Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2014, 16:40

ej a nesto kontam zar nije predvidjena ovakva situacija kad je objavljen spisak i kad sam bas pisao o tome da NIKO NEMA PRAVO rec Dzeki ili bilo kome da se nije trudio i da ga Susic nema nikakvo moralno pravo zamijeniti...pricali smo o onom dogovoru "ne diraj me, ne diram te" , ti pozovi bratice, sestrice, dajdzice, anonimuse u repku a nama otkazuj treninge, ne forisiraj nas, daji slobodne dane, ostavi u Sarajevu itd itd...idemo u Brazil da se provedemo bez ambicija i to je to

zar se tad nismo dogovorili da nece bit pljuvanja igraca :D iako ste nas ubjedjivali kako ce svi izginut na terenu, sp je to itd itd...

tad smo isto i predvidjeli da ce paljba po Dzeki , Misketu i Spahi....jedini krivac i iskljucivi za sve to je Safet Susic- Pape, postoji ta tema i svi bi svoju ljutnju trebali da iskalimo tamo...jer kao sto smo se usaglasili i da Dzeko ili bilo ko hoda citavo SP , Susic nema nikakvo moralno pravo da ga izvede, dogovorili su se ko ljudi, svakom njegov dio tala i to je jedini krivac za sve ovo sto se desilo..trener koji je radi transfera i bratove agencije igracima pustio da rade sta hoce, preskacu treninge i pokazao de nema ni gram karaktera...kao sto sam rekao nakon objave spiska, niko od nas ne postuje niti se bori na poslu za sefa sup.ka i papka, nit ga se "boji"...tako isto i igraci...odigrali su protiv Argentine da se ne obrukaju i da pokazu da mogu, ostatak mundijala idemo po vec navedenom dogovoru "ne diraj me , ne diram te" pa onda svi da se provedemo na moru malo na godisnjem, koja bi budala jos i 1/8 finala igrala
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 22 jun 2014, 16:48

A_d_0 je napisao/la:Ne moras zabiti, mozda nemas srece, mozda ne znas, moze biti milion mogucnosti, ali da neces da se boris za OVAJ NAROD, za covjeka koji nema vise nista i kaze "da ga hoce zabit Dzeko lakse bi sve prezivio", da za to neces da se boris ja NE MOGU shvatiti. Na cast ovo ide i nigdje drugo.
+1

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2014, 17:02

Vidim Rooney je se izvinuo navijacima za ispadanje. Ima li ovaj panj obraza da uradi isto?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 jun 2014, 17:03

Samo napadajte Dzeku,trebao je trcati 100km i trositi se kao budala..Da je bivsi selektor teleca glava rekao da igramo presing,trcao bi,al ne moze on sam 4 igraca Nigerije napadat...Ali neka nije taj isti Edin nas najbolji strijelac,dao bezbroj bitnih golova,dao asistenciju za prolaz na SP..Nije taj isti Edin ponos ove drzave,covjek koji je nas najbolji ambasador u svijetu..

Jos je dao sinoc gol,da je priznat klanjali bi mu se..Ali ne,nasmijao se na kraju utakmice pri pozdravu sa igracem,trebao mu je samar udariti sto su nas pobjedili.

Ali neka slavit cete vi ovog istog Edina jer ce nas opet svojim golovima odvest na EP,SP...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 jun 2014, 17:04

Cartman je napisao/la:Vidim Rooney je se izvinuo navijacima za ispadanje. Ima li ovaj panj obraza da uradi isto?
nama nije toliki neuspjeh ispasti iz grupa kao englezima, ali doticni se treba izvinuti zbog svoje loše igre i manjka volje i želje na terenu, to bi od njega moralno bilo, al cisto sumnjam da ce se to desiti
nema potpisa

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 22 jun 2014, 17:04

Mozambik je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Kolko je pretrcao Dzeko sinoc?
Najmanje, oko 9 km. Manje i od Misketa. A fol vrhinski igrač i napadač. Bilo bi interesantno vidjeti koliko u City-u trči.
Pa sta si ti ocekivao - 15 km.

