Auf gehts Deutschalnd, kämpfen und siegen.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Nije mi jasna ova postava Nijemaca,sta je ovo Kroos na poluspici,Ozil desno?Schurrle klupaceze je napisao/la:Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Ozil, Muller, Lahm, Mertesacker, Kroos, Gotze, Boateng.
Patricio, Alves, Pepe, Veloso, Coentrao, Ronaldo (c), Moutinho, Almeida, Meireles, Nani, Pereira.
Cartman je napisao/la:
Neka pricaju sta hoce, ali vjerujem da bi to bolje bilo sa pravim bekovima Lahmom i Schmelzerom (znam da nije na spisku) i pravim napadacem, a ne neke "lazne" devetke.
Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/sp-brazil-2014-grupa-g/" onclick="window.open(this.href);return false;Da je Lev kukavica lepo će se videti po bekovima – kako sada izgleda, desno će Boateng koji je beka poslednji put igrao u petlićima, a levo Hovedes čija su brzina i centaršut takvi da poželiš da naturalizuješ i reaktiviraš Sašu Vicikneza. Alibi je povreda Šmelcera, ali bi Levu bilo pametno da skupi makar malo ta svoja švapska mudašca i pusti na levu stranu mladog Erika Durma iz Dortmunda. Drugi alibi je što je sada Filip Lam navodno potreban u veznom redu mada meni ta Gvardiolina ideja nije do kraja jasna. Lam je najbolji desni bek u istoriji fudbala, dok je kao vezni jedan dosadni mali seronja koji ne pravi greške, ali ne stvara ni prednost. Idealan za tika-taku, da 186 puta vrati loptu Humelsu i Mertezakeru, ali neupotrebljiv kada treba dati gol.
I onda dolazimo do rak-rane družine iz Nemačke, ofanzivne trojke zbog koje će navijači diljem Švabije svakog jutra gatati u pasulj sa pitanjem hoće li se njihov Lukas Podolski na dan utakmice probuditi pametan ili blesav. Još će igrati Levov ljubimac Tomas Miler koji je najbolje što ova država ima u napadu, i verovatno Čelsijev mahač peškirima Andre Širle. O njemu imam baš visoko mišljenje – gledao sam ga uživo i nikada nisam video tako krakatog igrača sa tako brzim prvim korakom. Međutim, on će ovde morati da glumi klasičnog špica i psovaće sebi u bradu svoje saigrače koji pozadi pet minuta kombinuju sa golmanom u nadi da će protivnik zbog pasivne igre napustiti teren i otići na pivo. I to je to. Ima još Mario Gece za kojeg je i dalje najbolji pridev talentovan, i Mesut Ozil koji je nekada bio talentovan, a sada je ekspert za usporavanje napada i čekanje da se ceo protivnički tim vrati u odbranu. Nije ni čudo da će Lev jedva čekati da pusti Klosea, i moliti se germanskim bogovima da njegov Miroslav nastavi svoj golgeterski pohod na prvenstvima.
Tacnije odlucio je krenuti sa laznom devetkom,laznim bekovima,laznim zadnjim veznim i laznim lijevim krilom...on ako pobjedi sa ovom postavkom,napravit ce revolucijuGoalgetter je napisao/la:Löw odlucio krenuti laznom devetkom
IzdajicooooPrincipatus je napisao/la:Bit ce ovo zanimljivo. Cujemo se poslije utakmice.![]()
![]()
SiamoNoi je napisao/la:Nije mi jasna ova postava Nijemaca,sta je ovo Kroos na poluspici,Ozil desno?Schurrle klupaceze je napisao/la:Neuer, Howedes, Hummels, Khedira, Ozil, Muller, Lahm, Mertesacker, Kroos, Gotze, Boateng.
Patricio, Alves, Pepe, Veloso, Coentrao, Ronaldo (c), Moutinho, Almeida, Meireles, Nani, Pereira.
Bento ocekivano...iskusniji Veloso ispred Carvalha,Postiga na klupi jer nije spreman za 90 minuta.
Rooney88 je napisao/la:Ubit` ce ih Nani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.