ja mu onaj osmijeh nikad necu zaboraviti
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
repka je svetinja i nakon ispadanja iste se ne smije
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja mu zamjeram osmijeh i za to sam ga sinoc prvi pljuvao.
Al da od njega trazim da pretrci 12 kilometara, Da trci sprinteve kao Besic. To mogu samo fudbalske analfabete.
Al da od njega trazim da pretrci 12 kilometara, Da trci sprinteve kao Besic. To mogu samo fudbalske analfabete.
- anonymousHD
- Kontakt:
Čudno, jedan Zlatan Ibrahimović po tekmi pretrči 10-11 km, a Džeko ne može, Džeko se šetka po terenu. Kakve veze ima koliko je neko visok. Košarkaši su preko 2 metra visoki pa trče ko ludi.Mozambik je napisao/la:Ja mu zamjeram osmijeh i za to sam ga sinoc prvi pljuvao.
Idi momak pokrij se jorganom i pusti se ovoga, nemaš ti pojma.
nek si mu objasnio xdanonymousHD je napisao/la:Čudno, jedan Zlatan Ibrahimović po tekmi pretrči 10-11 km, a Džeko ne može, Džeko se šetka po terenu. Kakve veze ima koliko je neko visok. Košarkaši su preko 2 metra visoki pa trče ko ludi.Mozambik je napisao/la:Ja mu zamjeram osmijeh i za to sam ga sinoc prvi pljuvao.
A.F.C. Bournemouth!
Jarane ti kao da si lud, niko nigdje nije napisao da očekuje da trči kao Bešić, to je prosto nemoguće i on to uopšte ne treba to raditi. Ali ako je puno zahtjevanje nekog presinga na odbranu i izvlačenja na stranu (što redovno radi u City-u) odnosno širi radijus kretanja, što rade svi veliki napadači, onda ne znam.Mozambik je napisao/la:Ja mu zamjeram osmijeh i za to sam ga sinoc prvi pljuvao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kolko je pretrcao Dzeko sinoc?anonymousHD je napisao/la:Čudno, jedan Zlatan Ibrahimović po tekmi pretrči 10-11 km, a Džeko ne može, Džeko se šetka po terenu. Kakve veze ima koliko je neko visok. Košarkaši su preko 2 metra visoki pa trče ko ludi.Mozambik je napisao/la:Ja mu zamjeram osmijeh i za to sam ga sinoc prvi pljuvao.
Džeko najneefikasniji napadač Mundijala
EDIN DŽEKO je nogometaš koji je na 20. Svjetskom prvenstvu imao najviše udaraca, a da nije postigao nijedan gol.
Napadač bosanskohercegovačke reprezentacije protiv Argentine i Nigerije je imao devet udaraca prema golu, ali ostao je bez pogotka u 180 minuta.
Ipak, u prvom poluvremenu dvoboja protiv Nigerije je pronašao put do mreže, ali mu je debitantski gol na SP-u poništen zbog nepostojećeg zaleđa.
BiH je tako s dva poraza ostala bez šansi za osminu finala. Ništa čudno kad najbolji nogometaš momčadi promaši tri stopostotne prilike u odlučujućih 90 minuta, a poslije poraza se smije dok njegovi suigrači i navijači plaču.
EDIN DŽEKO je nogometaš koji je na 20. Svjetskom prvenstvu imao najviše udaraca, a da nije postigao nijedan gol.
Napadač bosanskohercegovačke reprezentacije protiv Argentine i Nigerije je imao devet udaraca prema golu, ali ostao je bez pogotka u 180 minuta.
Ipak, u prvom poluvremenu dvoboja protiv Nigerije je pronašao put do mreže, ali mu je debitantski gol na SP-u poništen zbog nepostojećeg zaleđa.
