Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci

Ko prolazi grupu?

1. Brazil
270
46%
2. Hrvatska
153
26%
3. Meksiko
121
21%
4. Kamerun
43
7%

Ukupno glasova: 587

Tribalian
Kontakt:

Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2014, 12:38

JackTheStripper je napisao/la:. E, moj Bošnjo naivni...

Druze ne navijaju svi Bosnjaci za hrvatsku reprezentaciju , nemoj tako da postavljas stvari, Iscitaj temu pa ce ti sve biti jasno. Ovo sto sam citirao oznacio bih kao patetiku, bez da me pogresno shvatis. ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 15 jun 2014, 12:41

Tribalian je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:. E, moj Bošnjo naivni...

Druze ne navijaju svi Bosnjaci za hrvatsku reprezentaciju , nemoj tako da postavljas stvari, Iscitaj temu pa ce ti sve biti jasno. Ovo sto sam citirao oznacio bih kao patetiku, bez da me pogresno shvatis. ;)

Znam da svi Bošnjaci ne navijaju za stolnjake, pri upisu sam mislio na mnogobrojne forumaše koji svršavaju na "vatrene". Nema razloga ovo označiti kao patetiku, kada je u pitanju zdrav razum.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jun 2014, 12:43

Eto opet je morao doc netko i raz*ebat temu pizdarijama.Nikad kraja.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 jun 2014, 12:45

JackTheStripper je napisao/la:U Kiseljaku se pale državne zastave, pa i ljiljanke. A vi i dalje bodrite "Vatrene". E, moj Bošnjo naivni...

Kockasti se ubiše navijajući za nas, nema šta. Ja sam potpuno ravnodušan na njihove nastupe u Brazilu. Ko ih yebe.
U Zagrebu i Splitu mozes normalno nositi dres Bosne i Hercegovine, i barem 90% ljudi nas simpatise... To sto rade seljacine po Kiseljaku i Livnu nema veze sa normalnim navijacima obe zemlje.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 jun 2014, 12:47

Majmuna svugdje ima, ali kao sto kaze @savjetnik odi na neki hrv forum i vidjet ces koliko ljudi "navija" za BiH...

Ali dobro, to uopce nije tema ove skupine pa ne vidim razloga da s tom pricom nastavljamo...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2014, 12:51

JackTheStripper je napisao/la:

Znam da svi Bošnjaci ne navijaju za stolnjake, pri upisu sam mislio na mnogobrojne forumaše koji svršavaju na "vatrene". Nema razloga ovo označiti kao patetiku, kada je u pitanju zdrav razum.
Nek navija svako za koga hoce , licemerno je bilo kome ukazivati za koga treba da navija i slicno, tu nema spora. ono sto hocu da kazem da mi deluje pateticno su ove krilatice tipa " dobri Bosnjo", "naivni Bosnjo" , jednostavno ne stoje, svuda imas i ovakvih i onakvih, ko zna koliko ce ljudi u HRV iskreno navijati za BIH i obratno, njihova stvar . Ko sto ne treba raditi ovo navedeno tako ne treba srljati ni u " bratske podrske" u stilu maloletnih yu nostalgicara .Ja nisam dete, nisam ni starac,trudim se da ne reagujem ishitreno, ali coveku muka pripadne i na izlive mrznje i na izlive ljubavi oko ovih " bratskih stvari". Da ne bude zabune , ne sporim ja tebi nista licno. Svako dobro i sve najbolje protiv Argentine !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jun 2014, 13:17

JackTheStripper je napisao/la:U Kiseljaku se pale državne zastave, pa i ljiljanke. A vi i dalje bodrite "Vatrene". E, moj Bošnjo naivni...

Kockasti se ubiše navijajući za nas, nema šta. Ja sam potpuno ravnodušan na njihove nastupe u Brazilu. Ko ih yebe.
Svugdje svakakvih majmuna. U Zepcu je se palila zastava Hrvatske kad su igrali BiH - Turska, pa ti vidi koliko je to normalno. A i neki dan likovi setaju s rekvizitima Brazila po gradu. Jos se okupi 30 majmuna, uglavnom onih 'ugrozenih' koje je nas narod prihvatio i pomogao im nakon onih poplava i oni se takodjer majmunisu navijajuci za Brazil. Nemam ja nista protiv tog sto netko podrzi Brazil, al znam da to nije navijanje za Brazil nego navijanje protiv Hrvatske, bolio bi njih k* da taj Brazil igra protiv nekog drugog, al takvih je uvijek i na svakoj strani bilo pa se ne obazirem nesto puno.