9 kilometara je taman za njega.
Očekivao sam da pravi presing na zadnju liniju, a ne da glumi gužvu u šesnestercu. Kakav su mu primjer samo dali Olić i Mandžukić par dana prije.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 jun 2014, 17:05

Cartman je napisao/la:Vidim Rooney je se izvinuo navijacima za ispadanje. Ima li ovaj panj obraza da uradi isto?
Strasan avatar, strasan. :bow: :bih:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 jun 2014, 17:09

Ne moze jedan igrac vrsit presing.

Mi sinoc nismo ni jednom pritisnuli Nigerijce presingom. Mi sinoc nismo imali taktiku, strategiju, nismo imali nista.

Dzaba ti svi pretrcani kilometri kad trcis u prazno. Besic i Pjanic su pretrcali malo manje nego protiv Argentine, a protiv Argentine je sve to izgledao duplo bolje, imalo je nekog smisla.

Sinoc je sve bilo besmisleno.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 22 jun 2014, 17:09

mirzatele je napisao/la:Samo napadajte Dzeku,trebao je trcati 100km i trositi se kao budala..Da je bivsi selektor teleca glava rekao da igramo presing,trcao bi,al ne moze on sam 4 igraca Nigerije napadat...Ali neka nije taj isti Edin nas najbolji strijelac,dao bezbroj bitnih golova,dao asistenciju za prolaz na SP..Nije taj isti Edin ponos ove drzave,covjek koji je nas najbolji ambasador u svijetu..

Jos je dao sinoc gol,da je priznat klanjali bi mu se..Ali ne,nasmijao se na kraju utakmice pri pozdravu sa igracem,trebao mu je samar udariti sto su nas pobjedili.

Ali neka slavit cete vi ovog istog Edina jer ce nas opet svojim golovima odvest na EP,SP...
Ma nije problem što je bio loš, problem je što si umislio da je veći od reprezentacije. Onog trenutka kad mu je Mido ušao na presicu da ruži Susića, svaki ozbiljan selektor bi ga ostavio u Hrasnici. Naš je nažalost ostavio momka(e) koji je to ni po čemu nisu zaslužili. I mi se ljutimo kako nema pravde i kako nemamo sreće. Ovo što se dogodilo sinoć je pravda. Prije svega ljudska.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 jun 2014, 17:11

ozbiljan selektor i Pape su rijeci koje se ne poklapaju,ne idu zajedno,ne mogu u istu recenicu druze moj

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 jun 2014, 17:12

Da si bar pogodio jednu od 3 100% prilike koje si imao ali hem ne trčis em ne mozes dati gol iz dobrih prilika, koji ces na racku ikako na terenu.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 22 jun 2014, 17:12

Mozambik je napisao/la:Ne moze jedan igrac vrsit presing.

Mi sinoc nismo ni jednom pritisnuli Nigerijce presingom. Mi sinoc nismo imali taktiku, strategiju, nismo imali nista.

Dzaba ti svi pretrcani kilometri kad trcis u prazno. Besic i Pjanic su pretrcali malo manje nego protiv Argentine, a protiv Argentine je sve to izgledao duplo bolje, imalo je nekog smisla.

Nemože, ali jedan igrač koji se ponaša nezainteresovano je dovoljan, da svaki pokušaj presinga bude, kako si i sam zapazio, besmislen.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 jun 2014, 17:34

Mozambik je napisao/la:Ne moze jedan igrac vrsit presing.

Razumijem ja tebe sto ga branis ali mislim da si zaboravio jednu jako bitnu cinjenicu.

