Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa takav je on inače u velikim utakmicama 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vi ste slijepi
namjestio jednom geceu i imao promašaj 1 na 1. Al ništa posebno po meni ova formacija je užas po meni, ne zna se ni ko pije ni ko plaća.
Ovo 3:0 ne treba nikog da zavara, iole normalna repka bi mogla ubiti u pojam ovu njemačku
.
@AGB biće vremena za raspravu oko Bešića, naigraće se on još
a što se tiče onog o Cazorli i pasovima ja sam rekao to kad je tek Ozil došao, Cazorla ima bolju kontrolu lopte od Ozila , ono nije normalno fakat
edit : @AGB Mehmed Baždarević za Klix.ba: Muhamed Bešić je protiv Argentine potvrdio da je svjetska klasa
ne misliš valjda si kompetentniji od Baždarevića
Ovo 3:0 ne treba nikog da zavara, iole normalna repka bi mogla ubiti u pojam ovu njemačku
@AGB biće vremena za raspravu oko Bešića, naigraće se on još
a što se tiče onog o Cazorli i pasovima ja sam rekao to kad je tek Ozil došao, Cazorla ima bolju kontrolu lopte od Ozila , ono nije normalno fakat
edit : @AGB Mehmed Baždarević za Klix.ba: Muhamed Bešić je protiv Argentine potvrdio da je svjetska klasa
ne misliš valjda si kompetentniji od Baždarevića
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sa tom izjavom bas mislim. Kad bi jedna utakmica odlucivala da li je neko svjetska klasa ili ne, svi bi igraci vecih klubova bili svjetska klasa. Nije bas da je Besic prvi zaustavio Messija.
Pjanic je klasa za Besica, ali opet nije ta famozna svjetska klasa. Njemu jos malo fali do tog, ali nije to.
Pjanic je klasa za Besica, ali opet nije ta famozna svjetska klasa. Njemu jos malo fali do tog, ali nije to.
Celik!3,2,2.
Uvjek je bio smeker...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Poldi šamara Merkelovu u slobodno vrijeme...Vermalenov agent demantovao navode o odlasku iz Arsenala
A.F.C. Bournemouth!
Mirror pise da Arsenal trazi Cleverley-a za Vermaelena!
Koja komedija od medija... Ono nismo htjeli Fabregasa kako bi doveli pametnicu iz Uniteda!

Koja komedija od medija... Ono nismo htjeli Fabregasa kako bi doveli pametnicu iz Uniteda!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Alexis i Balo se ne porede, Balo je CF, a Sanchez krilo.BigBigBang je napisao/la:Bolji je Alexis Sanchez izbor od Bale sigurno...
A Balo je strasan, paklen igrac, jak u gradjenju, snazan, brz, ma dobru tehniku, jak udarac, ali njegov problem je druge prirode.
Kada bi se smirio i svaku utakmicu uzimao za ozbiljno za dvije- tri godine mogao bi postati jedan od najboljih ako ne i najbolji CF na svijetu.
Tako da 25 milja za Balotellija se moze isplatiti, ali moze i biti promasaj.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
BigBigBang
- Kontakt:
Alexis Sanchez je spic Di MAria je krilo jel to hoces reci da su Di Maria i Alexis igraci koji igraju istu poziciju? Alexis je tacnije receno krilni spic ogromna je razlika izmedju krila i krilnog spica.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa dobro da Alexis jeste krilni napadac, ali nije pravi CF, za razliku od Balotellija koji to jeste, ali takodjer ni Balotelli nije krilni napadac.BigBigBang je napisao/la:Alexis Sanchez je spic Di MAria je krilo jel to hoces reci da su Di Maria i Alexis igraci koji igraju istu poziciju? Alexis je tacnije receno krilni spic ogromna je razlika izmedju krila i krilnog spica.
Mozda i Alexis moze odigrati CF, mozda Balo moze igrati RWF, ili LWF, ali nije to to.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- HighburyHigh
- Kontakt:
Sanchez je cisto krilo, na desnom krilu je igrao skoro svaku tekmu. To sto daje vise golova je jer ima vise slobode, nesto slicno kao Walcott u Arsenalu, sa krila se ukljucuje u sredinu. Arsenalu je prioritet napadac, ne znam koliko ce biti mjesta za krila, njih ce sada biti i na pretek. I Joel Campell se pocesto ukljucuje u sredinu, kao i prethodna dvojica, tako da vracanje njega ne daje prioritet za kupovinu krilnih igraca.
Victoria Concordia Crescit.
krilni napadacHighburyHigh je napisao/la:Sanchez je cisto krilo, na desnom krilu je igrao skoro svaku tekmu. To sto daje vise golova je jer ima vise slobode, nesto slicno kao Walcott u Arsenalu, sa krila se ukljucuje u sredinu. Arsenalu je prioritet napadac, ne znam koliko ce biti mjesta za krila, njih ce sada biti i na pretek. I Joel Campell se pocesto ukljucuje u sredinu, kao i prethodna dvojica, tako da vracanje njega ne daje prioritet za kupovinu krilnih igraca.
Samo za razliku od navedenih i kreativan.
U arsenalu ne bi mogo igrat spicu
- Ozymandias
- Kontakt:
Sto ce nam Sanchez ? Mislim extra je on igrac ali nije neophodan, imamo kijamet takvih igraca, ako grijesim ispravite me. Vise bih volio vidjet Balotellija jer je drugaciji tip igraca od spomenutog mada je on veliki rizik iz svima poznatih razloga.
Najbolje oba
- HighburyHigh
- Kontakt:
Krilo=krilni napadac=winger. Apsolutno ista terminologija. Razlika izmedju njih je sto neki imaju vise slobode jer su sposobni dati sa te pozicije golove, drugi se vise baziraju na asistencije.Dennis je napisao/la:krilni napadackao walcott, ronaldo, griezmann, podolski.
Victoria Concordia Crescit.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Di Maria i Sanchez bi bili velika pojačanja za svaki klub. Baloteli mislim da bi bio najveća kocka što se tiće pojačanja. Ali opet sa druge strane on se uvijek može dobro prodati pa se ne bi nešto izgubilo na njemu.
moze krilo bit i obrambeno kao bek. Iako se rjeđe koristi ta formacija. Ja kad neko kaze krilo, pomislim na radilicuHighburyHigh je napisao/la:Krilo=krilni napadac=winger. Apsolutno ista terminologija. Razlika izmedju njih je sto neki imaju vise slobode jer su sposobni dati sa te pozicije golove, drugi se vise baziraju na asistencije.Dennis je napisao/la:krilni napadackao walcott, ronaldo, griezmann, podolski.
E cuj krilo i krilni napadac dvije razlicite pozicije.Jedina razlika izmedju proslogodisnjeg Di Marije i Alexisa je ta sto je Alexis igrac koji moze kvalitetno da se ubaci u sredinu.Njihova pozicija je bila identicna, ista uloga.Oboica du radili odlicno i defanzivno 
Recimo Cuadrado je full beck i drugaciji tip igraca, ali iskljucivo radi sistema igre sa 3 stopera.Barem je lani igrao tu poziciju, ove sezone je vise SS
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Recimo Cuadrado je full beck i drugaciji tip igraca, ali iskljucivo radi sistema igre sa 3 stopera.Barem je lani igrao tu poziciju, ove sezone je vise SS
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Cuadrado mozda najklasicniji primjer krila na svijetu. Ogroman takticki potencijal. Ko ga uzme nece fulatJohny je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.