Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery,doci

Ko prolazi grupu?

1. Njemačka
157
46%
2. Portugal
106
31%
3. Gana
32
9%
4. SAD
43
13%

Ukupno glasova: 338

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2014, 15:22

Muller, inteligentan kakav očito jeste, je iskorisio činjenicu da je ovaj moron jedan od najneinteligentnijih fudbalera koji su ikada igrali. Ti to možeš smatrati odvratnim simuliranjem, ja to smatram genijalnim korištenjem situacije.

Ne mogu dovoljno da se nadivim gluposti Pepea. Prvo, on je zadnji igrač koji bi trebao ići rukama protivniku u lice, zadnji, i nije mi jasno kako on to ne razumije. Drugo, kad je protivnik već iskoristio to što mu je Pepe ponudio, onako ići glavom u igrača koji je na zemlji, i to bukvalno pred sudijom, hej :tokralju:

Zato cijenim Diega Costu. Frajer je jednako prljav kao i Pepe, ako ne i prljaviji od njega, ali je barem pametan i koristi to u svoju korist i u korist ekipe. Nekad se desi propust, ali mu upali 4 od 5 puta.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 jun 2014, 15:28

Ti navijaš za barcelonu, svakodnevnica su ti simuliranja :kafa:
Donnie Darko je napisao/la: Zato cijenim Diega Costu. Frajer je jednako prljav kao i Pepe, ako ne i prljaviji od njega, ali je barem pametan i koristi to u svoju korist i u korist ekipe. Nekad se desi propust, ali mu upali 4 od 5 puta.
Igrači poput pepea i koste ruše ugled fairplaya u fudbalu koji se godinama pokušava da nametne, a da ne govorim o simuliranjima, koja su i gori faktor tog rušenja od samog ciganluka.

Tebi ako je simuliranje genijalno, treba da prestaneš da pratiš fudbal, bolje se upotpunosti baci na filmsku industriju.
naprijed rejal

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 jun 2014, 15:28

Sveti je napisao/la:
Tebi ako je simuliranje genijalno, treba da prestaneš da pratiš fudbal, bolje se upotpunosti baci na filmsku industriju.
fakat
A.F.C. Bournemouth!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 jun 2014, 15:36

Sta konkretno uraditi protiv simuliranja ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 17 jun 2014, 15:40

BadrHari je napisao/la:Sta konkretno uraditi protiv simuliranja ?
suspenzije tipa 5 utakmica, pa kad propuste komplet svjetsko zato što su podla **** neće im naumpast da ponovo simuliraju. Simple
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2014, 15:41

Ma kakav mrtvi fairplay ba :rol: FIFA i UEFA ga fol pokušavaju nametnuti, a isti šutaju taj isti fairplay u jaja kad god im to odgovara. Nemoj to spominjat uopšte zamolio bih te lijepo. Ovo ću smatrat za mali kiks, i opraštam ti. :kafa:

Nisam fan simuliranja, nisam to nigdje ni rekao. Uostalom, ovo jučer nije ni bilo simuliranje jer je dobio udarac, prvo rukom a onda i glavom. Sad, malo preuveličati situaciju, navesti Pepea da uradi dodatnu glupost poslije ruke u faci, i njegovim crvenim kartonom efektivno lupiti pečat na pobjedu svoje reprezentacije. E to mi je genijalno. I nadam se iskreno da će neko naš tako izdominirati nekog levata iz Nigerije, Irana ili Francuske, i tako nam donijeti pobjedu. Ili je bolje da se okrene fairplayu, rukuje se sa protivnikom, pomiluje ga po preponama, dadne mu broj hotelske sobe, i ostavi protivniku dobru šansu da se vrati u utakmicu. Da, nisam ni mislio.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2014, 15:44

nedim93 je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Sta konkretno uraditi protiv simuliranja ?
suspenzije tipa 5 utakmica, pa kad propuste komplet svjetsko zato što su podla **** neće im naumpast da ponovo simuliraju. Simple
I šta, po nekima ovdje, Mulleru treba dati suspenziju od 5 utakmica iako je dobio udarac u facu, a potom i u glavu? :rol: Good luck with that.