Dzeko je najskuplji igrac ovog tima, Spahic jeste kapiten ali nema ni blizu uticaja kao Dzeko sto ima na igrace, navijace, medije, selektora... E sada kada stvari tako postavis onda takva jedna velicina u jednoj maloj repreznetaciji, mi to realno jesmo, povlaci sa soboj jednu veliku odgovornost, odgovornost koju Dzeko druze konstantno izbjegava. On svojom trkom, borbenoscu i ucescu u igri bez lopte ce sigurno natjerati i ostale igrace na isto i onda imas dobitnu kombinaciju jer nasa repka sigurno ima znanje. Ali je problem sto sve napisano ima i kontraefekat koji se sinoc mozda i najbolje reflektovao kroz nasu igru, Dzeko nije zainteresovan, boli ga qrc i ne djeluje uopste kao neko ko je tesko podnio ispadanje, u grupi koju smo realno mogli proci lako, automatski i ostali igraci, mozda i nesvjesno, padaju u sivilo.

To je meni sinoc kod njega zasmetalo. Njemu ne smeta biti bog i idol nacije kada se kupe nagrade i kada se trpa uslovno receno manjim selekcijama ali kada treba u bitnim momentima preuzeti na sebe odgovornost i na terenu i van njega on se samo izgubi i okrene glavu kao da ga boli qrc. E to je problem i to vecini smeta.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 22 jun 2014, 17:39

Covjek je odigrao kriminalno ove dvije utakmice jos nakon nigerije onaj kez zasluzuje sve moguce i nemoguce kritike,
ali reci da nam ne treba u reprezentaciji i da kupi kofere je neozbiljno skoro pa i degutantno.
Uz Pjanica nas najbolji igrac, trebamo selektora koji ce biti "veci" od njega, a ne obrnuto sto je sad slucaj. I naravno zahvaliti se kapitenu i ibricicu tako njihov uticaj ukoniti sa Dzeke.
Sve u svemu ova nacija nije zasluzila ovakvu njegovu indolentnost i nezalaganje na svjetskom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 22 jun 2014, 17:49

Ključaj temu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 jun 2014, 17:52

Edin je veci od reprezentacije,a to su napravili navijaci.
Vi sada pisite sta hocete.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 17:53

nerkolfc je napisao/la:Da si bar pogodio jednu od 3 100% prilike koje si imao ali hem ne trčis em ne mozes dati gol iz dobrih prilika, koji ces na racku ikako na terenu.
!!
Toliko puta ispodprosjecan kad nam najvise treba
Najgore sto djubre ima obraza i rugat se narodu koji ga voli.

VEDAD JE VECI COVJEK OD TEBE EDINE
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 22 jun 2014, 17:58

samo_lijevo je napisao/la:Edin je veci od reprezentacije,a to su napravili navijaci.
Vi sada pisite sta hocete.
Ovo je najveca istina.

Mase su toliko digle Edina da apsutlutno ima ovlasti da radi sta zeli u reprezentaciji.
Niti savez niti selektor mu nista ne mogu.

Dolazi se na pripreme kad zeli, autima se ide mimo ostalih u Gradacac, na poluvremenu te utakmice se ide u Spahinu vikendicu guziti kurve, svaka noc nova diskoteka, vode se jarani na pripreme da bi se mogli slikati, iz hotela u Brazilu se izlazi kad zeli, isoristio priliku da ode sa Amrom na godisnji u Brazil i pritom da usput odigra koju utakmicu.
Edine dokazao si da nisi ni P od profesionalca i da ti reprezentacija sluzi za zezanciju koju nemas u MC-u.
Postavi li te ko slucajno za kapitena, ja nikad za tu reprezentaciju navijati necu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2014, 18:02

i Pjanic je poslije te iste tekme u Gradaccu svratio kod Tome na koji Dzek... svi su oni manje-vise isti po tom pitanju samo se na pojedine udara ;)

kriv je selektor koji im to dopusta
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 jun 2014, 18:09

Edine, oprosti se od reprezentacije. Što ti treba da svaka šuša može pljunuti na sve što si do sad uradio. Potpuno te razumijem,imam i ja šefa levata koji stalno gleda da me zavali,pa ozbiljno razmišljam o penziji :) Živ i zdrav bio i neka te povrede zaobiđu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Alipasino, CAGarfia, MiranGlasnic, random11, Sensei, Wilshere10 i 71 gost.