Da malo odgovorim:
1. Što se tiće obrazovanja OS Brastvo i Jedinstvo Grbavica II , I Gimnazija Sarajevo , Arhitektonski fakultet Sarajevo.... rekao sam dosta puna na forumu kucam brzo i pravim milion i pravipisnih i gramatičkih gresaka na koje se ne osvrcem.
2. Što se tice Islanda jeste tacno da su jedna od najboljih ekipa uvijek su u vrhu mada sto se tice medalja imaju samo 2 i to srebro sa OI Peking i bronzu sa EP
3. Sada sto se tice ulaganja , onda mozes komotno u sve sfere zivota , politicari ulazu samo u svoje bankovne racune i vile, nemamo muzeja , pozorista , koncerata , dvorane ishabane i prazne....
Imali smo RK Bosna i mogli smo vise iskoristiti , bio sam na utakmicama RK Bosne u vrijeme EL , znam ko je Lazarov , znam da smo i Vardara odradjivali ....
btw. ljetujem zadnjih godina na Hvaru gdje mi je komsija Ivano Balic pricao sam malo o njihovim uspjesima , nije ni kod njih sve bajno...
Treba cestitati i nastaviti dalje a ne se zadovoljiti samo plasmanom na SP , dosta vise crnjacenja hajmo iskoristiti ovaj pozitivan stav u svim sportovima pa da napravimo konacno iskorak dalje...
Moji postovi nisu da omalovazavam plasman , bio sam svo vrijeme za vrijeme opsade Sarajeva , nedozovljam da mi se vijedja moj grad da mi neznamo docekati , ali smo zeljnji jos vise jer nam je politika sve za*ebala
Onaj snimak kada smo bili sa Madjarskom u Skenderiji i ja sam poderao svoje glasnice i pjevao "jedan si i jedina.."