FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pripreme FK Željezničar u Mrkonjiću: Pinjuh slomio ruku
Već nekoliko sezona zaredom igrački kadar Željezničara tokom priprema bude desetkovan. Ove sezone krenulo je neugodnom povredom mladog Anela Alibašića, koji nije ni otputovao sa ekipom, a nastavilo se u Mrkonjiću, gdje se povrijedio Ante Pinjuh.
Ovaj 23-godišnji napadač, koji je stigao na probu iz Zagreba, trebao je potpisati dvogodišnji ugovor sa plavima, ali se povrijedio na jednom od treninga i upitno je da li će ostajati u timu sa Grbavice.
Inače, Želji se tokom dana priključio i Anes Nuspahić, nekadašnji igrač bihaćkog Jedinstva, koji će također potpisati dvogodišnji ugovor, a svi s nestrpljenjem iščekuju vijesti iz Belgije, gdje bi Nermin Zolotić trebao potpisati ugovor sa Gentom.
Ukoliko veznjak plavih stavi paraf na ugovor sa Belgijancima, Željezničar bi trebao dobiti oko 300.000 eura, od kojih bi Amar Osim, menadžer tima sa Grbavice, jedan dio potrošio na dovođenje nekoliko iskusnijih igrača i to na pozicijama stopera i napadača.
U konkurenciji za dolazak su Delimir Bajić, koji je već ranije nosio dres Želje, te Joco Stokić, nekadašnji napadač Modriče.
Željina ekspedicija, podsjetimo, u Mrkonjić Gradu će boraviti do 18. juna, zatim se vraća u Sarajevo, nakon čega slijedi odlazak u Međugorje.
Već nekoliko sezona zaredom igrački kadar Željezničara tokom priprema bude desetkovan. Ove sezone krenulo je neugodnom povredom mladog Anela Alibašića, koji nije ni otputovao sa ekipom, a nastavilo se u Mrkonjiću, gdje se povrijedio Ante Pinjuh.
Ovaj 23-godišnji napadač, koji je stigao na probu iz Zagreba, trebao je potpisati dvogodišnji ugovor sa plavima, ali se povrijedio na jednom od treninga i upitno je da li će ostajati u timu sa Grbavice.
Inače, Želji se tokom dana priključio i Anes Nuspahić, nekadašnji igrač bihaćkog Jedinstva, koji će također potpisati dvogodišnji ugovor, a svi s nestrpljenjem iščekuju vijesti iz Belgije, gdje bi Nermin Zolotić trebao potpisati ugovor sa Gentom.
Ukoliko veznjak plavih stavi paraf na ugovor sa Belgijancima, Željezničar bi trebao dobiti oko 300.000 eura, od kojih bi Amar Osim, menadžer tima sa Grbavice, jedan dio potrošio na dovođenje nekoliko iskusnijih igrača i to na pozicijama stopera i napadača.
U konkurenciji za dolazak su Delimir Bajić, koji je već ranije nosio dres Želje, te Joco Stokić, nekadašnji napadač Modriče.
Željina ekspedicija, podsjetimo, u Mrkonjić Gradu će boraviti do 18. juna, zatim se vraća u Sarajevo, nakon čega slijedi odlazak u Međugorje.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Kakav bajic, ne vjerujem, i Stokic tesko, i ne znam sta prizivate supera kad ne zna ni on 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- SarajlijaTM
Ni pocele pripreme nisu, a mi se vec lomimo ccccc
Fkt da ne povjeruje covjek...
Fkt da ne povjeruje covjek...
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Kako ne zna jel najavio da je Bogičević 90% gotov i Kajkut ili Zec 80% ..mukitmovac je napisao/la:Kakav bajic, ne vjerujem, i Stokic tesko, i ne znam sta prizivate supera kad ne zna ni on
Mićo je Fićo!
-
mukitmovac
- Kontakt:
Heh lahko je izmisljati , ev ja kazem Svraka bi trebao u cvajtu, bar sam tako cuo, pa sad bila istina il neHercegovinaBosna je napisao/la:Kako ne zna jel najavio da je Bogičević 90% gotov i Kajkut ili Zec 80% ..mukitmovac je napisao/la:Kakav bajic, ne vjerujem, i Stokic tesko, i ne znam sta prizivate supera kad ne zna ni on
Liverpool !
Liverpool !
