Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Steta sto ne potpisa za Barcelonu
- DonCorleone
- Kontakt:
Nema polumajmuna aka vodje, ovi drugi u rupama.donniedarko je napisao/la:Gdje su sad misevi aaaaaa ? Virtual, Calcio, Harishp, Henderson, Elegant ? Kakvu nam je sramotu Veliki Vodja pripremio vcrs ? Koliko cemo vas cekati da pisete i branite poteze ovog amatera ? Bratic je ubacen da donese promjenu ? Naravno. Susic je bio amater i ostao amater. Upropastio nam jednu prejaku generaciju. I sudiji **** mater
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
REALNOVi Bosanci se sad vadite na suca, a Nigerijci vas uništili. Umjesto da ste zabrinuti jer imate najveću nezaposlenost u Europi i najbjednije plaće, vi ćete sad kmečati danima jer se Džeki i Pjaniću nije dalo igrati.
4-IN-A-ROW
Pape izjavama podsjeca na Moyesa, nismo imali srece 

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Upropastio ti je kapiten, ne zaslužujemo ga.donniedarko je napisao/la:Gdje su sad misevi aaaaaa ? Virtual, Calcio, Harishp, Henderson, Elegant ? Kakvu nam je sramotu Veliki Vodja pripremio vcrs ? Koliko cemo vas cekati da pisete i branite poteze ovog amatera ? Bratic je ubacen da donese promjenu ? Naravno. Susic je bio amater i ostao amater. Upropastio nam jednu prejaku generaciju. I sudiji **** mater
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Bravo pape majstore 

- donniedarko
- Kontakt:
Safet dijeli samare sam sebi i svim navijacama kao sto bi volili reci nasi poltroniDonCorleone je napisao/la:Nema polumajmuna aka vodje, ovi drugi u rupama.donniedarko je napisao/la:Gdje su sad misevi aaaaaa ? Virtual, Calcio, Harishp, Henderson, Elegant ? Kakvu nam je sramotu Veliki Vodja pripremio vcrs ? Koliko cemo vas cekati da pisete i branite poteze ovog amatera ? Bratic je ubacen da donese promjenu ? Naravno. Susic je bio amater i ostao amater. Upropastio nam jednu prejaku generaciju. I sudiji **** mater

Susic je imao najlaksi zadatak danas,IZVESTI ISTI SASTAV KAO PROTIV ARG !!! Ako si toliki degenerik da to ne mozes uraditi i ne zasluzujes voditi ovu repku!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Nemoj molim te ga braniti, evo javno te molim.Virtu4l je napisao/la:Krivac isti kao i u ostalim važnim utakmicama do sada. Jednom kikser, vazda kikser.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- donniedarko
- Kontakt:
Ajde Virtu da cujemo jednom " Pape dijeli samare " ! Kome ih je vcrs podijelio ?Virtu4l je napisao/la:Upropastio ti je kapiten, ne zaslužujemo ga.donniedarko je napisao/la:Gdje su sad misevi aaaaaa ? Virtual, Calcio, Harishp, Henderson, Elegant ? Kakvu nam je sramotu Veliki Vodja pripremio vcrs ? Koliko cemo vas cekati da pisete i branite poteze ovog amatera ? Bratic je ubacen da donese promjenu ? Naravno. Susic je bio amater i ostao amater. Upropastio nam jednu prejaku generaciju. I sudiji **** mater
Nego, hocel ono Seadovo kopile Hadzic (koji je zajedno s ostalom bagrom iz Germanije izgurao Prcica, Zukanovica a mozda i Arslanagica iz repke) dobiti minutazu na SP?
Spahic odigrao na poziciji lijevog beka prottiv vjerovtno najbrzih krilnih cigraba svijta misimovib na krilu, nevjerovtno
umro daBogda, epilepsiju ti bolovalo šestp koljeno, degenriku jedan, MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ IZ SVETINJEEEEEEEEEEEEEEEE KONJU IZ VOZUCE
- DonCorleone
- Kontakt:
Samo jedno mi nije jasno,
Poceti utakmicu bez ljevog beka? Spahic bio i stoper i ljevi bek!
Misimovic-Medunjanin-Pjanic kombinacija nikada nije uspjelo i zasto sada ponovo?
Austrijski komentator je molio da Misimovica izbaci i ojaca odbranu oko 55te minute, zasto Misimovic koji vidno ne moze da hoda igra 90 minuta?
Zasto mijenja pred najvaznije utakmice drzave, pobjednicku formaciju, igrace i taktiku?
ZAAAAAAAASTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?

Poceti utakmicu bez ljevog beka? Spahic bio i stoper i ljevi bek!
Misimovic-Medunjanin-Pjanic kombinacija nikada nije uspjelo i zasto sada ponovo?
Austrijski komentator je molio da Misimovica izbaci i ojaca odbranu oko 55te minute, zasto Misimovic koji vidno ne moze da hoda igra 90 minuta?
Zasto mijenja pred najvaznije utakmice drzave, pobjednicku formaciju, igrace i taktiku?
ZAAAAAAAASTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 22 jun 2014, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Iskreno se nadam da Pape ide poslije SP-a, i onda da je najbolje rješenje Vaha i samo Vaha.
Crawling back to you.
Ne žalim ga braniti, nema se tu šta braniti.Amar Dzeko je napisao/la:Nemoj molim te ga braniti, evo javno te molim.Virtu4l je napisao/la:Krivac isti kao i u ostalim važnim utakmicama do sada. Jednom kikser, vazda kikser.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MOGUCE JE.bega_afc je napisao/la:
Trenutno pokusavam svarit jednu informaciju, jel moguce da je od lulica ocekivo da sam pokrije kompletnu lijevu stranu u ovakvim nemogucim uslovima za igru, sa Misketom na lijevoj strani ko ispomoc, znaci ovo ce me pojest, obiljezio me je do kraja zivota ovim potezom. Pa Senad je umro, bukvalno je umro, ne izlazi mi iz glave ona slika kad se momak oslonio na koljena na vrhu nasih 16m da uhvati milimetar vazduha. Po toj lijevoj strani su nam i zabili, jer je Senad otiso naprijed i nije se stigo vratit da duplaju Emenikea, moj Safete, pa zasto ziv bio??

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2014, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.
Dabogda se ziv ne vratio iz Brazila. Korumpiranu nesposobni kretenu

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Toliko strucnjaka a svi zajedno ne mogu dokucit te strasne vizije naseg nam selektora. Meni ce biti drago ako ispadanje znaci i njegov kraj, al definitivno manja je zrtva 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.