nije da nemozemo boljeg dovesti,,ali ja nemam nista protiv strasan igrac a valjda ce se malo spametovati uz voajera...Dennis je napisao/la:@WhoScored: Mesut Özil: Only Cazorla (785) completed more passes in the final third of the pitch in the PL last season than @MesutOzil1088 (759) #ger
Ovo za cazorlu je podatak koji se iz godine u godinu ponavlja. Strasna kontrola i preciznost tamo gdje su protivnici najgušći.
Express javlja da je arsenal ponudio 25 milja za balotellija. Vec treci put ocito![]()
Lik je rizik, al ja tog bala obozavam! Jeste za ili protiv?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Ozymandias
- Kontakt:
Ma kakav Balotelli skart obicni, nista bez Cavanija, Falcaa ili C. Ronalda

PROTIV, ne volim igrače koji se ponašaju kao on. Rizičan transfer, više volim igrače manje kvalitete koji su uzori i van terena, posvete se fudbalu i daju maksimum. Ovaj ima talenat ali niko njega ne može dovesti u red... Pogotovo ne Wenger koji je imao problema čak i sa Songom .
falcao ili cavani
balotelliju je mjesto u cirkusu,kad ga mourinho nije uspio stesati neće niti **** od voajera
-
BigBigBang
- Kontakt:
je, ali on nije zamjena za girouda.BigBigBang je napisao/la:Bolji je Alexis Sanchez izbor od Bale sigurno...
Ian Wright: "Ne shvaćam zašto se svi brinu radi odlaska Vermaelena. Dok su svi pozdravljali navijače na zadnjoj utakmici sezone on je trčao u svlačionicu. Takav kapiten će lagano biti zamenjen." 
sad je napiso na twitter da je protiv odlaska jer da je lik kvaliteta...Seaman je napisao/la:Ian Wright: "Ne shvaćam zašto se svi brinu radi odlaska Vermaelena. Dok su svi pozdravljali navijače na zadnjoj utakmici sezone on je trčao u svlačionicu. Takav kapiten će lagano biti zamenjen."
Shooting challenge:
Reus vs Ces vs Balotelli
Host: Thierry Henry
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako netko nije pogledo, fora je...
Reus vs Ces vs Balotelli
Host: Thierry Henry
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako netko nije pogledo, fora je...
Monako - Falkao je na prodaju!
Francuski magazin Le10Sport na svojoj naslovnici tvrdi da je Monako spreman da proda Radamela Falkaoa, te da novi trener Leonardo Jardim tvrdi da se Kolumbijac 'ne uklapa u njegov sistem igre' i formaciju 4-3-3.
Pomenuti izvor dalje tvrdi da je Monako spreman da Tigra pusti za sumu od 60 miliona evra, te da je prvobitna destinacija Real Madrid, te da bi transfer mogao da uključi i Moratu koji bi se preselio u kneževinu.
Štaviše, tvrdi se da bi u trku za napadača mogao da se uključi i Arsenal, ali tražena suma svakako da predstavlja glavnu prepreku za Arsena Vengera.
Ukoliko bi ipak, kojim čudom, doveo Kolumbijca, Venger bi smirio duhove, naterao navijače da zaborave na Fabregasa i u narednoj sezoni bi svakako njegov tim bio znatno konkurentniji u Premijer Ligi.
samo u kakvom stanju će biti nakon ozljede
Francuski magazin Le10Sport na svojoj naslovnici tvrdi da je Monako spreman da proda Radamela Falkaoa, te da novi trener Leonardo Jardim tvrdi da se Kolumbijac 'ne uklapa u njegov sistem igre' i formaciju 4-3-3.
Pomenuti izvor dalje tvrdi da je Monako spreman da Tigra pusti za sumu od 60 miliona evra, te da je prvobitna destinacija Real Madrid, te da bi transfer mogao da uključi i Moratu koji bi se preselio u kneževinu.
