Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Neutral
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 16:07

I neko ga brani nakon sinoćnjeg izdanja :roll:

Jučer nije dobio duela u zraku, nije trčao, tačnije rečeno šetao se, noga kao je drvo, nije znao dodati, brukao se sa ulazima pri dodavanju Hajrovića i pored toga se smije nakon poraza.

Ako je iko zaslužio kritiku i pljuvanje jučer uz Sušića onda je to on.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2014, 16:10

Mandzo trci , al Olic, Persic, Srna, Rakitic, Modric, Kovacic prate JEDNAKO ako ne i jace...

znas kako bi Dzeko sinoc izgledao da je trcao ko Mandzo , ev ovako

[youtube][/youtube]
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jun 2014, 16:11

Je li poslao poruku navijacima da se trudio,borio,nismo imali srece,sudija nije bio na nasoj strani?
Nek' ga je stid i sram suza prolivenih :cry: :cry:
StarMo nije skutorija...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2014, 16:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:onda ni Ibra ne moze da igra, o Pipu da ne pricam jbg razliciti tipovi napadaca...Mandzo je meni uvijek bio klasa od igraca, al eto on izleti iz Bajerna jer Gvardiola nece radnika..

kljucna stvar je sto su nama igraci na izdisaju i fizicki nepripremljeni i onda ti ne mozes od Dzeke samog ocekivat cuda..samo je Mesi na ovom SP dao dva gola sam, i Roben a ostalo sve manje vise kolektivne akcije...

kod nas Mujdza pola godine nije igrao-umro (kod njih Srna ore po strani)...kod nas vezni u Kuaibi umro (kod njih vezni u Manausu ore, Perisic, Modric, Rakitic prekucali teren jbt isto protiv crnaca), bekovi nam mrtvi, tamo Pranjic i Vrsaljko trce ko ludi...nema ovdje individualnih krivaca, Pjanic, Dzeko, Misimovic...jednostavno ekipa nije dorasla i nije na pravi nacin selektovana i pripremljena za SP ni na jednom planu, kako takticki, tako zdravstveno, fizicki, formacijski itd itd - a zna se na ciju adresu to ide.
Ma Ibra je klasa za sebe. Pipo yebiga, on je uvijek izgledao ko slina ali ga uvijek dadne na kraju..

Većina je upozoravala da Nigerije i Kamerun nisu iste reprezentacije. Naprotiv, za Kamerun se prije početka znalo da su već ispali zbog problema unutar reprezentacije. Još igrač više za Hrvate koji su iskusniji od nas i logično je da će ih rutinski dobiti.

Bekovi i krila su nam odsječeni u obje utakmice. Oni šutevi Hajrovića, sve je ono bilo na individualni kvalitet. A kad su ti krila i bekovi odsječeni, sredini jedino ostaje da igra na najgoru varijantu, kroz sredinu. A tu igrači zgusnuti tako da sam se ja halalio u startu drugog poluvremena sa 1/8 finala. Plus nam još igrači svi osim Bešića ko krepane mačke nakon 60-e minute.

Ali opet kažem, ja uvijek od Edina očekujem najviše kao i većina nas i zato kad on odigra loše neka se pomiri i on a i svi koji ga brane da će trpiti kritike. Znači drag mi je, ali preko nekih stvari jednostavno ne mogu da pređem.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 jun 2014, 16:12

repka je svetinja i nakon ispadanja iste se ne smije :!:
ja mu onaj osmijeh nikad necu zaboraviti :puke:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 16:14

Ja mu zamjeram osmijeh i za to sam ga sinoc prvi pljuvao.

Al da od njega trazim da pretrci 12 kilometara, Da trci sprinteve kao Besic. To mogu samo fudbalske analfabete.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 jun 2014, 16:17

Mozambik je napisao/la:Ja mu zamjeram osmijeh i za to sam ga sinoc prvi pljuvao.

Al da od njega trazim da pretrci 12 kilometara, Da trci sprinteve kao Besic. To mogu samo fudbalske analfabete.
Čudno, jedan Zlatan Ibrahimović po tekmi pretrči 10-11 km, a Džeko ne može, Džeko se šetka po terenu. Kakve veze ima koliko je neko visok. Košarkaši su preko 2 metra visoki pa trče ko ludi.
Idi momak pokrij se jorganom i pusti se ovoga, nemaš ti pojma.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 22 jun 2014, 16:17

anonymousHD je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ja mu zamjeram osmijeh i za to sam ga sinoc prvi pljuvao.

