RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 15 jun 2014, 00:08

Kao ljudi nismo klonuli,izdržali smo gaženje.
Velež nije propao kako su mnogi željeli,čak naprotiv,nikad nismo bili zdraviji kao kolektiv.
Reprezentacija je nakon svega i svačega,nakon brojnih nepravdi,konačno na SP-u....
Iz pepela se dižemo!

Dole na toplom jugu,ima jedna rijeka zelena i Stari Most nad vodom....tamo gdje sniva zanosna Emina u mirisnoj bašči đula i behara,ima jedna ptica što Neretvu ljubi,od svih ljepša,lasta od Mostara!

[youtube][/youtube]

NAPRIJED BIH!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 jun 2014, 00:34

SPREMNI SMO!

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 15 jun 2014, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 15 jun 2014, 00:36

Svaka cast :salut: :bih:
Ti si opet šampion !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 jun 2014, 03:54

Naprijed Zmajevi. :bih: Naprijed BiH. :bih:

Sta god da bude sutra, samo istrcati na teren SPa je velika pobjeda za narod i drzavu koji su trebali nestati.

Velez taj osjecaj najbolje zna.
:bih: :bih: :bih:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jun 2014, 04:48

Suza u oku kad se prisjetim svojih kolega koji su dali zivote da bi ovo mogli gledati ovakve slike i navijati za svoju zemlju u svom gradu. Mnogi su zeljeli da nas nema da nas uniste ali naletise na momke sa prsima ko Velez i krvi hladnom kao nasa Neretva,na momke kojima glavici udaraju u koljena. RAja moja fina nek nam je sa srecom. Samo jako ljiljani nasi zlatni i poginite jer ce veceras vise praznih nego punih zeludaca biti uz vas. Mostar ce da gori veceras. FORZA
tepsija je napisao/la:SPREMNI SMO!

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 15 jun 2014, 12:02

BMV22 je napisao/la:@nolimit
A kenjaš li kenjaš.Ne znam bola šta si se uhvatio tuđeg pdf.Ovo nije Cardifov ni Milanov pdf pa ne znam kako ti nije iz "poniženja" ovdje kampovat.Odpepaj lagano na svoj pdf pa zajedno tri diva Srajevo,Cardif i Milan zajedno raspredajte.Koliko si inteligentan pokazuje i to da možeš mjeriti stanje poslije rata RŠD VELEŽ sa vaša dva sarajevska tima.Ni po čemu to nije slično a kamoli mjerljivo.Ali džaba ja pišem, teško tebi to u glavu možda nakon trećeg ponavljanja i više.Što se tiče fašizma i svega ostalog evo ti još jedan primjer pa bujrum onda glatko odredit ko je ovdje lud.Kad smo mi u Mostaru upozoravali čitavu BiH javnost ko je i iz kakve familije je pjevačica M.M.B vi iz glavnog grada ste nas komplet popljuvali, zašutili rigali svaku vrstu uvreda po nama mostarcima, koji dobro znamo opredjeljenje njene familije.I gle ne lezi vraže ta velika patriotkinja za BiH(po vama) jedva dočeka nedavno da nešto iz srca izusti.A onda usljediše salve optužbi, pljuvanja svakavih tračeva na "jadnu" nam pjevačicu.A ona je meni baš simpa.Cura ima dva imena,prava brazilka.Jedino što mi je žao što ćeš ti ovo kao i sve ono prije shvatit sve ovo nakon 150-og čitanja.Dotle živ ti meni bio i uzbrdo brzIma puno toga ali istrčaše mi englezi pa odoh nešto pametnije radit.
Pastrma brato bili Mrkva ovog Balotelija mogao dovest.Bar ne bi mogao pocrnit na našem suncu :D :D
Pozdrav crvenoj armiji diljem svijeta :salut:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Sretno nam sutra.
SAMO VELEŽ,SAMO BIH :bih:
Neznam o kakvim pjevacicama oricas,uzmi knjigu nase historije pa citaj malo kad si vec tako fin pocni od Zmaja od Bosne pa ti mozda i bude jasnije! Uoravu si ovo je tema o Velezu al vazno je to da vam je igracu istekao ugovor,i dosao kod nas pa si nasao da pljujes sve ko nema veze sa Velezom od Selimovica do ibrakovica Sarajeva itd

