Pa ovaj piše da nisu oslabljeni a ja napisao samo igrače koji nisu na pripremama i to je to.Što ste nervozni ??DenchiNL je napisao/la:Delac sjedio na klupi/tribinama zadnjih 6-7 tekmi , dakle???HercegovinaBosna je napisao/la:
Delac, Jajalo i Vule jel tako druže nisu na pripremama ?
Vule zamijenjen(iako ni on nije bas bio non stop u prvih 11)
Jajalo jos nije definitivno odlucio, postoji mogucnost da ostane,
kao predostroznost dovedena zamjena
???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mićo je Fićo!
-
- Kontakt:
upravu si ti ja cak mislim da bi se trebali borit za opstanakJosipBukal je napisao/la:Gledajuči spisak vaših igrača slabiji ste nego prošle sezone. Ja sam mislio da čete biti pravo zeznuti na osnovu najava po medijima kad ono tropa.

on i 2 akademca se prikljucuju prvom timu potpisali su i ugovoreHzSM je napisao/la: Treba Andjusicu dati sansu.Momak igra zadnjeg veznog,kreativac je i u omladinskoj ligi se bas nazabijao golova.Nadam se da ce imati priliku da se dokaze na pripremama.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mnogi su prikljuceni prvom timu u zadnjih par godina,ali koliko ih je dobilo sansu.DenchiNL je napisao/la:on i 2 akademca se prikljucuju prvom timu potpisali su i ugovoreHzSM je napisao/la: Treba Andjusicu dati sansu.Momak igra zadnjeg veznog,kreativac je i u omladinskoj ligi se bas nazabijao golova.Nadam se da ce imati priliku da se dokaze na pripremama.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..
po svoj normalnoj logici pokušat ce se udomit u Europi a sigurno bi se prije vratio u hrvatsku(rijeka/hajduk) nego ponovo došlo u nasu ligu
Ovo je moje neko normalno realno razmišljanje, a vi nastavite se nadat njegovom dolasku
po svoj normalnoj logici pokušat ce se udomit u Europi a sigurno bi se prije vratio u hrvatsku(rijeka/hajduk) nego ponovo došlo u nasu ligu

Ovo je moje neko normalno realno razmišljanje, a vi nastavite se nadat njegovom dolasku

JoseMourinho je napisao/la:Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..

A objasni mi što je to tebe briga? Što se toliko sikirate za nas? Pored tolikih problema u ministarstvu i tvom klubu, ti dođeš ovdje i brineš se da li je Sarajevo potpisalo sirijce, kineze, brazilce, eskime.HercegovinaBosna je napisao/la:Pa ovaj piše da nisu oslabljeni a ja napisao samo igrače koji nisu na pripremama i to je to.Što ste nervozni ??DenchiNL je napisao/la:Delac sjedio na klupi/tribinama zadnjih 6-7 tekmi , dakle???HercegovinaBosna je napisao/la:
Delac, Jajalo i Vule jel tako druže nisu na pripremama ?
Vule zamijenjen(iako ni on nije bas bio non stop u prvih 11)
Jajalo jos nije definitivno odlucio, postoji mogucnost da ostane,
kao predostroznost dovedena zamjena
???
4.10.2009.
I Nedo Turkovic bi ostao u Kazahstanu,ma isao cak i u Kirgistan,ali dzaba kad ga niko nece.JoseMourinho je napisao/la:Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..
Zaista smo slabiji.
Otisao Vule, Tadajevic, Osmanagic, Delac.
Dosli Okic, Duljevic, Kostic i Mitrevksi, ZA SAD.
Za Jajala jos postoji sansa da ostane, mada sumnjam.
Sa druge strane Cimirot godinu iskusniji, Stojcev, Bilbija, Velkovski dosta uigraniji i pola sezone iskustva vise u nasoj ligi nego kad su dosli. Pogledajte samo kako je Sarajevo igralo u martu a kako u maju.
Dobro kazu dusebriznici, zaista smo losiji. Pritom za njih kazu da su jaci i ako im je najbolji igrac otisao a zamjene ni na vidiku

