Portugal....
Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)
Švabe su sila!
Portugal....
Portugal....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Joachim Löw
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma boli me rac druze,vec mi se posrase na ceif konto sam bit ce bolja utakmica.bparena je napisao/la:Nemoj reci da ti to nesto tesko paloDzoni je napisao/la:Ja ovog golmana i kurca
šta je Ronaldo zgriješio Bogu pa mora igrati sa ovim letvama, jedino Moutihno prolazna ocjena
tačno sad još više žalim one baraže
tačno sad još više žalim one baraže
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 16 jun 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- alan_kardec
- Kontakt:
portugalcima se lagano smiješi potop na mundijalu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
daj bolan Klosea, ima l' još izmjena
Ma da hoce nocas remi Nigerija:Iran - ebo smradove. Namjerili se na maconju i potop. pozzDzoni je napisao/la:Ma boli me rac druze,vec mi se posrase na ceif konto sam bit ce bolja utakmica.bparena je napisao/la:Nemoj reci da ti to nesto tesko paloDzoni je napisao/la:Ja ovog golmana i kurca
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mozda jedina mana ove Njemacke repke je spora odbrana. Mislim da ce to doci na vidilo protiv jaceg protivnika..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Loew se naravno taktički poigrao sa smiješnim Bentom, nakon pet minuta bilo je jasno kuda ide meč, a Pepe je samo pomogao da poraz ne bude poraz nego debakl. SAD i Gana naravno trljaju ruke i tražiće svoju šansu da idu dalje iz ove grupe.
Sta ja propusti............
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma nece - oni se danas samo zayebaju sa ovim levatima.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Zasto igrao nani a ne varela?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Principatus
- Kontakt:
Da se ponovim.Principatus je napisao/la:Da se izrazim kratko i strucno kompetentno:
Ne dajte djeci da gledaju ovu utakmicu, bit ce malo zesce silovanje Portugala.![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ovo je najbolja reprezentacija na WC uz Holandiju, 4 gola Portugalu 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
doc ce do cetvrtfinala minimalnoalan_kardec je napisao/la:portugalcima se lagano smiješi potop na mundijalu.
Silovala ih Njemačka .. Nadam se ipak da će Portugal nekako proći dalje
..
yebo dres, daj IrinuAndrej je napisao/la:
15.10.2013.
Najgluplji igrač u povjesti ove igre.Doduše i da je ostao u igri ne bi puno pomogao protiv njemačke mašinerije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jogi genije![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.