FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 17 jun 2014, 20:20

http://www.marca.com/2014/06/13/en/foot ... 45619.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tamo mu je pajdo Raul, ista liga, samo konkurentski klub....mlate ljudi milione, a šetaju se po terenu - boli ih q :kafa:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 jun 2014, 20:54

[youtube][/youtube]
13 godina proslo :bow: :kralj:

igracina ,majstor ,jedan od najvecih koji su igrali u barci
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 jun 2014, 21:21

zbog njega sam poceo igrati nogomet kao i navijati za Barcu , dan danas imam 2-3 njegova dresa , kluivertov , zlatni saviolin .. :D

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 jun 2014, 22:43

treba ovog Ochou dovesti , covjek se dzaba ponudio , dovedite ga , **** Brava :mrgreen:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 jun 2014, 22:54

Furymaker je napisao/la:treba ovog Ochou dovesti , covjek se dzaba ponudio , dovedite ga , **** Brava :mrgreen:
Ma hebo obojcu...Pinto je za njih Dino Zof :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jun 2014, 22:55

Furymaker je napisao/la:treba ovog Ochou dovesti , covjek se dzaba ponudio , dovedite ga , **** Brava :mrgreen:
jok ba, bolje dovesti starijeg Brava i platiti 11 miliona ;) nego dovestu Memu Ochou koji se sam nudi Barci preko svog agenta i koji bi došao besplatno :!: istekao mu ugovor u francuskoj.

Zubi stari retard je to ;)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 jun 2014, 22:59

Brazil šaka očajnika, Alveša bih i ja verovatno pretrčao. Imaju solidnu užu odbranu inače bi se već mogli razići prevozom (svojim) kućama. Hrvati će imati težak posao ako žele prolaz, Mexiko je dobra i pre svega fanatična ekipa.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 jun 2014, 22:59

U Zenickom Rudaru ima dosta njih sto se dzaba nude pa mogli bi pojacat Barcelonu u prelaznom roku. Na sta smo mi spali. :facepalm:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 jun 2014, 23:02

bparena je napisao/la:U Zenickom Rudaru ima dosta njih sto se dzaba nude pa mogli bi pojacat Barcelonu u prelaznom roku. Na sta smo mi spali. :facepalm:
U pomenutom Rudaru ali iz Trbovlja ima i onih koji bi i za topli obrok prešli :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jun 2014, 23:15

Xavi pronašao novi klub, zarađivat će astronomsku cifru

Vezni fudbaler Barcelone i reprezentacije Španije Xavi pronašao je novi klub.

Naime on će u naredne dvije sezone nositi dres katarskog Al Arabija i zarađivat će godišnje osam miliona eura.

Danas popodne predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta sportski direktor Katalonaca su se sastali sa igračevim agentom Ivanom Corretjom kako bi se dogovorili oko odlaska ovog igrača dvije godine prije isteka ugovora.

Tokom njihvoog sastanka Dan Petrescu trener Al Arabija je priznao da je dogovor postignut:

''Xavi je potpisao predugovor sa Al Arabijem. Ja sam u kontaktu sa njim i rekao sam mu da želim da igra sa nama, te sam naišao na veoma senzibilnu osobu'', priznao je ovaj bivši reprezentativac Rumunije, te dodao:

''Imamo na umu još neke odlične fudbalere koji igraju u Brazilu an Mundijalu, ali vam ne možemo reći imena. Ali budite uvjereni ukoliko možemo dati Xaviju osam miliona eura godišnje, možemo mnogo toga''.

Inače, Xavi će nakon 16 godina napustiti Nou Camp, a za to vrijeme je osvojio sedam titula La lige, dva španska kupa, tri titule Lige prvaka, dva evropska Super Cupa, šest Super kupova Španije, te dvije titule osvajača Svjetskog klupskog prvenstva.

http://****.ba/vijest/75195" onclick="window.open(this.href);return false;

:hmmmmm: Izgleda da Maestro ode u Katar po pare :?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 jun 2014, 23:16

let3 je napisao/la:
jok ba, bolje dovesti starijeg Brava i platiti 11 miliona ;) nego dovestu Memu Ochou koji se sam nudi Barci preko svog agenta i koji bi došao besplatno :!: istekao mu ugovor u francuskoj.

