Ne znam ko je kriv ali krivca i nema, karini istekao ugovor imao đentlmenski dogovor da ide vani, e sad sto ima ljudi poltrona pa mogu pogazit rijec to je njihov problem.Ti si gnjido za nas završena prica kao Čolić,Brković,Osmanagić i svi oni koji su strahovito prosperirali odlaskom.Nećeš ti to shvatiti, ali ćeš brzo osjetiti.I da vam kažem, a i tebi bilmezu zašto si doveden pa možeš govorit da ja pojma nemam ali ces uskoro zorno to osjetiti. Ovi "divovi" koji su već prvaci idućeg prvenstva, a koji usput glume naše prijatelje jako lijepo su skontali da je ove godine Željo malo tanji, Borac u problemima, Čelik napustilo puno igrača pa iz tog jako lijepo proizilazi da će po nekim pretpostavkama najveći konkurenti biti Zrinjski, Široki Željo i naš Velež. Posto iz Želje je nemoguce preći u komšija, iz Širokog i Zrinjskog neće u metropolu ostao im je jado da iz Veleža povuku tebe ne da bi igrao nego da griješ klupicu u zimskim mjesecima, a nadajući se da smo mi jako oslabljeni. Nadam se iskreno da ce tvojih 10 ogromnih golova neko već nadomjestit a da ce se "divovi" opet mučit sa nama ko proljetos kad im Oštri realno pokloni pobjedu.shaman7 je napisao/la:ko je pratio forum svaki dan od prosle sedmice, zna da je neko ovo 11 ratnika itd. napisao, ko nije pratio nek trazi. Toliko o tom momku, i ko je "krivac" za ovaj transfer, mrkva ili šefko ?Šeki Okić
11 hours ago near Mostar
Cuj 11 odanih ratnika,11 glava spojenih u jednu,11 vampira zednih svacije krvi,11 jakuza..hahahahaha,STRASNO!!najjaci su mi ovi internet navijaci sta sve znaju,ustvari misle da znaju!!FUJJJ
Tebi za tvoje dobro preporučujem malo više pameti, pazi sta pričaš jer nas crvenih ima hvala bogu svugdje pa i u metropoli a vremena su klizava i nezgodna. Ne uzimaj nas usta svoja pogana naš si hljeb kušao svih ovih godina, a sto se tiče internet navijaca tu si u punoj fuli ja lično imam vise gostovanja nego ti papčino. Znam da je besparica a punac nema angažmana već dugi period pa zajedno možete raditi ciganluk da se štipne koji dinar. Budi sretan u novom klubu mi smo već zaboravili na tebe, važno je da si ti kako kažes došao u klub za koji sa sanjao čitav život i da ces igrati za najbolje navijače!!!Kako ovo providno zvuči nama koji te dobro znamo, ko te bola tjera da se preseravaš šuti i igraj, mi najbolje znamo šta si ti govorio i šta ti misliš. Haj vozdra i sretno ti.
A ovom što konstantno visi kod nas(nolimit), vrijeme ti je da malo prošetaš i malo udariš tom pačom u zid pa ćeš skontat da se radi o pjevačici koja nas je predstavljala na Eurosongu dok joj je BIH trebala. Jesi skonto, nisi razguli ili pročitaj još 120 puta možda tikva upali. Nisi ti kriv kriva je majka priroda.
Joj braćo morića danas praznik a oni more ali šta ćete, vidjeli ste u proslu nedjelju na rukometu grad od 600000 ili koliko vec ima stanovnika napuni dvoranu sa 1500 ljudi, jadno bijedno da ne moze jadnije i bijednije. Bacimo se mi na natezanje za rukomet pa onda za noćas. Živi mi bili crveni moji nadam se dvije pobjede ili jedan prolaz i jedan nerijesen odmah potpisujem. Danas toliko, treba ici odmoriti okice za noćas a sutra akobogda prozivka i ...
P.S. Pastrmka brato, nemoj da lomi nogu, neka ga živa i zdrava nek crkne grijući klupu.