FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HercegovinaBosna
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HercegovinaBosna » 18 jun 2014, 11:34

DenchiNL je napisao/la:
HercegovinaBosna je napisao/la:
Delac, Jajalo i Vule jel tako druže nisu na pripremama ?
Delac sjedio na klupi/tribinama zadnjih 6-7 tekmi , dakle???
Vule zamijenjen(iako ni on nije bas bio non stop u prvih 11)
Jajalo jos nije definitivno odlucio, postoji mogucnost da ostane,
kao predostroznost dovedena zamjena

???
Pa ovaj piše da nisu oslabljeni a ja napisao samo igrače koji nisu na pripremama i to je to.Što ste nervozni ??
Mićo je Fićo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jun 2014, 11:35

JosipBukal je napisao/la:Gledajuči spisak vaših igrača slabiji ste nego prošle sezone. Ja sam mislio da čete biti pravo zeznuti na osnovu najava po medijima kad ono tropa.
upravu si ti ja cak mislim da bi se trebali borit za opstanak :rol: :rol: :rol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2014, 11:36

HzSM je napisao/la: Treba Andjusicu dati sansu.Momak igra zadnjeg veznog,kreativac je i u omladinskoj ligi se bas nazabijao golova.Nadam se da ce imati priliku da se dokaze na pripremama.
on i 2 akademca se prikljucuju prvom timu potpisali su i ugovore
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 18 jun 2014, 11:39

DenchiNL je napisao/la:
HzSM je napisao/la: Treba Andjusicu dati sansu.Momak igra zadnjeg veznog,kreativac je i u omladinskoj ligi se bas nazabijao golova.Nadam se da ce imati priliku da se dokaze na pripremama.
on i 2 akademca se prikljucuju prvom timu potpisali su i ugovore
Mnogi su prikljuceni prvom timu u zadnjih par godina,ali koliko ih je dobilo sansu.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 18 jun 2014, 11:39

Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..
po svoj normalnoj logici pokušat ce se udomit u Europi a sigurno bi se prije vratio u hrvatsku(rijeka/hajduk) nego ponovo došlo u nasu ligu ;)
Ovo je moje neko normalno realno razmišljanje, a vi nastavite se nadat njegovom dolasku ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jun 2014, 11:41

JoseMourinho je napisao/la:Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..
po svoj normalnoj logici pokušat ce se udomit u Europi a sigurno bi se prije vratio u hrvatsku(rijeka/hajduk) nego ponovo došlo u nasu ligu ;)
Ovo je moje neko normalno realno razmišljanje, a vi nastavite se nadat njegovom dolasku ;)
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 18 jun 2014, 11:42

DenchiNL je napisao/la:
Delac, Jajalo i Vule jel tako druže nisu na pripremama ?
Delac sjedio na klupi/tribinama zadnjih 6-7 tekmi , dakle???
Vule zamijenjen(iako ni on nije bas bio non stop u prvih 11)
Jajalo jos nije definitivno odlucio, postoji mogucnost da ostane,
kao predostroznost dovedena zamjena

???
Pa ovaj piše da nisu oslabljeni a ja napisao samo igrače koji nisu na pripremama i to je to.Što ste nervozni ??
A objasni mi što je to tebe briga? Što se toliko sikirate za nas? Pored tolikih problema u ministarstvu i tvom klubu, ti dođeš ovdje i brineš se da li je Sarajevo potpisalo sirijce, kineze, brazilce, eskime.
4.10.2009.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 18 jun 2014, 11:42

JoseMourinho je napisao/la:Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..
I Nedo Turkovic bi ostao u Kazahstanu,ma isao cak i u Kirgistan,ali dzaba kad ga niko nece.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 18 jun 2014, 11:43

Zaista smo slabiji.
Otisao Vule, Tadajevic, Osmanagic, Delac.
Dosli Okic, Duljevic, Kostic i Mitrevksi, ZA SAD.
Za Jajala jos postoji sansa da ostane, mada sumnjam.
Sa druge strane Cimirot godinu iskusniji, Stojcev, Bilbija, Velkovski dosta uigraniji i pola sezone iskustva vise u nasoj ligi nego kad su dosli. Pogledajte samo kako je Sarajevo igralo u martu a kako u maju.

Dobro kazu dusebriznici, zaista smo losiji. Pritom za njih kazu da su jaci i ako im je najbolji igrac otisao a zamjene ni na vidiku :crazy: :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 18 jun 2014, 11:48, ukupno mijenjano 3 puta.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 jun 2014, 11:45

nemoj se brinuti za nas, snaci cemo se nekako ,
veci je podvig bio dovesti ga ovamo prvi put,
svi ti klubovi su ga mogli posuditi i zimus pa nisu...

p.s. - nego uigravate li tu veznu liniju : taraba-taraba-taraba
kazu bit ce legendarna :lol: :lol: :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 jun 2014, 11:51

Nemojte se ba paliti na provokacije . Samo kulirajte smarace , ima nekoliko ljudi s kojim se moze napraviti komunikacija ( @Elegant,@Arelinho ,@gio10 i jos par ) . Sto se tice igračkog kadra , vidim da na spisku nema Travancica i Petrovica jos .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 18 jun 2014, 11:53

HzSM je napisao/la:
I Nedo Turkovic bi ostao u Kazahstanu,ma isao cak i u Kirgistan,ali dzaba kad ga niko nece.
jbg coek navija za zelju i njegova zelja je bila da zaigra za zelju, polako vidjet cete momka na djelu ubrzo ;)
DenchiNL je napisao/la:
nemoj se brinuti za nas, snaci cemo se nekako ,
veci je podvig bio dovesti ga ovamo prvi put,
svi ti klubovi su ga mogli posuditi i zimus pa nisu...

p.s. - nego uigravate li tu veznu liniju : taraba-taraba-taraba
kazu bit ce legendarna :lol: :lol: :lol:
pa on je imo sve dogovoreno sa Hajdukom zimus i hajduk otkazo u zadnji tren jer im je osto Pašalić pa on došo vama ;) ja nekazem da nije bio podvig al stavi se u njegovu situaciju i bit ce ti jasno da nebi dolazio u nasu ligu ako bije bas bas zadnja opcija ;)
al nemozes izgleda ni nista normalno rec nekom ko neće da realno sagleda stvari ;)

p.s. ne sikiraj se za ti veznu liniju nasu, brini se za svoju ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jun 2014, 11:54

joj sve vi znate a u svojoj avliji ne znate sta se desava :mrgreen:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 18 jun 2014, 11:56

Hajduk u ovom trenutku Jajalo samo na papiru moze ponuditi vise od nas.Kasnije ce s tim papirom ici na sud.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 18 jun 2014, 12:00

Nisam vam ja kriv sto niste doveli nikog....
Mićo je Fićo!

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 18 jun 2014, 12:06

znaci mora administracija da je u brazilu cim ovog klnoranog imbecilosa tolerise....,

a inace bas je simpaticno citati strumfovsko koprcanje i nadanje da cemo kao nesto slabiji uci u sezonu, da nije zalosno bilo bi simpaticno, dzeno rekao jos dva beka i dva beka ce da bude + uvijek neko iznenadjenje koje ce nam servirati uprava, u sto ne sumnjam, sto uz vec dovedene duljevica, okica, mitrevskog i kostica sigurno cine slabiji tim nego prosle godine :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 jun 2014, 12:06

HercegovinaBosna je napisao/la:Nisam vam ja kriv sto niste doveli nikog....

ma rega to pasa nego sto beze citiras ovdje i pises ? nek ne dovedemo nikog a hocemo 100% beze pises ovdje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 18 jun 2014, 12:11

Ne citirajte trola!!!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 jun 2014, 12:14

Što se Jajala tiče, jučer smo imali razgovor s Koelnom i Koeln je spreman na dogovor, a sada je stvar Jajala jer on ima dosta ponuda. Nije isto kada vas hoće neko u Italiji i u BiH", kazao je Ibraković.
Nove ugovore potpisat će Rifat Kapić, Marko Mihojević i Nemanja Anjušić.
Ti si opet šampion !

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 18 jun 2014, 12:15

Dobro necu vise pisati!
Mićo je Fićo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], hase73, propoklopac, riki46, Vanja8 i 70 gostiju.