RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crvenarmija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crvenarmija » 14 jun 2014, 14:38

amypitar je napisao/la: Sto Zolotic ne ispali Zelju, na hinjav nacin. :idea:
Znaci imas ugovor ili ne, sve ostalo je djecija prica.Ugovorom vezes igraca, i nema tu hinjaka.Nema vise emocija i ljudske rijeci kao nekad, znaci igraca vezes papirom i onda si miram.Malo vas iz Uprave farbaju,ali dobro.Bitno je da je neko drugi kriv .Sve dok vam se to ne promjeni Sarajevo i Zeljo ce vam kupiti igrace.
Jel te ko šta pitao?Odpepaj :evil:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 14 jun 2014, 14:39

amypitar je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Sloboda hassebainka za trenera, mi anelku u spic :lol: . Inace ja sam ubjedjen da ovih 4-5 imena su provjereni i iskusni igraci jer je dosta polovnjaka koji ce malo odigrati ovdje, Velez ce ih proslaviti i onda se oni ispaliti na hinjav nacin

Sto Zolotic ne ispali Zelju, na hinjav nacin. :idea:
Znaci imas ugovor ili ne, sve ostalo je djecija prica.Ugovorom vezes igraca, i nema tu hinjaka.Nema vise emocija i ljudske rijeci kao nekad, znaci igraca vezes papirom i onda si miram.Malo vas iz Uprave farbaju,ali dobro.Bitno je da je neko drugi kriv .Sve dok vam se to ne promjeni Sarajevo i Zeljo ce vam kupiti igrace.
Ma nije to drug tako,nijedan igrac osim Vlade birvaktile nije kapitalac,svi su stagnirali koji su otisli,znamo mi njihove mogucnosti zato su ugovori kakvi jesu.Evo recimo Hebibovic ili Hajdarevic imaju kvalitet i oni imaju ugovore kakvi klubu odgovaraju.Namazani su rodjeni buraz ,samo lakapo,tiha voda brijegove valja
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jun 2014, 14:46

rodjenisa je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Sloboda hassebainka za trenera, mi anelku u spic :lol: . Inace ja sam ubjedjen da ovih 4-5 imena su provjereni i iskusni igraci jer je dosta polovnjaka koji ce malo odigrati ovdje, Velez ce ih proslaviti i onda se oni ispaliti na hinjav nacin

Ma nije to drug tako,nijedan igrac osim Vlade birvaktile nije kapitalac,svi su stagnirali koji su otisli,znamo mi njihove mogucnosti zato su ugovori kakvi jesu.Evo recimo Hebibovic ili Hajdarevic imaju kvalitet i oni imaju ugovore kakvi klubu odgovaraju.Namazani su rodjeni buraz ,samo lakapo,tiha voda brijegove valja

Napredak je u Velezu ocigledan,ali tu nesto kod vas sto ne stima.Tesko ces naci klub u Premijer ligi ,da od prodaje igraca nesto ne zaradi.Kod vas to teze ide.
Evo jedno pitanje-na kojem igracu je Velez uzeo pare.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jun 2014, 14:49

Crvenarmija je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Sto Zolotic ne ispali Zelju, na hinjav nacin. :idea:
Jel te ko šta pitao?Odpepaj:evil:

Ako ne znas normalno komunicirati,to je tvoj problem. :idea:
Ti sad ko nešto zajeban :lol:

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 14 jun 2014, 14:51

amypitar je napisao/la: Ako ne znas normalno komunicirati,to je tvoj problem. :idea:
Ti sad ko nešto zajeban :lol:
Veoma inteligentan komentar.Hajde pametni sa naše teme :arrow:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 14 jun 2014, 15:13

Ivan Tirić, inače golman mlade reprezentacije, prije dvije godine je bio na probi u Veležu i NIJE ZADOVOLJIO?

Golemo, dečko prepretalentovan ..

Iz nekih mojih izvora sam dobio info, da je Fadil Marić tražio raskid ugovora ..

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 14 jun 2014, 15:20

drakensang je napisao/la:Ivan Tirić, inače golman mlade reprezentacije, prije dvije godine je bio na probi u Veležu i NIJE ZADOVOLJIO?

Golemo, dečko prepretalentovan ..

Iz nekih mojih izvora sam dobio info, da je Fadil Marić tražio raskid ugovora ..
Tiric je potpisao sa Zrinjski.
Ti si opet šampion !

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 14 jun 2014, 15:24

simon je napisao/la: Tiric je potpisao sa Zrinjski.
Znam, pročitaj ponovo šta sam napisao :) Nego gledao sam ga protiv A repke, izgleda dobar golman, ko li je procijenio od naših Velikana da ne valja :D :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 jun 2014, 15:29

drakensang je napisao/la:
simon je napisao/la: Tiric je potpisao sa Zrinjski.
Znam, pročitaj ponovo šta sam napisao :) Nego gledao sam ga protiv A repke, izgleda dobar golman, ko li je procijenio od naših Velikana da ne valja :D :D

kenan piric je golman mlade repke iz genta ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 14 jun 2014, 16:31

Imal onog MVB il kako se vec zove,koji nam je ovdje pisao referate i romane o Ibrakovicu i Sarajrvu kao smecarskom timu a o Velezu kao velikom gigantu na dobrom putu,a o Sarajevu kao timu koji je pred propast

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 14 jun 2014, 16:39

nolimit je napisao/la:Imal onog MVB il kako se vec zove,koji nam je ovdje pisao referate i romane o Ibrakovicu i Sarajrvu kao smecarskom timu a o Velezu kao velikom gigantu na dobrom putu,a o Sarajevu kao timu koji je pred propast
ae odpepaj samo temu kvaris...to je zavrsena prica :arrow: :arrow:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 14 jun 2014, 16:39

nolimit je napisao/la:Imal onog MVB il kako se vec zove,koji nam je ovdje pisao referate i romane o Ibrakovicu i Sarajrvu kao smecarskom timu a o Velezu kao velikom gigantu na dobrom putu,a o Sarajevu kao timu koji je pred propast
Kad ovako banes onda probaj sta konstruktivno napisat a ne da lupas,procitaj jos jednom post za koji se zalijepio.Ako ti je BMV nesto napisao onda je to tako,ima on vise lopte u malom prstu nego ti u glavi
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 jun 2014, 16:53

amypitar je napisao/la:

poplave se i dalje nastavljaju

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jun 2014, 17:03

Vladavić: Zbog Veleža sam odbio Ostravu.

Admir Vladavić po svemu sudeći će biti drugo pojačanje Veleža u ljetnom prelaznom roku. Svoj drugi povratak u matični klub bivši reprezentativac će imati iz malteške Slieme gdje je proveo posljednjih pola godine.

"Dogovorili smo gotovo sve, još su neke sitnice ostale. Mislim da ću sigurno u narednoj sezoni biti fudbaler mog Veleža,“ kazao je, i dodao:

"Mogao sam ponovo u Češku, ali mi se nije išlo. Željan sam Mostara i dragih ljudi. Zbog Veleža sam odbio Banik Ostravu,“ dodao je Vladavić koji bi u narednim danima trebao ozvaničiti novu saradnju sa Veležom.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 14 jun 2014, 17:05

Brato pojedi coko lips i popij sky colu :lol: :lol: haj zibje :arrow:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 jun 2014, 18:01

Jao price genijalaca iz Sarajva - pa dje oni zive pa im svi klubovi nesta zarade od prodaje igraca samo Velez ne. :D :D :D :D
Svake godine stotine igraca je potpisano ugovorom u BiH a broj igraca od kojih se zaradi vise od 10,000km mozes prebrojat na prste jedne ruke a cesto ih nema nikako. A 10,000 je Velezu 1% budzeta.

E haj sad nek mi neko nabroji ko je sve otiso iz jednog BH kluba ove godine za bilo koju cifru.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 jun 2014, 18:14

MostaracVelezovac je napisao/la:Jao price genijalaca iz Sarajva - pa dje oni zive pa im svi klubovi nesta zarade od prodaje igraca samo Velez ne. :D :D :D :D
Svake godine stotine igraca je potpisano ugovorom u BiH a broj igraca od kojih se zaradi vise od 10,000km mozes prebrojat na prste jedne ruke a cesto ih nema nikako. A 10,000 je Velezu 1% budzeta.

E haj sad nek mi neko nabroji ko je sve otiso iz jednog BH kluba ove godine za bilo koju cifru.
Joj Šabana,kome je repliciram,ali eto.. :lol: Evo par malo jaci prelazaka.
Pored Zolotica u Gent,otisao je iz Borca Grahovac u Rapid,pa Gojak iz Olimpica u Dinamo itd.itd.Ima tu jos par igraca iz Širkog u Dinamo i da ne duzim vise.
Moram jos reci da prelazni rok jos nije ni poceo, bice tu jos dobrih transfera.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 jun 2014, 18:36

palac gore za Vladu :thumbup:

a sad ozbiljno o klubu. Da li neko od vas rođenih, blizak klubu, ima ikakve informacije o sarajevo biznis forumu, jer ne mogu da vjerujem da se samo tamo ide reda radi? :roll:

Ako saznate, samo na pp. Dalje, sve ovo što se dešava u vezi kluba je velika stvar, jer nemojte zaboraviti u kakvoj smo situaciji bili prije nekih 10-ak godina. Danas je druga priča. Ja se sjećam da je prije nekih 5-6 godina bilo priče da neki strani investitori žele ulagati u klub, ali zbog lošeg imidža kluba koji je tada bio stvoren, ali i zbog nesposobnih ljudi, koji su rušili klub, odustalo se od toga. Međutim, kako stvari stoje, nije više tako. Očigledno je da su svi ljudi u klubu odlučili da je jedini izlaz - sloga, sve drugo je rušenje kluba. Zato me i ne čude ovi potezi, ali u tišini. Mi nikada nismo bili nešto vele medijski popraćeni, što je možda i bolje, zbog mira u kući. Više nema nazad, samo možemo naprijed, a siguran sam da najodgovorniji ljudi u klubu rade na novim koracima ka staranju jakog kolektiva, samo ljudi ne žele da budu ometeni u radu. Samo je još jedno otvoreno pitanje: Stadion?

