nama nije toliki neuspjeh ispasti iz grupa kao englezima, ali doticni se treba izvinuti zbog svoje loše igre i manjka volje i želje na terenu, to bi od njega moralno bilo, al cisto sumnjam da ce se to desitiCartman je napisao/la:Vidim Rooney je se izvinuo navijacima za ispadanje. Ima li ovaj panj obraza da uradi isto?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
nema potpisa
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Očekivao sam da pravi presing na zadnju liniju, a ne da glumi gužvu u šesnestercu. Kakav su mu primjer samo dali Olić i Mandžukić par dana prije.Mozambik je napisao/la:Pa sta si ti ocekivao - 15 km.Rade Paprica 9 je napisao/la:Najmanje, oko 9 km. Manje i od Misketa. A fol vrhinski igrač i napadač. Bilo bi interesantno vidjeti koliko u City-u trči.Mozambik je napisao/la: Kolko je pretrcao Dzeko sinoc?
9 kilometara je taman za njega.
Strasan avatar, strasan.Cartman je napisao/la:Vidim Rooney je se izvinuo navijacima za ispadanje. Ima li ovaj panj obraza da uradi isto?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ne moze jedan igrac vrsit presing.
Mi sinoc nismo ni jednom pritisnuli Nigerijce presingom. Mi sinoc nismo imali taktiku, strategiju, nismo imali nista.
Dzaba ti svi pretrcani kilometri kad trcis u prazno. Besic i Pjanic su pretrcali malo manje nego protiv Argentine, a protiv Argentine je sve to izgledao duplo bolje, imalo je nekog smisla.
Sinoc je sve bilo besmisleno.
Mi sinoc nismo ni jednom pritisnuli Nigerijce presingom. Mi sinoc nismo imali taktiku, strategiju, nismo imali nista.
Dzaba ti svi pretrcani kilometri kad trcis u prazno. Besic i Pjanic su pretrcali malo manje nego protiv Argentine, a protiv Argentine je sve to izgledao duplo bolje, imalo je nekog smisla.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Ma nije problem što je bio loš, problem je što si umislio da je veći od reprezentacije. Onog trenutka kad mu je Mido ušao na presicu da ruži Susića, svaki ozbiljan selektor bi ga ostavio u Hrasnici. Naš je nažalost ostavio momka(e) koji je to ni po čemu nisu zaslužili. I mi se ljutimo kako nema pravde i kako nemamo sreće. Ovo što se dogodilo sinoć je pravda. Prije svega ljudska.mirzatele je napisao/la:Samo napadajte Dzeku,trebao je trcati 100km i trositi se kao budala..Da je bivsi selektor teleca glava rekao da igramo presing,trcao bi,al ne moze on sam 4 igraca Nigerije napadat...Ali neka nije taj isti Edin nas najbolji strijelac,dao bezbroj bitnih golova,dao asistenciju za prolaz na SP..Nije taj isti Edin ponos ove drzave,covjek koji je nas najbolji ambasador u svijetu..
Jos je dao sinoc gol,da je priznat klanjali bi mu se..Ali ne,nasmijao se na kraju utakmice pri pozdravu sa igracem,trebao mu je samar udariti sto su nas pobjedili.
Ali neka slavit cete vi ovog istog Edina jer ce nas opet svojim golovima odvest na EP,SP...
ozbiljan selektor i Pape su rijeci koje se ne poklapaju,ne idu zajedno,ne mogu u istu recenicu druze moj
Da si bar pogodio jednu od 3 100% prilike koje si imao ali hem ne trčis em ne mozes dati gol iz dobrih prilika, koji ces na racku ikako na terenu.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Nemože, ali jedan igrač koji se ponaša nezainteresovano je dovoljan, da svaki pokušaj presinga bude, kako si i sam zapazio, besmislen.Mozambik je napisao/la:Ne moze jedan igrac vrsit presing.
Razumijem ja tebe sto ga branis ali mislim da si zaboravio jednu jako bitnu cinjenicu.Mozambik je napisao/la:Ne moze jedan igrac vrsit presing.
Dzeko je najskuplji igrac ovog tima, Spahic jeste kapiten ali nema ni blizu uticaja kao Dzeko sto ima na igrace, navijace, medije, selektora... E sada kada stvari tako postavis onda takva jedna velicina u jednoj maloj repreznetaciji, mi to realno jesmo, povlaci sa soboj jednu veliku odgovornost, odgovornost koju Dzeko druze konstantno izbjegava. On svojom trkom, borbenoscu i ucescu u igri bez lopte ce sigurno natjerati i ostale igrace na isto i onda imas dobitnu kombinaciju jer nasa repka sigurno ima znanje. Ali je problem sto sve napisano ima i kontraefekat koji se sinoc mozda i najbolje reflektovao kroz nasu igru, Dzeko nije zainteresovan, boli ga qrc i ne djeluje uopste kao neko ko je tesko podnio ispadanje, u grupi koju smo realno mogli proci lako, automatski i ostali igraci, mozda i nesvjesno, padaju u sivilo.