Zubi stari retard je to ;)
jednom sam to govorio ne mozes dovest dva golmana iz stranih liga i ici tako na rizik, dovode brava radi iskustva u primeri ,da ima ter stegen od koga ucit kad vec nema valdesa,bilo je mozda jeftinijih rijesenja u primeri al jbg ,doveo si jednog golmana iz bundeslige ,sad i drugog da dovedes iz francuske ,to je rizik kako ce se prilagoditi.
treba drugi golman da bude onaj koji poznaje prilike u spanskoj ligi
jos ja nisam vidio kakav je ovaj ochoa sa loptom u nogama,znas da se i to gleda kod barce.
jbg ako koga zna valjda zna dovest i pogoditi sa golmanom ,ako i to ne zna potrefit zubi jbg onda :mrgreen:

al veceras ochoa nije meni bas toliko dobar bio ko sto se govori ,izvadio je onaj neymarov udarac glavom extra al ostale prilike brasila sve isle njemu u tijelo ,bukvalno ga lopta pogadjala ,nisu mi neke odbrane bile sad da kazes,vise mi je nesposobnost igraca brasila ,sutali sve i njega
al dobar je to golman uglavnom ,svaka mu cast opet ,valja se znat i postavit ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 17 jun 2014, 23:19

a ne kontam sto ljudi govore ode xavi po pare u katar a i u barci imo platu 7-8 miliona :D

MES QUE UN CLUB !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2014, 23:20

Guzva u sredini. Xavi, Fabregas i Thiago svi konkurisu za istu poziciju. Godinu dana kasnije, nemas nijednog. Klasican primjer UZASNOG hendlanja ekipe.

Koke sada mora doci. 50 milion, 60 miliona, neka bude. Bolja zamjena za Xavija ne postoji.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 jun 2014, 23:21

Interesantno da ovaj Mexički golman Giljermo Očoa ima 6 prstiju na ruci....hmm, nije ga Bog džaba "obeležio", možda bi ga Barsa zbilja trebala dovest :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2014, 23:22

parangal je napisao/la:Interesantno da ovaj Mexički golman Giljermo Očoa ima 6 prstiju na ruci....hmm, nije ga Bog džaba "obeležio", možda bi ga Barsa zbilja trebala dovest :mrgreen:
Nema.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jun 2014, 23:23

barca_87 je napisao/la:a ne kontam sto ljudi govore ode xavi po pare u katar a i u barci imo platu 7-8 miliona :D
samo što ga tamo boli tuki za sve ;) pritiska nema, nema nikakvih imprativa, nema medija za vratom, daleko od svega, lagano igra - a lova sama kaplje ;)

pa nije ni Raul bio budala kad je odabrao Katar u tim godinama, zna gdje se može uzeti svota uz malo znoja.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 jun 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 jun 2014, 23:25

barca_87 je napisao/la:a ne kontam sto ljudi govore ode xavi po pare u katar a i u barci imo platu 7-8 miliona :D
Valjda hoćeš da kažeš imao je toliko...pošto je očigledno da više neće imati logično je da još 2-3 godine odigra u toj pizdi materini kao svojevremeno Batistuta, Efenberg i drugi...lepa lova, malo truda, jednom rečju raj za fudbalske penzionere.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 jun 2014, 23:28

Donnie Darko je napisao/la:
parangal je napisao/la:Interesantno da ovaj Mexički golman Giljermo Očoa ima 6 prstiju na ruci....hmm, nije ga Bog džaba "obeležio", možda bi ga Barsa zbilja trebala dovest :mrgreen:
Nema.
Nema? Onda je neko pustio dezinformaciju, moguće...ogradjujem se ;)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 jun 2014, 23:30

Ako nije problem da ne pises duple postove ;)

Inace
Nakon što je, navodno, odbio pružiti ruku dječaku prije početka utakmice protiv Bosne i Hercegovine, Messi se ispričao, rekavši da nikada ne bi učinio nešto takvo, jer ima sina i nećaka, a spomenutog dječaka je pozvao u hotel argentinske reprezentacije, gdje se fotografisao s njim.
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 jun 2014, 23:37

A mene zanima koga ozbiljnoga boli qrac jel´Mesi pružio ruku nekom dečaku? Prvo tamo nema 1 nego 22 dečaka i on da je pružio tom jednom morao bi svima jer bi ga napali da je eventualno "rasista" :mrgreen: To su takve gluposti kojima se bave dokoni ljudi. Protokol kaže da se kapiten rukuje sa sudijama i protivničkim kapitenom u tunelu i potom pre početka...sve ostalo su budalaštine senzacionalističkih novinara i zluradih ljudi.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.