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 14 jun 2014, 19:20

@nolimit
Mali kenjaš ničim izazvan, upadaš ko dobri sa neba.Moj post je bio ima 10 dana pa ne znam šta si dosad mislio samo znam da si slabo smislio,ali to je uobičajeno od vas.Apsolutno ničim nisam dirao klub, samo 4 čovjeka bez zrna morala, ali ako su vama dobri i nama su.U februaru sam u jeku ludila i dizanja Jarnija u nebo napisao da neće 3 kola.Nažalost, zeznuo sam se.Izdržao je malo duže.Znači sve ono što sam napisao su pretpostavke koje apsolutno ne moraju biti tačne, ali opet ti kažem,zapamti post i javi se u decembru.Ne znam kojim povodom se kotite ovako brzo na našem pdf-u ali brate pretjerali ste.Kvarite nam naš liskaluk, našu zajebanciju čak i na vlastiti račun,moramo sve to prekinut da bi vama odgovorili.Nažalost, vaš intelektualni nivo nije dosegao toliki kapacitet da bi razumili našu šprdačinu,šalu,zafrkanciju i sve što krasi nas iz srca Hercegovine.Ne pada mi na pamet hodat po vašem pdf zato ako možete i vi zaobiđite nas.Vi svi što se smijete nama ako imate imalo ičega u glavi onda samo prije gluposti i baljezganja o našem klubu probajte se realno sjetiti ili sagledati odakle je naš klub krenuo poslije rata.Dugo bi trebalo da vam to dočaramo a to mi nije cilj, niti mi pada na pamet.Na našu sreću mi koji smo ostali u gradu i oko kluba dobro znamo ko smo i šta smo, ako hoćeš nismo divovi(samo proglašeni od prije godinu) mi smo giganti,ali giganti od početka a hvala bogu kraja nam nema, vjerovatno nećete razumjeti ali mi smo giganti i u onim stvarima koje sa fudbalom nemaju ama baš nikakve veze.Naš klub, naši igrači su početkom drugog svjetskog rata komplet otišli u borbu protiv fašizma, nažalost u našem društvu danas je puno fašista koji su tada bili poraženi a sad se kroz raznorazne partije pitaju u našoj državi i pouzdano znam vraćaju nam tadašnje dugove.Nećete vi to nikad razumjeti a neću se ni truditi da vam više objašnjavam.Ako baš hoćeš evo ti još jedan primjer,jednom prilikom sa vašim klubom u Mostar došao je svemoćni reis Cerić, e sad kad bi mi itko mogao objasnit kakve on ima veze sa fudbalom bio bih mu zahvalan.No međutim žalosni reis bio je toliko ishakan da je napustio utakmicu poslije 30 minuta.Takvi smo ti mi južnjaci, takvi smo ti mi Mostarci, takvi smo ti mi Veležovci PRKOSNI I PONOSNI nikom prodani, nikom dati samo smo predani jednom klubu i jednom gradu.E haj sad još jednom pakujte se razgulite na svoje mjesto ostavite nas da se šprdamo na našem pdf.
Brato pastrmka jel to i tebe stalo s ribom kao u Mrkve sa pojačanjima, ja jučer u daidže najeo se ko mazlum.Utroba joj crvena ko naš dres :D :cool: Nadam se da opet počinješ dizat komadine a nadam se i da će Mrkva zviznut kakvog kapitalca.
@rodjenisa Hvala na podršci,svaka čast brato :tokralju:
Pozdrav crvenoj armiji diljem svijeta, od ponedjeljka napokon smo u pogonu.Zaboravio sam nešto napisat ne znam hocete li se složit ali brate mili ima 20 godina nijedan prelazni rok nije me ovako izmorio, a nikad manje igrača nije nam otišlo iz kluba.Kad ovo sve završi morati ću na jednu seansu kod Fahre Puzića da dođem sebi.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA!!!Loza i rakija presusit nece dok se Isma Tuce po rondou sece!!!
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 jun 2014, 20:30

amypitar je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Jao price genijalaca iz Sarajva - pa dje oni zive pa im svi klubovi nesta zarade od prodaje igraca samo Velez ne. :D :D :D :D

Joj Šabana,kome je repliciram,ali eto.. :lol: Evo par malo jaci prelazaka.
Pored Zolotica u Gent,otisao je iz Borca Grahovac u Rapid,pa Gojak iz Olimpica u Dinamo itd.itd.Ima tu jos par igraca iz Širkog u Dinamo i da ne duzim vise.
Moram jos reci da prelazni rok jos nije ni poceo, bice tu jos dobrih transfera.
Kao sto rekoh na prste jedne ruke - nabrojo si 3. I umjesto da se poklopis nastavljas da serendas.
U ostalom od koga je, dobro je.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.