Štaviše, tvrdi se da bi u trku za napadača mogao da se uključi i Arsenal, ali tražena suma svakako da predstavlja glavnu prepreku za Arsena Vengera.
Ukoliko bi ipak, kojim čudom, doveo Kolumbijca, Venger bi smirio duhove, naterao navijače da zaborave na Fabregasa i u narednoj sezoni bi svakako njegov tim bio znatno konkurentniji u Premijer Ligi.
60 milijuna nitko nece dat. Ja bi dao maks 35.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Plata Falkaoa je oko 300.000. To u Arsenalu ne dobiju tri igraca kombinovano.
@Nedim Nisam ja napredovao, lik je prosjek svjetskog fudbala i to u najbolju ruku. Nama je mehlem jer je prije njeg tu igrao Medunjanin koji je brat bratu Arteta pa na korijen. Uostalom i Zahirovic je odigrao 20 odlicnih utakmica za reprezentaciju, svaka je bila dobra i borbena, ali ga u klubu nema. Jedino pozitivno oko Besica jeste sto ne bi bio skup pa i ako promasis nije neki promasaj, medjutim on nije ni blizu klasa za Arsenal.
@Nedim Nisam ja napredovao, lik je prosjek svjetskog fudbala i to u najbolju ruku. Nama je mehlem jer je prije njeg tu igrao Medunjanin koji je brat bratu Arteta pa na korijen. Uostalom i Zahirovic je odigrao 20 odlicnih utakmica za reprezentaciju, svaka je bila dobra i borbena, ali ga u klubu nema. Jedino pozitivno oko Besica jeste sto ne bi bio skup pa i ako promasis nije neki promasaj, medjutim on nije ni blizu klasa za Arsenal.
Celik!3,2,2.
Tolko o Guardiolinoj Njemačkoj. Okac u prvoj postavi.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Al' sta igra? Krilo?MGrabez je napisao/la:Tolko o Guardiolinoj Njemačkoj. Okac u prvoj postavi.
Celik!3,2,2.
Ne igra ništa
nije se sastavio sa loptom 
- Marsal
- Kontakt:
Pa takav je on inače u velikim utakmicama 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vi ste slijepi
namjestio jednom geceu i imao promašaj 1 na 1. Al ništa posebno po meni ova formacija je užas po meni, ne zna se ni ko pije ni ko plaća.
Ovo 3:0 ne treba nikog da zavara, iole normalna repka bi mogla ubiti u pojam ovu njemačku
.
@AGB biće vremena za raspravu oko Bešića, naigraće se on još
a što se tiče onog o Cazorli i pasovima ja sam rekao to kad je tek Ozil došao, Cazorla ima bolju kontrolu lopte od Ozila , ono nije normalno fakat
edit : @AGB Mehmed Baždarević za Klix.ba: Muhamed Bešić je protiv Argentine potvrdio da je svjetska klasa
ne misliš valjda si kompetentniji od Baždarevića
Ovo 3:0 ne treba nikog da zavara, iole normalna repka bi mogla ubiti u pojam ovu njemačku
@AGB biće vremena za raspravu oko Bešića, naigraće se on još
a što se tiče onog o Cazorli i pasovima ja sam rekao to kad je tek Ozil došao, Cazorla ima bolju kontrolu lopte od Ozila , ono nije normalno fakat
edit : @AGB Mehmed Baždarević za Klix.ba: Muhamed Bešić je protiv Argentine potvrdio da je svjetska klasa
ne misliš valjda si kompetentniji od Baždarevića
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sa tom izjavom bas mislim. Kad bi jedna utakmica odlucivala da li je neko svjetska klasa ili ne, svi bi igraci vecih klubova bili svjetska klasa. Nije bas da je Besic prvi zaustavio Messija.
Pjanic je klasa za Besica, ali opet nije ta famozna svjetska klasa. Njemu jos malo fali do tog, ali nije to.
Pjanic je klasa za Besica, ali opet nije ta famozna svjetska klasa. Njemu jos malo fali do tog, ali nije to.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.