Otisao Vule, Tadajevic, Osmanagic, Delac.
Dosli Okic, Duljevic, Kostic i Mitrevksi, ZA SAD.
Za Jajala jos postoji sansa da ostane, mada sumnjam.
Sa druge strane Cimirot godinu iskusniji, Stojcev, Bilbija, Velkovski dosta uigraniji i pola sezone iskustva vise u nasoj ligi nego kad su dosli. Pogledajte samo kako je Sarajevo igralo u martu a kako u maju.
Dobro kazu dusebriznici, zaista smo losiji. Pritom za njih kazu da su jaci i ako im je najbolji igrac otisao a zamjene ni na vidiku

Zadnja izmjena: pisac, dana/u 18 jun 2014, 11:48, ukupno mijenjano 3 puta.
nemoj se brinuti za nas, snaci cemo se nekako ,JoseMourinho je napisao/la:Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..
veci je podvig bio dovesti ga ovamo prvi put,
svi ti klubovi su ga mogli posuditi i zimus pa nisu...
p.s. - nego uigravate li tu veznu liniju : taraba-taraba-taraba
kazu bit ce legendarna

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nemojte se ba paliti na provokacije . Samo kulirajte smarace , ima nekoliko ljudi s kojim se moze napraviti komunikacija ( @Elegant,@Arelinho ,@gio10 i jos par ) . Sto se tice igračkog kadra , vidim da na spisku nema Travancica i Petrovica jos .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- JoseMourinho
- Kontakt:
jbg coek navija za zelju i njegova zelja je bila da zaigra za zelju, polako vidjet cete momka na djelu ubrzoHzSM je napisao/la:I Nedo Turkovic bi ostao u Kazahstanu,ma isao cak i u Kirgistan,ali dzaba kad ga niko nece.JoseMourinho je napisao/la:Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..

pa on je imo sve dogovoreno sa Hajdukom zimus i hajduk otkazo u zadnji tren jer im je osto Pašalić pa on došo vamaDenchiNL je napisao/la:nemoj se brinuti za nas, snaci cemo se nekako ,JoseMourinho je napisao/la:Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..
veci je podvig bio dovesti ga ovamo prvi put,
svi ti klubovi su ga mogli posuditi i zimus pa nisu...
p.s. - nego uigravate li tu veznu liniju : taraba-taraba-taraba
kazu bit ce legendarna![]()
![]()

al nemozes izgleda ni nista normalno rec nekom ko neće da realno sagleda stvari

p.s. ne sikiraj se za ti veznu liniju nasu, brini se za svoju

joj sve vi znate a u svojoj avliji ne znate sta se desava 

Hajduk u ovom trenutku Jajalo samo na papiru moze ponuditi vise od nas.Kasnije ce s tim papirom ici na sud.
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
-
- Kontakt:
znaci mora administracija da je u brazilu cim ovog klnoranog imbecilosa tolerise....,
a inace bas je simpaticno citati strumfovsko koprcanje i nadanje da cemo kao nesto slabiji uci u sezonu, da nije zalosno bilo bi simpaticno, dzeno rekao jos dva beka i dva beka ce da bude + uvijek neko iznenadjenje koje ce nam servirati uprava, u sto ne sumnjam, sto uz vec dovedene duljevica, okica, mitrevskog i kostica sigurno cine slabiji tim nego prosle godine
a inace bas je simpaticno citati strumfovsko koprcanje i nadanje da cemo kao nesto slabiji uci u sezonu, da nije zalosno bilo bi simpaticno, dzeno rekao jos dva beka i dva beka ce da bude + uvijek neko iznenadjenje koje ce nam servirati uprava, u sto ne sumnjam, sto uz vec dovedene duljevica, okica, mitrevskog i kostica sigurno cine slabiji tim nego prosle godine

HercegovinaBosna je napisao/la:Nisam vam ja kriv sto niste doveli nikog....
ma rega to pasa nego sto beze citiras ovdje i pises ? nek ne dovedemo nikog a hocemo 100% beze pises ovdje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne citirajte trola!!!
Što se Jajala tiče, jučer smo imali razgovor s Koelnom i Koeln je spreman na dogovor, a sada je stvar Jajala jer on ima dosta ponuda. Nije isto kada vas hoće neko u Italiji i u BiH", kazao je Ibraković.
Nove ugovore potpisat će Rifat Kapić, Marko Mihojević i Nemanja Anjušić.
Ti si opet šampion !
- HercegovinaBosna
- Kontakt: