korisnikforuma je napisao/la:
Bolan najveći majmuni su oni koji se usude reći: "kako možeš ne mrzit nekoga?"...U KIseljaku pale zastave...
Pa u Hrvatskoj živi 4 milijuna Hrvata i ni jedna zastav BiH nije zapaljenja, živim u Hrv 15 godina i garantiram ti da Hrvati iz Hrvatske ne vole Hrvate iz BiH ništa više nego Bošnjake. Zapravo jedini koji imaju nešto protiv Bošnjaka su upravo Hrvati koji su doselili iz BiH u zadnjih 20 godina. Nitko nikome ne brani mrzit nekoga, ali kad druge nagovaraš na mržnju onda samo pokazuješ kolika si sitna i isfrustrirana duša...
Ja nesto nemam takav dojam. Nije tema, ali eto, da odgovorim, bez provociranja, onako kulturno

Ova moja rodbina sto zivi u Hrvatskoj navija za BiH, svi redom, a pogotovo ovi sto zive po Sloveniji, Austriji, Njemackoj, Svici, SAD-u. To je valjda ono da ih vuce kuca

Naravno, ne tvrdim da su svi takvi, samo ovi koje znam. Takodjer jutros kad sam se ustao udjem na fejs, cisto da vidim malo pacenickih statusa i rasprava i mogu rec da sam se
razocarao. Mozda 2-3 ljudi pisalo 'trpaj' i slicno, a ostalo sve podrska BiH. Ja na drustvenim mrezama ni samog sebe ne podrzavam, ne pisem nista povodom tih utakmica, ali mi je bilo stvarno simpaticno to. Takodjer moram priznati da je prije 5-6 godina situacija bila kud i kamo drugacija. Jednostavno mislim da se sve popravlja i ide na bolje. Oni koji su bili ravnodusni sad navijaju za BiH, oni koji su ju mrzili sad su ravnodusni, a oni koji su pretjerivali uvijek ce ostat takvi. Mozda sam i ja nekad na nesto puko i popizdio, al kad dodje utakmica nekako drugacije razmisljam i ne volim ove koji navijaju kontra nekog zbog politickih razloga. Kad imas neki drugi razlog onda OK, kao navijaci Borca sto ne vole Zelju jer im je sa nama skuhao drugu ligu

. Takodjer i kladionice priznajem

A to sto Hrvati iz Hrvatske nas ne vole? Pa nije bas da nam tesko pada, cak mi je i simpaticno to

Iako i tu znam da nije kod svih tako, ali je kod vecine. Zanimljivo da ovi kojim su roditelji iz BiH, a oni rodjeni tamo prije 15-20 godina i zive tamo imaju istu tu usadjenu mrznju, cak vise nego oni
normalni, pa bi prije rekao da sami sebe mrzimo

Et za dalje na pp ako imas sta rec. Ja bi ovdje svasta jos napisao, ali mi i ovaj post predugacak za skretanje s teme.