Čudno, jedan Zlatan Ibrahimović po tekmi pretrči 10-11 km, a Džeko ne može, Džeko se šetka po terenu. Kakve veze ima koliko je neko visok. Košarkaši su preko 2 metra visoki pa trče ko ludi.
nek si mu objasnio xd
A.F.C. Bournemouth!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2014, 16:18

Jarane ti kao da si lud, niko nigdje nije napisao da očekuje da trči kao Bešić, to je prosto nemoguće i on to uopšte ne treba to raditi. Ali ako je puno zahtjevanje nekog presinga na odbranu i izvlačenja na stranu (što redovno radi u City-u) odnosno širi radijus kretanja, što rade svi veliki napadači, onda ne znam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 16:23

Kolko je pretrcao Dzeko sinoc?

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 22 jun 2014, 16:26

Džeko najneefikasniji napadač Mundijala

EDIN DŽEKO je nogometaš koji je na 20. Svjetskom prvenstvu imao najviše udaraca, a da nije postigao nijedan gol.

Napadač bosanskohercegovačke reprezentacije protiv Argentine i Nigerije je imao devet udaraca prema golu, ali ostao je bez pogotka u 180 minuta.

Ipak, u prvom poluvremenu dvoboja protiv Nigerije je pronašao put do mreže, ali mu je debitantski gol na SP-u poništen zbog nepostojećeg zaleđa.

BiH je tako s dva poraza ostala bez šansi za osminu finala. Ništa čudno kad najbolji nogometaš momčadi promaši tri stopostotne prilike u odlučujućih 90 minuta, a poslije poraza se smije dok njegovi suigrači i navijači plaču.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 22 jun 2014, 16:28

Mozambik je napisao/la:

Kolko je pretrcao Dzeko sinoc?
Najmanje, oko 9 km. Manje i od Misketa. A fol vrhinski igrač i napadač. Bilo bi interesantno vidjeti koliko u City-u trči.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 22 jun 2014, 16:28

RockyMaivia je napisao/la:Je li poslao poruku navijacima da se trudio,borio,nismo imali srece,sudija nije bio na nasoj strani?
Ne zasluzujete vi ispriku.
Unico amore sei!
❤️🖤

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 16:31

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Kolko je pretrcao Dzeko sinoc?
Najmanje, oko 9 km. Manje i od Misketa. A fol vrhinski igrač i napadač. Bilo bi interesantno vidjeti koliko u City-u trči.
Pa sta si ti ocekivao - 15 km.

9 kilometara je taman za njega.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 jun 2014, 16:32

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 jun 2014, 16:33

Mozambik je napisao/la:Pa sta si ti ocekivao - 15 km.

9 kilometara je taman za njega.
Pa skoro pretrčo isto koliko i Begović na golu i to dobro? De idi logout. :facepalm:

Hahahahaha! Džeko i Misimović skoro istom brzinom šprintali. Pa mene bi bilo stid. :mrgreen:
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 22 jun 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jun 2014, 16:34

AjsKjub je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:Je li poslao poruku navijacima da se trudio,borio,nismo imali srece,sudija nije bio na nasoj strani?
Ne zasluzujete vi ispriku.
Bravo,nek' je tebe Dzeko potapsao po ramenu.
StarMo nije skutorija...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 16:35

Pa kad ti lijevo krilo pretrci 10,5 km. onda je za napadaca kakav je Dzeko 9,5 odlicno.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 jun 2014, 16:35

Ne moras zabiti, mozda nemas srece, mozda ne znas, moze biti milion mogucnosti, ali da neces da se boris za OVAJ NAROD, za covjeka koji nema vise nista i kaze "da ga hoce zabit Dzeko lakse bi sve prezivio", da za to neces da se boris ja NE MOGU shvatiti. Na cast ovo ide i nigdje drugo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 16:36

Ne zasluzuje on ovakve navijace. Svi njegovi ispadi su uvijek zaboravljani nakon par dana. Sta je bosanaca pratilo city sa trackom nade da ce mozda uletiti par minuta prije kraja, kada je bio zakovan za klupu, kako bi mogli navijati za njega. No on se istim navijacima znao rugati kada se ljutio na selektora jer mu nije pozvao najboljeg jarana, koji inace vise ne pripada profesionalnim fudbalerima. Eto njegovog odnosa prema reprezentaciji i navijacima. **** fejs postove, kada ih postavljas da ti neki Malezijac napise da te voli. :evil:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, MiranGlasnic, Muumii, random11, Rosicky i 60 gostiju.