Sa idejom ovog prijedloga se čak i slažem. Bilo bi puno manje simuliranja, ali u ovakvim slučajevima bi imali mnogo problema.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 jun 2014, 15:48

svakako da treba odredjena doza genijalnosti da izvuces maximalnu glupost iz protivnika i olaksas pobjedu svojoj ekipi :kafa:
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 17 jun 2014, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2014, 15:52

BadrHari je napisao/la:svakako da treba odredjena doza genijalnosti da izvucem maximalnu glupost iz protivnika i olaksas pobjedu svojoj ekipi :kafa:
Ne uklapa se u fairplay jbg. Muller je narušio ugled Njemačkoj jučer, trebat će im dugo da se oporave.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 jun 2014, 15:57

Ma fuj današnji fudbaleri ko **** simuliraju isto trebe , kad se već **** nek se udare pa nek bude fkt crveni ko zidane, a ne ovo miluju se a onaj se baca ( ne govorim za ovu situaciju samo nego generalno ) Prije startovi bili svi sa dvije noge igralo se muški sad tako vrijeme došlo valjda gay lobi jak pa se pobašaju ko trebe još binde da nose

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 jun 2014, 17:07

Nijemci su ipak uspjeli nakratko začepiti usta kritičarima i sada su u vrlo povoljnoj situaciji. Realno, Potrugal je bio zreo za razbijanje, gotovo ništa nisu pokazali kroz meč. Doduše, treba priznati da su se Elfu neke stvari ipak poklopile i uveliko im olakšale posao, poput penala u pravo vrijeme i crvenog kartona Pepea. I dalje nisam siguran da mogu konkurisati za naslov, ali da će ponovo igrati bitnu ulogu - hoće.

Osvrnuo bih se na Mullera, koji je još jednom pokazao da je strašan ofanzivni potencijal i ujedno igrač stvoren za velika takmičenja (WC + CL). Polivalentan je, može igrati krilo, špica i lažnu devetku, zna zabiti gol i snaći se u gotovo svakoj situaciji, skroman je i ne smeta mu što mora ponekad sjediti na klupi... Šta više čovjek da poželi. Definitivno neopravdano zapostavljen u Bayernu, lično bih ga volio vidjeti u nekom drugom klubu gdje će dobivati više prilike za igru.

Također mi je drago što su Amerikanci konačno prekinuli crnu seriju protiv Gane. Biće uzbudljivo gledati njihov sraz s Portugalcima. S druge strane, Afrikanci su pokazali zašto je njihov fudbal zadnjih godina u padu. Uništili su šanse za prolazak ovim porazom.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 17 jun 2014, 17:15

Muller sav od bolova, odjednom ustade kao nov da se obračuna sa Pepeom :lol: :lol: :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 17 jun 2014, 17:17

Moja ekipa inace samo hrabro elf do samog finala. :salut:
04.10.2009 !!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 17 jun 2014, 18:05

:D

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jun 2014, 18:08

Sissoko je napisao/la::D

slika
:rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 jun 2014, 02:16

bparena je napisao/la:I pizdonja na BP se ponasao firaunski kao i ovaj smrad. Jedan od mnogobrojnih razloga sto ih ne volim. (osto nekaznjen)

slika
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jun 2014, 20:22

Yebeni mediji zeljni senzacije... Covjek je mogao biti kaznjen ni kriv ni duzan :facepalm:

Izgleda da se Ronaldo ponovo povrijedio, bilo bi steta radi turnira
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 18 jun 2014, 22:30

Kakva bi ovo bila šteta, zbog Portugala, zbog njega samog i zbog samog SP. :nene:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 20 jun 2014, 23:54

slika

:urnebes: :lol: :rol:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 jun 2014, 00:10

Ako Njemačka shvati ovo trpanje Francuza kao izazov moglo bi biti debakl Gane
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []