Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
ma oprosti se Edine, dođe vrijeme kada sam sebi kažeš, dosta je više dokazivanja, šta god uradim neću valjati......dosta je, bogami, poslušaj me....
Lose mi kad gledam ovaj klip.
Nigerijci napadaju a nasih samo trojica u odbrani. 
-
Nerminovic
- Kontakt:
gluho bilotravnik je napisao/la:jeli mislis na ovo 2:00 min klipapisac je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Ima li mozda ko gif kad su Nigerijci napadali sa strane ja msm i Dzeko onao lezerno prohoda u pravcu prema protivnickom golu, negdje oko aut linije je to bilo, jao kako sam tu popizidio odmah sam znao da od pobjede nema nista.
Taj detalj me najvise ispizdio na utakmici.
Lagano pogledom propratio kako onaj nigerijac trci pored njega.
Gledam fudbal vec 25 godina, onakvo sto jos nikad nisam vidio.
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

ljudi mene ovo najvise boli jel se jos ko mogo zasmijati ja se jos nisam zasmijao
Samo Sarajevo
travnik je napisao/la:jeli mislis na ovo 2:00 min klipapisac je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Ima li mozda ko gif kad su Nigerijci napadali sa strane ja msm i Dzeko onao lezerno prohoda u pravcu prema protivnickom golu, negdje oko aut linije je to bilo, jao kako sam tu popizidio odmah sam znao da od pobjede nema nista.
[youtube][/youtube]

A jebote život.Koliko god mi je teško povjerovat u bojkot, svaki od ovih clipova i gifova od Džeke i Spahića me upravo uvjerava u to.travnik je napisao/la:jeli mislis na ovo 2:00 min klipapisac je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Ima li mozda ko gif kad su Nigerijci napadali sa strane ja msm i Dzeko onao lezerno prohoda u pravcu prema protivnickom golu, negdje oko aut linije je to bilo, jao kako sam tu popizidio odmah sam znao da od pobjede nema nista.
[youtube][/youtube]
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibisevic ... -ne/134214" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači na kraju videa, ne znam je li slučajno ili šta već novinar pita Džeku "Tvoje viđenje utakmice" a on ga nije pustio ni da završi, samo reče hvala i ode.
Pa je li moguće?
Znači na kraju videa, ne znam je li slučajno ili šta već novinar pita Džeku "Tvoje viđenje utakmice" a on ga nije pustio ni da završi, samo reče hvala i ode.
Pa je li moguće?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Naravno da je moguće odavno on ignoriše domaće medije.FaraonTM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibisevic ... -ne/134214
Znači na kraju videa, ne znam je li slučajno ili šta već novinar pita Džeku "Tvoje viđenje utakmice" a on ga nije pustio ni da završi, samo reče hvala i ode.![]()
![]()
Pa je li moguće?
Sinoc je izbio belaj u svlacionici dva sata prije utakmice.
Navodno Dzeko i Spahic su zahtjevali da Ibricic pocne utakmicu
Na to ih je Susic naravno odhebao i izbila je ogromna svadja.
Ako je ovo istina, a ovo mi je javio covjek koji se nalazi u Brazilu i koji je povezan sa reprezentacioj, nayebat im se treba mame svima.
Navodno Dzeko i Spahic su zahtjevali da Ibricic pocne utakmicu
Ako je ovo istina, a ovo mi je javio covjek koji se nalazi u Brazilu i koji je povezan sa reprezentacioj, nayebat im se treba mame svima.
Ma znam, ali ovo je stvarno dno dna. Fuj EdineJanez je napisao/la:Naravno da je moguće odavno on ignoriše domaće medije.FaraonTM je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibisevic ... -ne/134214
Znači na kraju videa, ne znam je li slučajno ili šta već novinar pita Džeku "Tvoje viđenje utakmice" a on ga nije pustio ni da završi, samo reče hvala i ode.![]()
![]()
Pa je li moguće?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
pobjedesve
- Kontakt:
pisac je napisao/la:Sinoc je izbio belaj u svlacionici dva sata prije utakmice.
Navodno Dzeko i Spahic su zahtjevali da Ibricic pocne utakmicu![]()
![]()
![]()
Daj ime i prezime pa ti mozda povjerujemo. Internet je zlo majke mi.
a... pehari su tu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma najbolje da se oprosti ko Nemanja Vidic, i oni su napredovali kako su se Vidic i Stankovic oprostili zbog slicnih stvari
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
E moj Edine. Stanovnik Engleske i fudbalski prvak iste 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Neću da kažem ni da je ovo istina ni da nije ali me neodoljivo podsjeća na one priče poslije Slovaka u Zenici "Džeko se tovario Hajroviću u svlačionici, ušli u fizički kontakt onda uletio Spaha puk'o štocem Džeku i onda se sve smirilo"pobjedesve je napisao/la:pisac je napisao/la:Sinoc je izbio belaj u svlacionici dva sata prije utakmice.
![]()
![]()
Ako je ovo istina, a ovo mi je javio covjek koji se nalazi u Brazilu i koji je povezan sa reprezentacioj, nayebat im se treba mame svima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
bravo.........ultrasstyle_tz je napisao/la:ma najbolje da se oprosti ko Nemanja Vidic, i oni su napredovali kako su se Vidic i Stankovic oprostili zbog slicnih stvari
Da se ne oprostiše Vidić i Satnković nikad Srbi ne bi vidjeli ovo svjetsko.....
Hoces snimak u HD rezoliciji svadje iz svlacionice?pobjedesve je napisao/la:pisac je napisao/la:Sinoc je izbio belaj u svlacionici dva sata prije utakmice.
![]()
![]()
Ako je ovo istina, a ovo mi je javio covjek koji se nalazi u Brazilu i koji je povezan sa reprezentacioj, nayebat im se treba mame svima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takvi kao ti ste mi najaci. Nemoj protiv vasih idola niti jedne. Ma gdje bi oni nesto lose uradili???
Ne shvatate da ste tim stavom vi najveci neprijatelji jer pojedinim dajete za pravo da se ponasaju kako se ponasaju. Uz takvo razmisljanje nikad se necemo rijesiti gubitnickog mentaliteta. Garant si jedan od onih sto kazu "super je sto smo se ikako i plasirali, hvala vam zmajevi".
Ne tvrdim ni ja da je ovo istina, ali tvrdim da je izvor od kojeg sam dobio ovu informaciju pouzdan.
A poznavajuci pomenuta dva igraca, ne bi me cudilo ovakvo sto od njih.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Jedva cekam kad krene Engleska Premier liga,da vidim koliko ce ih biti uz Edina.
StarMo nije skutorija...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
u velesilu izrasli...ja bi do sad x puta puko na njegovom mjestu, "ako se ja ne borim dovoljno, ako ima neko bolji, eto bujrum, od mene mahanje"....
a ovi sto placu po slikama il sinoc po trgovima, jel im Dzeko kriv sto se dignu nakon poraza, mi izgubili prvu tekmu, digli se ko da smo boga za jaja uhvatili..vec tad sam rekao , poceli smo ko "susedi" poraze da slavimo, od tog nema nista dobro nikad
a ovi sto placu po slikama il sinoc po trgovima, jel im Dzeko kriv sto se dignu nakon poraza, mi izgubili prvu tekmu, digli se ko da smo boga za jaja uhvatili..vec tad sam rekao , poceli smo ko "susedi" poraze da slavimo, od tog nema nista dobro nikad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], Beduin i 52 gosta.