Safet Sušić - Pape

RiNo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la RiNo » 22 jun 2014, 02:14

Svjeze
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 02:15

Steta sto ne potpisa za Barcelonu

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 02:16

donniedarko je napisao/la:Gdje su sad misevi aaaaaa ? Virtual, Calcio, Harishp, Henderson, Elegant ? Kakvu nam je sramotu Veliki Vodja pripremio vcrs ? Koliko cemo vas cekati da pisete i branite poteze ovog amatera ? Bratic je ubacen da donese promjenu ? Naravno. Susic je bio amater i ostao amater. Upropastio nam jednu prejaku generaciju. I sudiji **** mater :evil:
Nema polumajmuna aka vodje, ovi drugi u rupama.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

emir_

Post Postao/la emir_ » 22 jun 2014, 02:16

Vi Bosanci se sad vadite na suca, a Nigerijci vas uništili. Umjesto da ste zabrinuti jer imate najveću nezaposlenost u Europi i najbjednije plaće, vi ćete sad kmečati danima jer se Džeki i Pjaniću nije dalo igrati.
REALNO
4-IN-A-ROW

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 22 jun 2014, 02:16

Pape izjavama podsjeca na Moyesa, nismo imali srece :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 02:17

donniedarko je napisao/la:Gdje su sad misevi aaaaaa ? Virtual, Calcio, Harishp, Henderson, Elegant ? Kakvu nam je sramotu Veliki Vodja pripremio vcrs ? Koliko cemo vas cekati da pisete i branite poteze ovog amatera ? Bratic je ubacen da donese promjenu ? Naravno. Susic je bio amater i ostao amater. Upropastio nam jednu prejaku generaciju. I sudiji **** mater :evil:
Upropastio ti je kapiten, ne zaslužujemo ga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la JoseMourinho » 22 jun 2014, 02:17

Bravo pape majstore ;)

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 02:17

DonCorleone je napisao/la:
Nema polumajmuna aka vodje, ovi drugi u rupama.
Safet dijeli samare sam sebi i svim navijacama kao sto bi volili reci nasi poltroni ;)

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 22 jun 2014, 02:18

Susic je imao najlaksi zadatak danas,IZVESTI ISTI SASTAV KAO PROTIV ARG !!! Ako si toliki degenerik da to ne mozes uraditi i ne zasluzujes voditi ovu repku!!!!!!!!!!!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 jun 2014, 02:18

Virtu4l je napisao/la:Krivac isti kao i u ostalim važnim utakmicama do sada. Jednom kikser, vazda kikser.
Nemoj molim te ga braniti, evo javno te molim.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 02:20

Virtu4l je napisao/la:
Upropastio ti je kapiten, ne zaslužujemo ga.
Ajde Virtu da cujemo jednom " Pape dijeli samare " ! Kome ih je vcrs podijelio ?

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 jun 2014, 02:20

Nego, hocel ono Seadovo kopile Hadzic (koji je zajedno s ostalom bagrom iz Germanije izgurao Prcica, Zukanovica a mozda i Arslanagica iz repke) dobiti minutazu na SP?

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 22 jun 2014, 02:21

Spahic odigrao na poziciji lijevog beka prottiv vjerovtno najbrzih krilnih cigraba svijta misimovib na krilu, nevjerovtno

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 jun 2014, 02:21

umro daBogda, epilepsiju ti bolovalo šestp koljeno, degenriku jedan, MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ IZ SVETINJEEEEEEEEEEEEEEEE KONJU IZ VOZUCE

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 02:21

Samo jedno mi nije jasno,

Poceti utakmicu bez ljevog beka? Spahic bio i stoper i ljevi bek!

Misimovic-Medunjanin-Pjanic kombinacija nikada nije uspjelo i zasto sada ponovo?

Austrijski komentator je molio da Misimovica izbaci i ojaca odbranu oko 55te minute, zasto Misimovic koji vidno ne moze da hoda igra 90 minuta?

Zasto mijenja pred najvaznije utakmice drzave, pobjednicku formaciju, igrace i taktiku?

ZAAAAAAAASTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO? :evil: :evil: :evil:
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 22 jun 2014, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harism
Kontakt:

Post Postao/la harism » 22 jun 2014, 02:21

Iskreno se nadam da Pape ide poslije SP-a, i onda da je najbolje rješenje Vaha i samo Vaha.
Crawling back to you.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2014, 02:21

Amar Dzeko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Krivac isti kao i u ostalim važnim utakmicama do sada. Jednom kikser, vazda kikser.
Nemoj molim te ga braniti, evo javno te molim.
Ne žalim ga braniti, nema se tu šta braniti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 jun 2014, 02:21

bega_afc je napisao/la:
Trenutno pokusavam svarit jednu informaciju, jel moguce da je od lulica ocekivo da sam pokrije kompletnu lijevu stranu u ovakvim nemogucim uslovima za igru, sa Misketom na lijevoj strani ko ispomoc, znaci ovo ce me pojest, obiljezio me je do kraja zivota ovim potezom. Pa Senad je umro, bukvalno je umro, ne izlazi mi iz glave ona slika kad se momak oslonio na koljena na vrhu nasih 16m da uhvati milimetar vazduha. Po toj lijevoj strani su nam i zabili, jer je Senad otiso naprijed i nije se stigo vratit da duplaju Emenikea, moj Safete, pa zasto ziv bio??
MOGUCE JE. :( :( :( :( :(
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 jun 2014, 02:21

Dabogda se ziv ne vratio iz Brazila. Korumpiranu nesposobni kretenu :twisted: :twisted:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 jun 2014, 02:22

Toliko strucnjaka a svi zajedno ne mogu dokucit te strasne vizije naseg nam selektora. Meni ce biti drago ako ispadanje znaci i njegov kraj, al definitivno manja je zrtva ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.