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 jun 2014, 12:17

nolimit je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:@nolimit
A kenjaš li kenjaš.Ne znam bola šta si se uhvatio tuđeg pdf.Ovo nije Cardifov ni Milanov pdf pa ne znam kako ti nije iz "poniženja" ovdje kampovat.Odpepaj lagano na svoj pdf pa zajedno tri diva Srajevo,Cardif i Milan zajedno raspredajte.Koliko si inteligentan pokazuje i to da možeš mjeriti stanje poslije rata RŠD VELEŽ sa vaša dva sarajevska tima.Ni po čemu to nije slično a kamoli mjerljivo.Ali džaba ja pišem, teško tebi to u glavu možda nakon trećeg ponavljanja i više.Što se tiče fašizma i svega ostalog evo ti još jedan primjer pa bujrum onda glatko odredit ko je ovdje lud.Kad smo mi u Mostaru upozoravali čitavu BiH javnost ko je i iz kakve familije je pjevačica M.M.B vi iz glavnog grada ste nas komplet popljuvali, zašutili rigali svaku vrstu uvreda po nama mostarcima, koji dobro znamo opredjeljenje njene familije.I gle ne lezi vraže ta velika patriotkinja za BiH(po vama) jedva dočeka nedavno da nešto iz srca izusti.A onda usljediše salve optužbi, pljuvanja svakavih tračeva na "jadnu" nam pjevačicu.A ona je meni baš simpa.Cura ima dva imena,prava brazilka.Jedino što mi je žao što ćeš ti ovo kao i sve ono prije shvatit sve ovo nakon 150-og čitanja.Dotle živ ti meni bio i uzbrdo brzIma puno toga ali istrčaše mi englezi pa odoh nešto pametnije radit.
Pastrma brato bili Mrkva ovog Balotelija mogao dovest.Bar ne bi mogao pocrnit na našem suncu :D :D
Pozdrav crvenoj armiji diljem svijeta :salut:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Sretno nam sutra.
SAMO VELEŽ,SAMO BIH :bih:
Neznam o kakvim pjevacicama oricas,uzmi knjigu nase historije pa citaj malo kad si vec tako fin pocni od Zmaja od Bosne pa ti mozda i bude jasnije! Uoravu si ovo je tema o Velezu al vazno je to da vam je igracu istekao ugovor,i dosao kod nas pa si nasao da pljujes sve ko nema veze sa Velezom od Selimovica do ibrakovica Sarajeva itd
Momak ne smaraj nas molim te,imamo drugog posla danas i večeras i zato fataj se svog kluba i teme.IDEMO LUDO IDEMO JAKO :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 jun 2014, 13:06

Šeki Okić
11 hours ago near Mostar
Cuj 11 odanih ratnika,11 glava spojenih u jednu,11 vampira zednih svacije krvi,11 jakuza..hahahahaha,STRASNO!!najjaci su mi ovi internet navijaci sta sve znaju,ustvari misle da znaju!!FUJJJ
ko je pratio forum svaki dan od prosle sedmice, zna da je neko ovo 11 ratnika itd. napisao, ko nije pratio nek trazi. Toliko o tom momku, i ko je "krivac" za ovaj transfer, mrkva ili šefko ?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jun 2014, 13:56

shaman7 je napisao/la:
Šeki Okić
11 hours ago near Mostar
Cuj 11 odanih ratnika,11 glava spojenih u jednu,11 vampira zednih svacije krvi,11 jakuza..hahahahaha,STRASNO!!najjaci su mi ovi internet navijaci sta sve znaju,ustvari misle da znaju!!FUJJJ
ko je pratio forum svaki dan od prosle sedmice, zna da je neko ovo 11 ratnika itd. napisao, ko nije pratio nek trazi. Toliko o tom momku, i ko je "krivac" za ovaj transfer, mrkva ili šefko ?
Ovo je brat BMV napisao. Vidi Sefkije sto se okurazio. Ko on sad nesto progovara kakvo je stanje u klubu nakon sto je presao u Sarajevo. Puuu seljacino hinjava usta ti se poserem. Ti internet navijaci zive i prate Velez kad ti je tata pilao bosanske sume klosaru jedan. Ti se nasao ovoj napacenoj crvenoj raji srat usta,ovoj raji koja te primila ko da si iz cernice a ne neke bosanske vukoyebine. Zelim da ti neko prvo kolo slomije nogu na 3 mjesta i da ti zavrsi karijeru. Ovi internet navijaci ce i poslje tebe ziviti ovaj crveni zivot pa bio on i drugoligaski treceligaski a ti ces ostati zapamcen kao mali coban bez kapi zahvalnosti prema onome ko te je stvorio i onima koji su te voljeli i bodrili s tribina. Uja kundo prefirgani zelim ti sve najgore. Fujjj fuuujjjjj :guz:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 15 jun 2014, 14:03

shaman7 je napisao/la:
Šeki Okić
11 hours ago near Mostar
Hoces da kazes da je upratio on ovaj forum, pa na radi toga napisao status ?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jun 2014, 14:49