- corleone87
- Kontakt:
Sta serete vas dvojica @superu svaka cast na informacijama koje daje ai ako nekad pogrijesi ne zamjeram jer uglavnom bude onako kako kaze
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
opet teska povreda.
, sihri 
-
mukitmovac
- Kontakt:
Od tuzlaka vjerovatnoterabajt je napisao/la:opet teska povreda., sihri
Liverpool !
Liverpool !
http://****/fudbal/zvanicno-vez ... ukanovicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvanično: Veznjak Željezničara postao saigrač Ervinu Zukanoviću
Veznjak Željezničara i mladi fudbalski reprezentativac BiH, Nermin Zolotić, potpisao je trogodišnji ugovor s belgijskim Gentom. Ovo je potvrdio klub za kojeg nastupa bh. reprezentativac Evrin Zukanović.
“KAA Gent je danas potpisao trogodišnji ugovor s Nerminom Zolotićem, koji stiže iz redova Željezničara. 20-godišnji ljevak je do sada upisao četiri nastupa za mladu selekciju BiH”, saopštio je belgijski klub.
Još uvijek nije poznato koliko će sarajevski klub dobiti za ovog veznjaka, a nezvanično se spominje odšteta od 200.000 do 300.000 eura, plus 15 posto od narednog transfera kojeg ostvari u svojoj karijeri.
Zvanično: Veznjak Željezničara postao saigrač Ervinu Zukanoviću
Veznjak Željezničara i mladi fudbalski reprezentativac BiH, Nermin Zolotić, potpisao je trogodišnji ugovor s belgijskim Gentom. Ovo je potvrdio klub za kojeg nastupa bh. reprezentativac Evrin Zukanović.
“KAA Gent je danas potpisao trogodišnji ugovor s Nerminom Zolotićem, koji stiže iz redova Željezničara. 20-godišnji ljevak je do sada upisao četiri nastupa za mladu selekciju BiH”, saopštio je belgijski klub.
Još uvijek nije poznato koliko će sarajevski klub dobiti za ovog veznjaka, a nezvanično se spominje odšteta od 200.000 do 300.000 eura, plus 15 posto od narednog transfera kojeg ostvari u svojoj karijeri.
Zadnja izmjena: arma, dana/u 13 jun 2014, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Taman sam mislio da ćemo moći na ovog Alibašića računati iduće sezone, ali evo, izgleda da neće proći pripreme sa ekipom kuknjava
Ja te volim, volim Željo..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bilo kuda Manijaci svuda 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma ajde sta ste se raskukali. Ovaj Alibasic ionako ne bi igrao u ovoj polusezoni, nije nesto aman, a Pinjuh nije jos ni potpisao, a ni on nije neki gubitak... Evo sad para od Zole, moze se makar 1,2 igraca dovesti 100%...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Hitno nesto promijenit, ne znam kakve su povrede, ali ovo vise nije normalno..
Sretno momcima u Brazilu
Sretno momcima u Brazilu
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
pare od Zole si potrosio prije nego su dosle....Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma ajde sta ste se raskukali. Ovaj Alibasic ionako ne bi igrao u ovoj polusezoni, nije nesto aman, a Pinjuh nije jos ni potpisao, a ni on nije neki gubitak... Evo sad para od Zole, moze se makar 1,2 igraca dovesti 100%...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jahhhh
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne širi dezinformacijejug-onostalgicar je napisao/la:pare od Zole si potrosio prije nego su dosle....
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
U jednu ruku ima logike što je rekao veći dio novca će sigurno na pokrivanje nekih dugova kad si trošio što nisi imao pa sad moras plaćati. A što se tiče pojačanja vjerujem da će nešto novca otići i na to jer ako odu i stanić i svraka i tomić mora se neko dovestifedeltafrotta je napisao/la:ne širi dezinformacijejug-onostalgicar je napisao/la:pare od Zole si potrosio prije nego su dosle....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
MrRiccoli je napisao/la:U jednu ruku ima logike što je rekao veći dio novca će sigurno na pokrivanje nekih dugova kad si trošio što nisi imao pa sad moras plaćati. A što se tiče pojačanja vjerujem da će nešto novca otići i na to jer ako odu i stanić i svraka i tomić mora se neko dovestifedeltafrotta je napisao/la:ne širi dezinformacijejug-onostalgicar je napisao/la:pare od Zole si potrosio prije nego su dosle....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
upravo