Dobro pogledajte izjave tadašnjeg trenera Fuada Muzurovića u vezi Hasana. Ispao je Hasan izdajnik, a igrao je kada skoro niko i nije htio igrati.
I da se javno izvini, opet se to ne može zaboraviti.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ti se smij a pola nacije place. lika bog ti dao ako se covjek smije poslje ovake tekme ned ide u 3 pm.SamoZeljo je napisao/la:Sta zamjerate Dzeki? I ja bi se cinicno ismijao nakon ovoga.
Prvo nam je cist gol ponisten, pa Papetova taktika i igraci.
svaka čast.rammstein je napisao/la:Ne mogiu presutiti a htio sam, mozda neko procita ovo pa ce jedan dobri covjek koji je uvijek bio uz svakog igraca mozda biti insajder, a ja general poslije bitke...
Početak vladavine jednog "Kapitena" pocinje onog trenutka kada je upao u prvih 11. Cudnim okolnostima dobije kapitensku traku i pravi kolo oko sebe.
Utakmica protiv jedne amaterske repke na kosevu, noc prije, u kultnom odmaralistu saajevskog javasluka i seljakluka, seljacke kreme, Bosni, 90% reprezentacije pjano ko guzica... jedan od njih zavrsava na ispumpavanju, pije se na racun saveza...
u isto vrijeme, Hasan s. tada najbolji evropski bek vec je u dubokom snu... dosao je na utakmicu da igra pritiv nekih amatera, iako vec dvije sedmice nije igrao za bajern... inace, HASAN S se odrekao bilo kakvih premija i novca od reprezentaicije...
Isti bajern salje pismo nasem doktoru gdje dolaze nalazi koji kazu da ako se pogorsa povrreda sezona mu moze doci u pitanje, ali Hasan kaze da mu daju blokadu... kada je ujutro ustao, vidno je oeceno koljeno... Hasan zove doktora i kaze mu da pokusa sa jos jednom blokadom jer osjeca boll i dalje... Trener mu u lice kaze da FOLIRA iako je isti pjan i smrdi na alkohol... ostatak ekipe vec je pripremio pricu za novinare koji su istu noc jeli i pili na racun saveza da hasan izbjegava repku i da nece da igra...
Hasan poslije druge blokade izlazi i trci po terenu, ali nakon istezanja opet se javlja bol... trazi jos pomoci od doktora i zavrsava sa cetiri blokade u nozi...
odigrao je 90 minuta u uzasnoj partiji ostatka ekipe i sramotnoj igri gdje je bio najbolji igrac... ostali su smrdili vecinom na alkohol osim njih par koji nisu izasli jer suozbiljni fudbaleri
vecerasnji najbolji igrac nigerije, inicijali E.S. je jasno porucio safetu susicu, prekaljenom strucnjaku koji igra bez jednog beka, na itakmici sa Egiptom da nece on pozivati koga on hoce , nego da se tu pitaju on i Edin Dž.
Vjerovatno mislite da lutam od Hasana doSusica, pa do Edina... Ne...
vRATIMO se do tekme sa egiptom kada smjeLI e.dz. okrecese publici, i gestikulira kako ih ne cuje, kako su manji od njega, kako je repka manja od njega.... ne cujem vas Pi.cke, glasnije, hajde... e... tad se trebalo presjeci, tad su neke sTVARI TREBALE DA SE KAZU ... ALI NISU... KAO NI U VRIJEME H.S.
doci cu do utakmice sa franuskom, gdje sam zbog poznanstva imao priliku biti uz teren kada jedan od igracasredine terena govori nasem ....... da pruzi loptu Hasanu, a ovaj mu nakon sto je nabio loptu na drugi kraj terena govori "rekli smo da njemu nema lopte danas"
Tako je reprezentativnu karijeru zavrsio nas najbolji igrac... momak kojem je na stolu lezala ponuda njemackog saveza ... njegovommenadzeru je receno da u koliko zaigra za ELF, ima zagarantovan poziv za sljedeca natjecanja ... ali ne, hasan igra za Bosnu, pjeva JEDNA SI JEDINA i najbolji je igrac u najvaznijim utakmciama
PROTIV SRBIJE NA MARAKANI
PROTIV DANSKE NA KOSEVU
dANAS,U repki imamo jednog Besica, koji nije rođen u Bosni, koji je veceras u 80-toj minuti plakao... trcao kao lud
imamo i naseg manekena koji se valja od smijeha nakon utakmice...
i nikad necu zaboraviti , kada jedan covjek rece "Sine,ne brini se kad izgubis novac, vratit ce se, kad izgubis djevojku naci ces drugu, ALI KAD IZGUBIS OBRAZ, ONDA SE ZABRINI, JER SE OBRAZ NE PERE SAPUNOM, I NE MOZE SE KUPITI"
+1Virtu4l je napisao/la:Prvi sam napisao na ovoj temi da mu osmijeh nije potreban, ali vrijeđanje i psovke nije zaslužio, bio je i ostao naš dijamant.sigurnoable je napisao/la:Edin je lose odigrao i bilo bi mu oprosteno ali ovaj smijeh pa ovo je na cast svih onih koji su izgubili poslove, digli kredite da odu gledati repku ali i mi smo budale sta njega briga on ima mjesecno 100000 ojrica i njemu dobro.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo, Mandzukic i Olic preoru teren, dok se nas maneken setka. Srce mi je znalo zaigrati par puta dok sam gledao kako se Mandzukic vraca na beka, da pomogne kolegama u odbrani, pa kontam, eh da hoce nas Dijamant ovako, pa narod bi se na tribinama na glavu bacao od euforije, ali nas Dijamant nece ni da se vrati do centra u punom sprintu, a kamoli da ucestvuje u defanzivi i da presijeca protivnicke napade. Svaka mu cast za sve sto je uradio, ali njemu neko treba ocitati bukvicu jednom za sva vremena. Pape pokusava biti prijatelj sa igracima, a od toga nema nista. Treba doci neko ko ce ih spustiti na zemlju da budu manji od makova zrna, eh tada ce igrati kako mogu, pocev od Dzeke pa do ostalih manekena, a imamo ih na izvoz. Nema te taktike koja ce manekene natjerati da ginu, samo treba cvrsta ruka, a to je Papetova najveca manja.IlPrincipe je napisao/la:Ja ne mogu opisat kolko mi se ovaj igrač sinoć zgadio, to je nevjerovatno kako mi se tako neko moze zgadit.
Bogte pa pogledam Mandzukica i Olica koji ima 35godina ljudi lete po terenu isto ose, a ovaj naš mamlaz HOOODA on se ŠEEETA. Jel ga stid, + onaj osmijeh na kraju. Neću više nikad pogledat utakmicu Citiya, nek se tamo šeta pred arapima ako smije. Fuj
Nema!Virtu4l je napisao/la:Definitivno nije bilo lijepo gledati ga u ovakvom izdanju u toku, a onda i poslije utakmice, ali još uvijek ima dovoljno kredita da mu se može progledati kroz prste.Wisey je napisao/la:Pitaj bilo kojeg morona što imalo zna o ovom sportu, kad mu kažeš Bosna i Hercegovina on će reći Džeko. Ja sam na to ponosan i na tog sam našeg momka ponosan, i jedna lošija utakmica to ne može pokvariti. To je moje mišljenje, a vi možete slobodno nastaviti sa bljuvotinama zato jer se nasmijao poslije utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.