To je meni sinoc kod njega zasmetalo. Njemu ne smeta biti bog i idol nacije kada se kupe nagrade i kada se trpa uslovno receno manjim selekcijama ali kada treba u bitnim momentima preuzeti na sebe odgovornost i na terenu i van njega on se samo izgubi i okrene glavu kao da ga boli qrc. E to je problem i to vecini smeta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Covjek je odigrao kriminalno ove dvije utakmice jos nakon nigerije onaj kez zasluzuje sve moguce i nemoguce kritike,
ali reci da nam ne treba u reprezentaciji i da kupi kofere je neozbiljno skoro pa i degutantno.
Uz Pjanica nas najbolji igrac, trebamo selektora koji ce biti "veci" od njega, a ne obrnuto sto je sad slucaj. I naravno zahvaliti se kapitenu i ibricicu tako njihov uticaj ukoniti sa Dzeke.
Sve u svemu ova nacija nije zasluzila ovakvu njegovu indolentnost i nezalaganje na svjetskom.
ali reci da nam ne treba u reprezentaciji i da kupi kofere je neozbiljno skoro pa i degutantno.
Uz Pjanica nas najbolji igrac, trebamo selektora koji ce biti "veci" od njega, a ne obrnuto sto je sad slucaj. I naravno zahvaliti se kapitenu i ibricicu tako njihov uticaj ukoniti sa Dzeke.
Sve u svemu ova nacija nije zasluzila ovakvu njegovu indolentnost i nezalaganje na svjetskom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Edin je veci od reprezentacije,a to su napravili navijaci.
Vi sada pisite sta hocete.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
!!nerkolfc je napisao/la:Da si bar pogodio jednu od 3 100% prilike koje si imao ali hem ne trčis em ne mozes dati gol iz dobrih prilika, koji ces na racku ikako na terenu.
Toliko puta ispodprosjecan kad nam najvise treba
Najgore sto djubre ima obraza i rugat se narodu koji ga voli.
VEDAD JE VECI COVJEK OD TEBE EDINE
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ovo je najveca istina.samo_lijevo je napisao/la:Edin je veci od reprezentacije,a to su napravili navijaci.
Mase su toliko digle Edina da apsutlutno ima ovlasti da radi sta zeli u reprezentaciji.
Niti savez niti selektor mu nista ne mogu.
Dolazi se na pripreme kad zeli, autima se ide mimo ostalih u Gradacac, na poluvremenu te utakmice se ide u Spahinu vikendicu guziti kurve, svaka noc nova diskoteka, vode se jarani na pripreme da bi se mogli slikati, iz hotela u Brazilu se izlazi kad zeli, isoristio priliku da ode sa Amrom na godisnji u Brazil i pritom da usput odigra koju utakmicu.
Edine dokazao si da nisi ni P od profesionalca i da ti reprezentacija sluzi za zezanciju koju nemas u MC-u.
Postavi li te ko slucajno za kapitena, ja nikad za tu reprezentaciju navijati necu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i Pjanic je poslije te iste tekme u Gradaccu svratio kod Tome na koji Dzek... svi su oni manje-vise isti po tom pitanju samo se na pojedine udara 
kriv je selektor koji im to dopusta
kriv je selektor koji im to dopusta
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Edine, oprosti se od reprezentacije. Što ti treba da svaka šuša može pljunuti na sve što si do sad uradio. Potpuno te razumijem,imam i ja šefa levata koji stalno gleda da me zavali,pa ozbiljno razmišljam o penziji
Živ i zdrav bio i neka te povrede zaobiđu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
jako ce nam nedostajati, psoebno je dobar bio u odlucujucim utakmicama sa slovackom... nek se sagne hajrovicu za onu bombu inace bi opet igrali baraž a i to je pitanjemamaSmurf je napisao/la:Edine, oprosti se od reprezentacije. Što ti treba da svaka šuša može pljunuti na sve što si do sad uradio. Potpuno te razumijem,imam i ja šefa levata koji stalno gleda da me zavali,pa ozbiljno razmišljam o penzijiŽiv i zdrav bio i neka te povrede zaobiđu.
nije veci od REPKE niti ce kad biti... od stare slave se ne zivi... to sto je ON RADIO i sto BIO je proslost
i messi je zaduzio argentinu pa svaku tekmu gine covjek da zabije gol...
i toti i del piero su bili tada najveci u italiji pa im je cast bila dobiti poziv i ginuli su svaku utakmicu za repku...
ne shvatam koja je to logika da ako je nekad prije bio dobar sad mu se ne smije nsita reci?
jeste, ispao je hinja ove dije utakmice sa 13% aktivnog ucesca u igri, znaci jedna poveća šljiva bi u šesnestercu bila korisnija od njega
- donniedarko
- Kontakt:
Ma pokusati ga sa novim selektorom spustiti na zemlju, ako ne moze sam sa sobom rijesiti stvari kao sto su nedostatak jarana i slicne gluposti moze se potraziti i alternativa. Vrijeme je da se svi okrenu prema sebi i vide u cemu grijese. 
Trebao je Husejnovica umjesto njega, da igra laznu devetku 
nema potrebe za pogrdne rijece prema edinu, niti njegovoj obitelj. medjutim konstruktivna kritika je na mjestu. nemogu vjerovati njegovo ponasanje sinoc. nije se trudio dovoljno i to je jasno svima. pa onda je bio skroz bez efikasnosti pred golom protivnika. onaj osmijeh na kraju je slag na tortu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CAGarfia, LukavacBHF, random11, rukometubih23, Soli, trunks1946 i 53 gosta.