BiH je tako s dva poraza ostala bez šansi za osminu finala. Ništa čudno kad najbolji nogometaš momčadi promaši tri stopostotne prilike u odlučujućih 90 minuta, a poslije poraza se smije dok njegovi suigrači i navijači plaču.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Najmanje, oko 9 km. Manje i od Misketa. A fol vrhinski igrač i napadač. Bilo bi interesantno vidjeti koliko u City-u trči.Mozambik je napisao/la:Kolko je pretrcao Dzeko sinoc?anonymousHD je napisao/la:Čudno, jedan Zlatan Ibrahimović po tekmi pretrči 10-11 km, a Džeko ne može, Džeko se šetka po terenu. Kakve veze ima koliko je neko visok. Košarkaši su preko 2 metra visoki pa trče ko ludi.Mozambik je napisao/la:Ja mu zamjeram osmijeh i za to sam ga sinoc prvi pljuvao.
Ne zasluzujete vi ispriku.RockyMaivia je napisao/la:Je li poslao poruku navijacima da se trudio,borio,nismo imali srece,sudija nije bio na nasoj strani?
Nek' ga je stid i sram suza prolivenih![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Pa sta si ti ocekivao - 15 km.Rade Paprica 9 je napisao/la:Najmanje, oko 9 km. Manje i od Misketa. A fol vrhinski igrač i napadač. Bilo bi interesantno vidjeti koliko u City-u trči.Mozambik je napisao/la: Kolko je pretrcao Dzeko sinoc?
9 kilometara je taman za njega.
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa skoro pretrčo isto koliko i Begović na golu i to dobro? De idi logout.Mozambik je napisao/la:Pa sta si ti ocekivao - 15 km.
9 kilometara je taman za njega.
Hahahahaha! Džeko i Misimović skoro istom brzinom šprintali. Pa mene bi bilo stid.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 22 jun 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Bravo,nek' je tebe Dzeko potapsao po ramenu.AjsKjub je napisao/la:Ne zasluzujete vi ispriku.RockyMaivia je napisao/la:Je li poslao poruku navijacima da se trudio,borio,nismo imali srece,sudija nije bio na nasoj strani?
Nek' ga je stid i sram suza prolivenih![]()
StarMo nije skutorija...
Pa kad ti lijevo krilo pretrci 10,5 km. onda je za napadaca kakav je Dzeko 9,5 odlicno.
Ne moras zabiti, mozda nemas srece, mozda ne znas, moze biti milion mogucnosti, ali da neces da se boris za OVAJ NAROD, za covjeka koji nema vise nista i kaze "da ga hoce zabit Dzeko lakse bi sve prezivio", da za to neces da se boris ja NE MOGU shvatiti. Na cast ovo ide i nigdje drugo.
- donniedarko
- Kontakt:
Ne zasluzuje on ovakve navijace. Svi njegovi ispadi su uvijek zaboravljani nakon par dana. Sta je bosanaca pratilo city sa trackom nade da ce mozda uletiti par minuta prije kraja, kada je bio zakovan za klupu, kako bi mogli navijati za njega. No on se istim navijacima znao rugati kada se ljutio na selektora jer mu nije pozvao najboljeg jarana, koji inace vise ne pripada profesionalnim fudbalerima. Eto njegovog odnosa prema reprezentaciji i navijacima. **** fejs postove, kada ih postavljas da ti neki Malezijac napise da te voli. 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ej a nesto kontam zar nije predvidjena ovakva situacija kad je objavljen spisak i kad sam bas pisao o tome da NIKO NEMA PRAVO rec Dzeki ili bilo kome da se nije trudio i da ga Susic nema nikakvo moralno pravo zamijeniti...pricali smo o onom dogovoru "ne diraj me, ne diram te" , ti pozovi bratice, sestrice, dajdzice, anonimuse u repku a nama otkazuj treninge, ne forisiraj nas, daji slobodne dane, ostavi u Sarajevu itd itd...idemo u Brazil da se provedemo bez ambicija i to je to
zar se tad nismo dogovorili da nece bit pljuvanja igraca
iako ste nas ubjedjivali kako ce svi izginut na terenu, sp je to itd itd...
tad smo isto i predvidjeli da ce paljba po Dzeki , Misketu i Spahi....jedini krivac i iskljucivi za sve to je Safet Susic- Pape, postoji ta tema i svi bi svoju ljutnju trebali da iskalimo tamo...jer kao sto smo se usaglasili i da Dzeko ili bilo ko hoda citavo SP , Susic nema nikakvo moralno pravo da ga izvede, dogovorili su se ko ljudi, svakom njegov dio tala i to je jedini krivac za sve ovo sto se desilo..trener koji je radi transfera i bratove agencije igracima pustio da rade sta hoce, preskacu treninge i pokazao de nema ni gram karaktera...kao sto sam rekao nakon objave spiska, niko od nas ne postuje niti se bori na poslu za sefa sup.ka i papka, nit ga se "boji"...tako isto i igraci...odigrali su protiv Argentine da se ne obrukaju i da pokazu da mogu, ostatak mundijala idemo po vec navedenom dogovoru "ne diraj me , ne diram te" pa onda svi da se provedemo na moru malo na godisnjem, koja bi budala jos i 1/8 finala igrala
zar se tad nismo dogovorili da nece bit pljuvanja igraca
tad smo isto i predvidjeli da ce paljba po Dzeki , Misketu i Spahi....jedini krivac i iskljucivi za sve to je Safet Susic- Pape, postoji ta tema i svi bi svoju ljutnju trebali da iskalimo tamo...jer kao sto smo se usaglasili i da Dzeko ili bilo ko hoda citavo SP , Susic nema nikakvo moralno pravo da ga izvede, dogovorili su se ko ljudi, svakom njegov dio tala i to je jedini krivac za sve ovo sto se desilo..trener koji je radi transfera i bratove agencije igracima pustio da rade sta hoce, preskacu treninge i pokazao de nema ni gram karaktera...kao sto sam rekao nakon objave spiska, niko od nas ne postuje niti se bori na poslu za sefa sup.ka i papka, nit ga se "boji"...tako isto i igraci...odigrali su protiv Argentine da se ne obrukaju i da pokazu da mogu, ostatak mundijala idemo po vec navedenom dogovoru "ne diraj me , ne diram te" pa onda svi da se provedemo na moru malo na godisnjem, koja bi budala jos i 1/8 finala igrala
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
+1A_d_0 je napisao/la:Ne moras zabiti, mozda nemas srece, mozda ne znas, moze biti milion mogucnosti, ali da neces da se boris za OVAJ NAROD, za covjeka koji nema vise nista i kaze "da ga hoce zabit Dzeko lakse bi sve prezivio", da za to neces da se boris ja NE MOGU shvatiti. Na cast ovo ide i nigdje drugo.
Vidim Rooney je se izvinuo navijacima za ispadanje. Ima li ovaj panj obraza da uradi isto?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo napadajte Dzeku,trebao je trcati 100km i trositi se kao budala..Da je bivsi selektor teleca glava rekao da igramo presing,trcao bi,al ne moze on sam 4 igraca Nigerije napadat...Ali neka nije taj isti Edin nas najbolji strijelac,dao bezbroj bitnih golova,dao asistenciju za prolaz na SP..Nije taj isti Edin ponos ove drzave,covjek koji je nas najbolji ambasador u svijetu..
Jos je dao sinoc gol,da je priznat klanjali bi mu se..Ali ne,nasmijao se na kraju utakmice pri pozdravu sa igracem,trebao mu je samar udariti sto su nas pobjedili.
Ali neka slavit cete vi ovog istog Edina jer ce nas opet svojim golovima odvest na EP,SP...
Jos je dao sinoc gol,da je priznat klanjali bi mu se..Ali ne,nasmijao se na kraju utakmice pri pozdravu sa igracem,trebao mu je samar udariti sto su nas pobjedili.
Ali neka slavit cete vi ovog istog Edina jer ce nas opet svojim golovima odvest na EP,SP...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], HariTz, MiranGlasnic i 21 gost.