e onda ništa od njega. ako se boji da je ne izgubi, nikada neće biti igrač.podhum je napisao/la:Milijardu % ima dobru handaru pa je ni on ne smije ostavit gore u Bosni

Nek joj stavi katanac i proguta kljucpodhum je napisao/la:Milijardu % ima dobru handaru pa je ni on ne smije ostavit gore u Bosni

Brato moj fini...bosanceros svaki katanac obije..jos nije napravljen nijedan da im odoliNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nek joj stavi katanac i proguta kljucpodhum je napisao/la:Milijardu % ima dobru handaru pa je ni on ne smije ostavit gore u Bosni

Onda brato kod nekog dobrog bravara pa nek joj pikuje mindjarupodhum je napisao/la:Brato moj fini...bosanceros svaki katanac obije..jos nije napravljen nijedan da im odoliNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nek joj stavi katanac i proguta kljucpodhum je napisao/la:Milijardu % ima dobru handaru pa je ni on ne smije ostavit gore u Bosni

Haj ne lazi proburgijo bi je prvi danKadet91 je napisao/la:Ma evo ja volontiram, cuvacu mu mindjaru, nece je niko smijet dirnut, samo nek potpise.
Forza Velez!

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haj ne lazi proburgijo bi je prvi danKadet91 je napisao/la:Ma evo ja volontiram, cuvacu mu mindjaru, nece je niko smijet dirnut, samo nek potpise.
Forza Velez!

Pa bi nam Mirza otisaoKadet91 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haj ne lazi proburgijo bi je prvi danKadet91 je napisao/la:Ma evo ja volontiram, cuvacu mu mindjaru, nece je niko smijet dirnut, samo nek potpise.
Forza Velez!

Neka brato trebamo je vidit prvo. Nemoj da je akrep nekiKadet91 je napisao/la:Haj nek bude fer, ja bih je cuvao po danu, a ti pastrmka brate mozes da je pazis po noci. U smjenama cemo je paziti ako treba. Moze li tako?
Forza Velez!

Tako je brato!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gomila djavola iz Mostara je otisla juce i prekjuce u Brazil. Da nam se zivi i zdravi vrate i sto glasnije isprate nasu jedinu domovinu. Oni tamo a mi cemo ovdje na svome tlu i u svojoj drzavi. Navijati za svoju zemlju,zivjeti u njoj i hodati po njenom tlu neprocjenjivo. Mostar juzno srce Bosne i Hercegovine. Forza
 a sto se tice one zenske, ma zrtvovat cemo se ako treba za Velez!
  a sto se tice one zenske, ma zrtvovat cemo se ako treba za Velez! 
Brat moj nemogu ostati ravnodusan na ovaj postNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gomila djavola iz Mostara je otisla juce i prekjuce u Brazil. Da nam se zivi i zdravi vrate i sto glasnije isprate nasu jedinu domovinu. Oni tamo a mi cemo ovdje na svome tlu i u svojoj drzavi. Navijati za svoju zemlju,zivjeti u njoj i hodati po njenom tlu neprocjenjivo. Mostar juzno srce Bosne i Hercegovine. Forza
 i Santic bi ti pozavidio,posebno kraj "Mostar juzno srce  BIH"
 i Santic bi ti pozavidio,posebno kraj "Mostar juzno srce  BIH"  
   FANTASTICNO
 FANTASTICNO  

rodjenisa je napisao/la:Brat moj nemogu ostati ravnodusan na ovaj postNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gomila djavola iz Mostara je otisla juce i prekjuce u Brazil. Da nam se zivi i zdravi vrate i sto glasnije isprate nasu jedinu domovinu. Oni tamo a mi cemo ovdje na svome tlu i u svojoj drzavi. Navijati za svoju zemlju,zivjeti u njoj i hodati po njenom tlu neprocjenjivo. Mostar juzno srce Bosne i Hercegovine. Forzai Santic bi ti pozavidio,posebno kraj "Mostar juzno srce BIH"

FANTASTICNO

A brato nisam ni vidio moja greska...taj jedan sto fali je Merza zadnji veznipuza je napisao/la:Pravnice,da ti kojim slucajem ne fali jedan igracpotencijal je napisao/la:Nažalost. onaj jedan procenat je pobjedio.Ništa od Hasanovićapravnik1981 je napisao/la:
Mislim da bi to ovako trebalo izgledati za iducu sezonu
Kodro,Rašević

Znaci ako potpisu Vlada i Hasanović bacit se na potragu spica i stopera...
Koliko znam da se igra sa 11 igraca a ne 10

. Inace ja sam ubjedjen da ovih 4-5 imena su provjereni i iskusni igraci jer je dosta polovnjaka koji ce malo odigrati ovdje, Velez ce ih proslaviti i onda se oni ispaliti na hinjav nacin
 . Inace ja sam ubjedjen da ovih 4-5 imena su provjereni i iskusni igraci jer je dosta polovnjaka koji ce malo odigrati ovdje, Velez ce ih proslaviti i onda se oni ispaliti na hinjav nacinshaman7 je napisao/la:Sloboda hassebainka za trenera, mi anelku u spic. Inace ja sam ubjedjen da ovih 4-5 imena su provjereni i iskusni igraci jer je dosta polovnjaka koji ce malo odigrati ovdje, Velez ce ih proslaviti i onda se oni ispaliti na hinjav nacin

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.