BadrHari je napisao/la:Kako ga mozete podrzavati i govoriti kako zasluzuje nesto poslije ovog ?!?
Vas manjak inteligencije mi se gadi isto koliko i Dzekin manjak borbe i respekta za drzavni dres.
kad je Mesi dao gol u 93 protiv Irana ( a niej se vidio čitavu utakmicu) onda su komentari bili, to je veliki igrač u trenutku pokaže da je najveći....
A samo mrvica sreće je falila da u zadnjoj sekundi zadnje minute utakmice sa Nigerijom, Edin Džeko uradi sve kao i Mesi....bi li tada bio veliki igrač, ili bi i dalje bio bez respekta i manjka borbe za državni dres.
Oprosti se Edine od reprezentacije, ovi što te sada pljuju pravit će te od blata, ali blata neće biti
active play messi 74%
active play dzeko 13%
eto toliko o mesiju i dzeki
pa mesi je preorao teren dok nije zabio gol..
Dzeko je jedino sinoc amru preooro
sanelmasetic je napisao/la: Dzeko - klupa i mirna Bosna..
jel imamo trenutno boljeg napadaca ?
hahaha nemogu da vjerujem imamo li boljeg oces biti zadovoljan ako ti kazem da nemamo on je top 10 napaaca ali covjek ne voli bosnu dok se trebao prodati igrao je jako dobro sada kad je dobio milione naso kurvu onu promijenio se ali takvi su bosnaci on sada misli on je bog za bosnu ja sam za njega jedna obicna fukara koja nema sta drugo radit nego pisati na forumu e pa brate ja volim ovu drzavu vise nego on moje otac je trunuo 4 godine u rovu za ovu drzavu ja sam jeo prohu i nekada ni prohe nije bilo kad sam kao svako dijete zelio cokoladu...omot od cokolade kojeg sam nasao na ulici cuvao godinu dana jer je bila slika na omotu kako izgleda cokolada.....nije problem izgubiti problem je na onakav se nacin ponasati....a i on je prezivio sto i ja zato me boli gdje mu je patriotizam sinoc slave u nasoj bosni sto smo ispali a on se smije a ja placem nemogu da vjerujem........ e pa brate volio sam te bio si moj idol i to cu da ti priznam kupio dva tvoja dresa a ti meni vratis na ovakav nacin...i opet priznajem jak si napadac top 10 ali kad igras za pare al oprosti se od svetog dresa ako neces igrati srcem neka igraju momci koji vole ovu drzavu pa kakvi god budu rezultati....
rob do bagro je napisao/la:Ima li mozda ko gif kad su Nigerijci napadali sa strane ja msm i Dzeko onao lezerno prohoda u pravcu prema protivnickom golu, negdje oko aut linije je to bilo, jao kako sam tu popizidio odmah sam znao da od pobjede nema nista.
Taj detalj me najvise ispizdio na utakmici.
Lagano pogledom propratio kako onaj nigerijac trci pored njega.
Gledam fudbal vec 25 godina, onakvo sto jos nikad nisam vidio.
jeli mislis na ovo 2:00 min klipa
[youtube][/youtube]
BadrHari je napisao/la:Kako ga mozete podrzavati i govoriti kako zasluzuje nesto poslije ovog ?!?
Vas manjak inteligencije mi se gadi isto koliko i Dzekin manjak borbe i respekta za drzavni dres.
kad je Mesi dao gol u 93 protiv Irana ( a niej se vidio čitavu utakmicu) onda su komentari bili, to je veliki igrač u trenutku pokaže da je najveći....
A samo mrvica sreće je falila da u zadnjoj sekundi zadnje minute utakmice sa Nigerijom, Edin Džeko uradi sve kao i Mesi....bi li tada bio veliki igrač, ili bi i dalje bio bez respekta i manjka borbe za državni dres.
Oprosti se Edine od reprezentacije, ovi što te sada pljuju pravit će te od blata, ali blata neće biti
active play messi 74%
active play dzeko 13%
eto toliko o mesiju i dzeki
pa mesi je preorao teren dok nije zabio gol..
Dzeko je jedino sinoc amru preooro
active play kepeca od metar sa 20 kg
active play dzeke
Ne moze se porediti dzeko i messi al nikako. Drugi tip igraca skroz.
Safeta izbaciti jer on sam otici nece. Nastaviti sa Vahom ako je kako moguce, ali ako nije Amar Osim je drugi najbolji.
rob do bagro je napisao/la:Ima li mozda ko gif kad su Nigerijci napadali sa strane ja msm i Dzeko onao lezerno prohoda u pravcu prema protivnickom golu, negdje oko aut linije je to bilo, jao kako sam tu popizidio odmah sam znao da od pobjede nema nista.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A jebote život.Koliko god mi je teško povjerovat u bojkot, svaki od ovih clipova i gifova od Džeke i Spahića me upravo uvjerava u to.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Znači na kraju videa, ne znam je li slučajno ili šta već novinar pita Džeku "Tvoje viđenje utakmice" a on ga nije pustio ni da završi, samo reče hvala i ode.
Znači na kraju videa, ne znam je li slučajno ili šta već novinar pita Džeku "Tvoje viđenje utakmice" a on ga nije pustio ni da završi, samo reče hvala i ode.
Pa je li moguće?
Naravno da je moguće odavno on ignoriše domaće medije.
Pa je li moguće?
Naravno da je moguće odavno on ignoriše domaće medije.
pisac je napisao/la:Sinoc je izbio belaj u svlacionici dva sata prije utakmice.
Navodno Dzeko i Spahic su zahtjevali da Ibricic pocne utakmicu
Na to ih je Susic naravno odhebao i izbila je ogromna svadja.
Ako je ovo istina, a ovo mi je javio covjek koji se nalazi u Brazilu i koji je povezan sa reprezentacioj, nayebat im se treba mame svima.
Daj ime i prezime pa ti mozda povjerujemo. Internet je zlo majke mi.
Neću da kažem ni da je ovo istina ni da nije ali me neodoljivo podsjeća na one priče poslije Slovaka u Zenici "Džeko se tovario Hajroviću u svlačionici, ušli u fizički kontakt onda uletio Spaha puk'o štocem Džeku i onda se sve smirilo"