tamo mu je pajdo Raul, ista liga, samo konkurentski klub....mlate ljudi milione, a šetaju se po terenu - boli ih q

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Ma hebo obojcu...Pinto je za njih Dino ZofFurymaker je napisao/la:treba ovog Ochou dovesti , covjek se dzaba ponudio , dovedite ga , **** Brava

jok ba, bolje dovesti starijeg Brava i platiti 11 milionaFurymaker je napisao/la:treba ovog Ochou dovesti , covjek se dzaba ponudio , dovedite ga , **** Brava
 nego dovestu Memu Ochou koji se sam nudi Barci preko svog agenta i koji bi došao besplatno
  nego dovestu Memu Ochou koji se sam nudi Barci preko svog agenta i koji bi došao besplatno  istekao mu ugovor u francuskoj.
  istekao mu ugovor u francuskoj.

U pomenutom Rudaru ali iz Trbovlja ima i onih koji bi i za topli obrok prešlibparena je napisao/la:U Zenickom Rudaru ima dosta njih sto se dzaba nude pa mogli bi pojacat Barcelonu u prelaznom roku. Na sta smo mi spali.

Izgleda da Maestro ode u Katar po pare
   Izgleda da Maestro ode u Katar po pare  
jednom sam to govorio ne mozes dovest dva golmana iz stranih liga i ici tako na rizik, dovode brava radi iskustva u primeri ,da ima ter stegen od koga ucit kad vec nema valdesa,bilo je mozda jeftinijih rijesenja u primeri al jbg ,doveo si jednog golmana iz bundeslige ,sad i drugog da dovedes iz francuske ,to je rizik kako ce se prilagoditi.let3 je napisao/la:jok ba, bolje dovesti starijeg Brava i platiti 11 milionaFurymaker je napisao/la:treba ovog Ochou dovesti , covjek se dzaba ponudio , dovedite ga , **** Bravanego dovestu Memu Ochou koji se sam nudi Barci preko svog agenta i koji bi došao besplatno
istekao mu ugovor u francuskoj.
Zubi stari retard je to

Nema.parangal je napisao/la:Interesantno da ovaj Mexički golman Giljermo Očoa ima 6 prstiju na ruci....hmm, nije ga Bog džaba "obeležio", možda bi ga Barsa zbilja trebala dovest
samo što ga tamo boli tuki za svebarca_87 je napisao/la:a ne kontam sto ljudi govore ode xavi po pare u katar a i u barci imo platu 7-8 miliona
 pritiska nema, nema nikakvih imprativa, nema medija za vratom, daleko od svega, lagano igra - a lova sama kaplje
  pritiska nema, nema nikakvih imprativa, nema medija za vratom, daleko od svega, lagano igra - a lova sama kaplje  
 Valjda hoćeš da kažeš imao je toliko...pošto je očigledno da više neće imati logično je da još 2-3 godine odigra u toj pizdi materini kao svojevremeno Batistuta, Efenberg i drugi...lepa lova, malo truda, jednom rečju raj za fudbalske penzionere.barca_87 je napisao/la:a ne kontam sto ljudi govore ode xavi po pare u katar a i u barci imo platu 7-8 miliona
Nema? Onda je neko pustio dezinformaciju, moguće...ogradjujem seDonnie Darko je napisao/la:Nema.parangal je napisao/la:Interesantno da ovaj Mexički golman Giljermo Očoa ima 6 prstiju na ruci....hmm, nije ga Bog džaba "obeležio", možda bi ga Barsa zbilja trebala dovest

To su takve gluposti kojima se bave dokoni ljudi. Protokol kaže da se kapiten rukuje sa sudijama i protivničkim kapitenom u tunelu i potom pre početka...sve ostalo su budalaštine senzacionalističkih novinara i zluradih ljudi.
 To su takve gluposti kojima se bave dokoni ljudi. Protokol kaže da se kapiten rukuje sa sudijama i protivničkim kapitenom u tunelu i potom pre početka...sve ostalo su budalaštine senzacionalističkih novinara i zluradih ljudi.Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.