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
Šeki Okić
11 hours ago near Mostar
Ovo je brat BMV napisao. Vidi Sefkije sto se okurazio. Ko on sad nesto progovara kakvo je stanje u klubu nakon sto je presao u Sarajevo. Puuu seljacino hinjava usta ti se poserem. Ti internet navijaci zive i prate Velez kad ti je tata pilao bosanske sume klosaru jedan. Ti se nasao ovoj napacenoj crvenoj raji srat usta,ovoj raji koja te primila ko da si iz cernice a ne neke bosanske vukoyebine. Zelim da ti neko prvo kolo slomije nogu na 3 mjesta i da ti zavrsi karijeru. Ovi internet navijaci ce i poslje tebe ziviti ovaj crveni zivot pa bio on i drugoligaski treceligaski a ti ces ostati zapamcen kao mali coban bez kapi zahvalnosti prema onome ko te je stvorio i onima koji su te voljeli i bodrili s tribina. Uja kundo prefirgani zelim ti sve najgore. Fujjj fuuujjjjj :guz:
evo sad sam pročitao ovo isto na fb. ne znam šta bih rekao. znamo dobro da je prije 4 godine bio na probi u sarajevu i nije prošao. ako je ovo izjavio, onda je to njemu na čast, a ne klubu. po ovome, njemu se izgleda i nije igralo u Veležu, nego je na silu igrao. ne znam kako će ga mostarska raja prihvatiti nakon ovoga. :roll: :thumbdown:

još jedan u nizu kojima Velež nije bio dovoljno u srcu. :(

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 15 jun 2014, 15:04

shaman7 je napisao/la:
Šeki Okić
11 hours ago near Mostar
Ne znam ko je kriv ali krivca i nema, karini istekao ugovor imao đentlmenski dogovor da ide vani, e sad sto ima ljudi poltrona pa mogu pogazit rijec to je njihov problem.Ti si gnjido za nas završena prica kao Čolić,Brković,Osmanagić i svi oni koji su strahovito prosperirali odlaskom.Nećeš ti to shvatiti, ali ćeš brzo osjetiti.I da vam kažem, a i tebi bilmezu zašto si doveden pa možeš govorit da ja pojma nemam ali ces uskoro zorno to osjetiti. Ovi "divovi" koji su već prvaci idućeg prvenstva, a koji usput glume naše prijatelje jako lijepo su skontali da je ove godine Željo malo tanji, Borac u problemima, Čelik napustilo puno igrača pa iz tog jako lijepo proizilazi da će po nekim pretpostavkama najveći konkurenti biti Zrinjski, Široki Željo i naš Velež. Posto iz Želje je nemoguce preći u komšija, iz Širokog i Zrinjskog neće u metropolu ostao im je jado da iz Veleža povuku tebe ne da bi igrao nego da griješ klupicu u zimskim mjesecima, a nadajući se da smo mi jako oslabljeni. Nadam se iskreno da ce tvojih 10 ogromnih golova neko već nadomjestit a da ce se "divovi" opet mučit sa nama ko proljetos kad im Oštri realno pokloni pobjedu.
Tebi za tvoje dobro preporučujem malo više pameti, pazi sta pričaš jer nas crvenih ima hvala bogu svugdje pa i u metropoli a vremena su klizava i nezgodna. Ne uzimaj nas usta svoja pogana naš si hljeb kušao svih ovih godina, a sto se tiče internet navijaca tu si u punoj fuli ja lično imam vise gostovanja nego ti papčino. Znam da je besparica a punac nema angažmana već dugi period pa zajedno možete raditi ciganluk da se štipne koji dinar. Budi sretan u novom klubu mi smo već zaboravili na tebe, važno je da si ti kako kažes došao u klub za koji sa sanjao čitav život i da ces igrati za najbolje navijače!!!Kako ovo providno zvuči nama koji te dobro znamo, ko te bola tjera da se preseravaš šuti i igraj, mi najbolje znamo šta si ti govorio i šta ti misliš. Haj vozdra i sretno ti.
A ovom što konstantno visi kod nas(nolimit), vrijeme ti je da malo prošetaš i malo udariš tom pačom u zid pa ćeš skontat da se radi o pjevačici koja nas je predstavljala na Eurosongu dok joj je BIH trebala. Jesi skonto, nisi razguli ili pročitaj još 120 puta možda tikva upali. Nisi ti kriv kriva je majka priroda.
Joj braćo morića danas praznik a oni more ali šta ćete, vidjeli ste u proslu nedjelju na rukometu grad od 600000 ili koliko vec ima stanovnika napuni dvoranu sa 1500 ljudi, jadno bijedno da ne moze jadnije i bijednije. Bacimo se mi na natezanje za rukomet pa onda za noćas. Živi mi bili crveni moji nadam se dvije pobjede ili jedan prolaz i jedan nerijesen odmah potpisujem. Danas toliko, treba ici odmoriti okice za noćas a sutra akobogda prozivka i ... :D :o :?: :salut: :kafa: :bih:
P.S. Pastrmka brato, nemoj da lomi nogu, neka ga živa i zdrava nek crkne grijući klupu. :tokralju: :kralj:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 jun 2014, 15:09

