je potvrdio klub za kojeg nastupa bh. reprezentativac Evrin Zukanović.
“KAA Gent je danas potpisao trogodišnji ugovor s Nerminom Zolotićem, koji stiže iz redova Željezničara. 20-godišnji ljevak je do sada upisao četiri nastupa za mladu selekciju BiH”, saopštio je belgijski klub.
Još uvijek nije poznato koliko će sarajevski klub dobiti za ovog veznjaka, a nezvanično se spominje odšteta od 200.000 do 300.000 eura, plus 15 posto od narednog transfera kojeg ostvari u svojoj karijeri.
Zadnja izmjena: arma, dana/u 13 jun 2014, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Taman sam mislio da ćemo moći na ovog Alibašića računati iduće sezone, ali evo, izgleda da neće proći pripreme sa ekipom kuknjava
Ja te volim, volim Željo..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bilo kuda Manijaci svuda 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma ajde sta ste se raskukali. Ovaj Alibasic ionako ne bi igrao u ovoj polusezoni, nije nesto aman, a Pinjuh nije jos ni potpisao, a ni on nije neki gubitak... Evo sad para od Zole, moze se makar 1,2 igraca dovesti 100%...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Hitno nesto promijenit, ne znam kakve su povrede, ali ovo vise nije normalno..
Sretno momcima u Brazilu
Sretno momcima u Brazilu
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
pare od Zole si potrosio prije nego su dosle....Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma ajde sta ste se raskukali. Ovaj Alibasic ionako ne bi igrao u ovoj polusezoni, nije nesto aman, a Pinjuh nije jos ni potpisao, a ni on nije neki gubitak... Evo sad para od Zole, moze se makar 1,2 igraca dovesti 100%...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jahhhh
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne širi dezinformacijejug-onostalgicar je napisao/la:pare od Zole si potrosio prije nego su dosle....
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
U jednu ruku ima logike što je rekao veći dio novca će sigurno na pokrivanje nekih dugova kad si trošio što nisi imao pa sad moras plaćati. A što se tiče pojačanja vjerujem da će nešto novca otići i na to jer ako odu i stanić i svraka i tomić mora se neko dovestifedeltafrotta je napisao/la:ne širi dezinformacijejug-onostalgicar je napisao/la:pare od Zole si potrosio prije nego su dosle....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
MrRiccoli je napisao/la:U jednu ruku ima logike što je rekao veći dio novca će sigurno na pokrivanje nekih dugova kad si trošio što nisi imao pa sad moras plaćati. A što se tiče pojačanja vjerujem da će nešto novca otići i na to jer ako odu i stanić i svraka i tomić mora se neko dovestifedeltafrotta je napisao/la:ne širi dezinformacijejug-onostalgicar je napisao/la:pare od Zole si potrosio prije nego su dosle....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
upravo
mi svakako deceniju nismo doveli igrača za obeštećenje, a i kad smo to radili nismo dobro prošli. usmjeriti pare na pojačanja = predvidjeti pare za njihovu platu. a toga će morati biti.
Znam da je malo nagadjanje ali evo po ovome Zola je prodan za 286 hiljada funti http://www.transfermarkt.co.uk/nermin-z ... ler/131740" onclick="window.open(this.href);return false; sto u eurima izadje 358.522 eura http://www.xe.com/sv/currencyconverter/ ... GBP&To=EUR" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv i 16 gostiju.