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 15 jun 2014, 13:33

80% ljudi na svijetu su idioti ovako ionako. Ako ces se mjerit po prosjeku izvoli...
Ne moras navijat za nikog, al je glupo da navijas PROTIV nekog iz takvih idiotskih razloga

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 15 jun 2014, 17:33

Signore je napisao/la:

Svugdje svakakvih majmuna. U Zepcu je se palila zastava Hrvatske kad su igrali BiH - Turska, pa ti vidi koliko je to normalno. A i neki dan likovi setaju s rekvizitima Brazila po gradu. Jos se okupi 30 majmuna, uglavnom onih 'ugrozenih' koje je nas narod prihvatio i pomogao im nakon onih poplava i oni se takodjer majmunisu navijajuci za Brazil. Nemam ja nista protiv tog sto netko podrzi Brazil, al znam da to nije navijanje za Brazil nego navijanje protiv Hrvatske, bolio bi njih k* da taj Brazil igra protiv nekog drugog, al takvih je uvijek i na svakoj strani bilo pa se ne obazirem nesto puno.
Bolan najveći majmuni su oni koji se usude reći: "kako možeš ne mrzit nekoga?"...U KIseljaku pale zastave...
Pa u Hrvatskoj živi 4 milijuna Hrvata i ni jedna zastav BiH nije zapaljenja, živim u Hrv 15 godina i garantiram ti da Hrvati iz Hrvatske ne vole Hrvate iz BiH ništa više nego Bošnjake. Zapravo jedini koji imaju nešto protiv Bošnjaka su upravo Hrvati koji su doselili iz BiH u zadnjih 20 godina. Nitko nikome ne brani mrzit nekoga, ali kad druge nagovaraš na mržnju onda samo pokazuješ kolika si sitna i isfrustrirana duša...

Evo vam link na sve najveće portale u Hrvatskoj, pa pogledajte:
http://www.tportal.hr/sport" onclick="window.open(this.href);return false;
Na najčitanijem portalu imaju rubrike "Hrvatska na SP" i "BiH i svi ostali"
http://sportski.net.hr/specijal/hrvatska-na-sp" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportski.net.hr/specijal/bih-i-svi-ostali" onclick="window.open(this.href);return false;

Mrzi pajdo koliko hoćeš, ali nemoj vadit mali dio da bi objasnio cjelinu, jer u velikoj većini Hrvati navijaju za BiH.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 jun 2014, 21:41

http://www.24sata.hr/galerija/show/posl ... 495/922834" onclick="window.open(this.href);return false;
The Croatian squad at the World Cup have refused to speak to their media after naked pictures of them at their hotel pool leaked over the weekend.

Unless forced to by FIFA protocol, the Croatia squad will not speak to any media having been pictured naked at a pool in their hotel in Bahia.

Having been frustrated by Japanese referee Yuichi Nishimura in their first game, the opening match defeat to Brazil, the Croatia squad relaxed at their hotel on Saturday.

Pictures of Dejan Lovren, Darijo Srna, Vedran Corluka and Luka Modric leaked into the Croatia media, and the players are understandably unhappy.

Southampton defender Dejan Lovren appears to have had his back side splashed all around the Croatian press.

Croatia next play at the World Cup on Wednesday against Cameroon.

Coach Niko Kovac has played down the incident, joking that he is happy his players are not “constrained”.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 jun 2014, 02:07

Samuel Eto'oVerified account ?@setoo9
The doctors confirm! I would probably not be able to play the match vs Croatia on Wed, june18th due to an injury on my knee causing me pain.
:think:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 16 jun 2014, 02:10

Samuel Eto'oVerified account ?@setoo9
The doctors confirm! I would probably not be able to play the match vs Croatia on Wed, june18th due to an injury on my knee causing me pain.
:opaopa: :opaopa:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 jun 2014, 03:02

Smatram da je Eto'o više smetnja nego neka prevaga. Odnosno, je prevaga, ali u korist protivnika. :kafa:

Bit će yebeno teško, trebat će što prije zabiti.
Hayley <3

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 16 jun 2014, 03:32

na današnji dan 1996. vidjeli smo Šukerov lob preko Schmeichela i pobjedu Hrvatske protiv Danske 3:0...

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 16 jun 2014, 03:36

Iritira ovo: "E moj Bošnjo naivni".
Ispada da je naša reprezentacija bošnjačka a ne reprezentacija svih naroda koji ovdje žive, (naravno, koji je podrazumijevaju kao svoju).

Ali ovakvim uzrečicama tjerate nacionaliste da budu još veći nacionalisti.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jun 2014, 10:52

korisnikforuma je napisao/la: Bolan najveći majmuni su oni koji se usude reći: "kako možeš ne mrzit nekoga?"...U KIseljaku pale zastave...
Pa u Hrvatskoj živi 4 milijuna Hrvata i ni jedna zastav BiH nije zapaljenja, živim u Hrv 15 godina i garantiram ti da Hrvati iz Hrvatske ne vole Hrvate iz BiH ništa više nego Bošnjake. Zapravo jedini koji imaju nešto protiv Bošnjaka su upravo Hrvati koji su doselili iz BiH u zadnjih 20 godina. Nitko nikome ne brani mrzit nekoga, ali kad druge nagovaraš na mržnju onda samo pokazuješ kolika si sitna i isfrustrirana duša...
Ja nesto nemam takav dojam. Nije tema, ali eto, da odgovorim, bez provociranja, onako kulturno :mrgreen: Ova moja rodbina sto zivi u Hrvatskoj navija za BiH, svi redom, a pogotovo ovi sto zive po Sloveniji, Austriji, Njemackoj, Svici, SAD-u. To je valjda ono da ih vuce kuca :mrgreen: Naravno, ne tvrdim da su svi takvi, samo ovi koje znam. Takodjer jutros kad sam se ustao udjem na fejs, cisto da vidim malo pacenickih statusa i rasprava i mogu rec da sam se razocarao. Mozda 2-3 ljudi pisalo 'trpaj' i slicno, a ostalo sve podrska BiH. Ja na drustvenim mrezama ni samog sebe ne podrzavam, ne pisem nista povodom tih utakmica, ali mi je bilo stvarno simpaticno to. Takodjer moram priznati da je prije 5-6 godina situacija bila kud i kamo drugacija. Jednostavno mislim da se sve popravlja i ide na bolje. Oni koji su bili ravnodusni sad navijaju za BiH, oni koji su ju mrzili sad su ravnodusni, a oni koji su pretjerivali uvijek ce ostat takvi. Mozda sam i ja nekad na nesto puko i popizdio, al kad dodje utakmica nekako drugacije razmisljam i ne volim ove koji navijaju kontra nekog zbog politickih razloga. Kad imas neki drugi razlog onda OK, kao navijaci Borca sto ne vole Zelju jer im je sa nama skuhao drugu ligu :lol: . Takodjer i kladionice priznajem :mrgreen: A to sto Hrvati iz Hrvatske nas ne vole? Pa nije bas da nam tesko pada, cak mi je i simpaticno to :mrgreen: Iako i tu znam da nije kod svih tako, ali je kod vecine. Zanimljivo da ovi kojim su roditelji iz BiH, a oni rodjeni tamo prije 15-20 godina i zive tamo imaju istu tu usadjenu mrznju, cak vise nego oni normalni, pa bi prije rekao da sami sebe mrzimo :lol: :lol: Et za dalje na pp ako imas sta rec. Ja bi ovdje svasta jos napisao, ali mi i ovaj post predugacak za skretanje s teme.

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 16 jun 2014, 11:22

Javni stav hrvatske je da se navija za bih. I to je mogo svjedocit svako ko je gledo tekmu na hrtu i sluso vlaovica i dragu... Isto tako mogu rec da tu u zagrebu vecina navija za bih. Ne znam za druga mjesta

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 jun 2014, 12:11

slika

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 jun 2014, 14:28

Samuel Eto'o (Twitter): "Liječnici su potvrdili, vrlo vjerojatno neću igrati protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu zbog problema s bolnim koljenom."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jun 2014, 15:30

badblueboylivno je napisao/la:Smatram da je Eto'o više smetnja nego neka prevaga. Odnosno, je prevaga, ali u korist protivnika. :kafa:

Bit će yebeno teško, trebat će što prije zabiti.
Baš tako, pa taj lik ništa ne radi. Samo trčkara po terenu i glumi zvijezdu, yebe se njemu za reprezentaciju. Koliko god ludo zvučalo, bolje je da igra nego da ne igra.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.