bravo Mostarci!! :thumbup: :clap:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jun 2014, 15:13

Ma goni malog slinca brato. Sto nemogu ove poltrone. Nikad ga vala nisam ni mogao. Picka protiv zrinskog vazda igrala sa 20%. Nikad mu necu zaboravit onaj zicer pod BB na 0:1 kad ga je Dino zavalio u 3-oj minuti. Da ih zavrsimo on namjerno fula da nebi imao problema kasnije jer treba kod punca. Prosle sezone je pod BB isto igrao preko qurca. Ma bjeri goni malo **** eto ga tamo
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 15 jun 2014, 15:20

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma goni malog slinca brato. Sto nemogu ove poltrone. Nikad ga vala nisam ni mogao. Picka protiv zrinskog vazda igrala sa 20%. Nikad mu necu zaboravit onaj zicer pod BB na 0:1 kad ga je Dino zavalio u 3-oj minuti. Da ih zavrsimo on namjerno fula da nebi imao problema kasnije jer treba kod punca. Prosle sezone je pod BB isto igrao preko qurca. Ma bjeri goni malo **** eto ga tamo
Apsolutno (kako bi punac i ševko rekli) točno.Sjećam se i u pravu si.Davno prošla vremena, zaboravimo to idemo svi zajedno danas za rukomet i noćas fudbal, a od sutra samo jedno, nama najdraže, naše najvoljenije ono zbog čega živimo naši ROĐENI.
A tebi i svima crvenim :tokralju: :thumbup: :wave: :salut: :kralj: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 15 jun 2014, 15:22

BMV22 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma goni malog slinca brato. Sto nemogu ove poltrone. Nikad ga vala nisam ni mogao. Picka protiv zrinskog vazda igrala sa 20%. Nikad mu necu zaboravit onaj zicer pod BB na 0:1 kad ga je Dino zavalio u 3-oj minuti. Da ih zavrsimo on namjerno fula da nebi imao problema kasnije jer treba kod punca. Prosle sezone je pod BB isto igrao preko qurca. Ma bjeri goni malo **** eto ga tamo
Apsolutno (kako bi punac i ševko rekli) točno.Sjećam se i u pravu si.Davno prošla vremena, zaboravimo to idemo svi zajedno danas za rukomet i noćas fudbal, a od sutra samo jedno, nama najdraže, naše najvoljenije ono zbog čega živimo naši ROĐENI.
A tebi i svima crvenim :tokralju: :thumbup: :wave: :salut: :kralj: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Ma doće bolji od njeg za nekoliko dana a to je Vlada :D :cool: :cool:

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 15 jun 2014, 15:23

pravnik1981 je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:
Ma doće bolji od njeg za nekoliko dana a to je Vlada :D :cool: :cool:
Tako je pravniče, bez starca nema udarca :tokralju: :wave:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 jun 2014, 15:33

slika

forza velez, samo za mog druga pastrmku :bih:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 15 jun 2014, 15:38

fedeltafrotta je napisao/la:slika

forza velez, samo za mog druga pastrmku :bih:
:thumbup: hvala brate moj plavi. Gomila djavola je otisla na mundijal. Gledao sam maloprije na fb slike RA sa otvaranja i iz brazilskih lokala. Mostar obojen u drzavne boje,gomile ljudi na ulicama,pije se pjeva mahnita. Ocekujemo potres 5,6 prema rihteru u Mostaru ako povedemo,8,1 ako dobijemo. Forzzaaaaaaa
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 15 jun 2014, 16:25

A Trurske zastave pastrmka gdje su? Ili su vam rezervna opcija možda... Jeste li slavili pobjedu Brazila po običaju ?
Za koga navijate večeras ? Sve je moguće... Nikad se ne zna kojoj opcije se priklonite...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.