Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

ZOI84
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZOI84 » 22 jun 2014, 23:54

Ma pustite "pisca"on uopce ne misli ono sto pise, onako izmisli nesto u datom trenutku populaarno za sto zna da ce imati dosta komentara i bezveze pali "atmosferu"

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 22 jun 2014, 23:55

pisac je napisao/la:
pobjedesve je napisao/la:
pisac je napisao/la:Sinoc je izbio belaj u svlacionici dva sata prije utakmice.
Navodno Dzeko i Spahic su zahtjevali da Ibricic pocne utakmicu :o :o :o

Na to ih je Susic naravno odhebao i izbila je ogromna svadja.

Ako je ovo istina, a ovo mi je javio covjek koji se nalazi u Brazilu i koji je povezan sa reprezentacioj, nayebat im se treba mame svima.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daj ime i prezime pa ti mozda povjerujemo. Internet je zlo majke mi.
Hoces snimak u HD rezoliciji svadje iz svlacionice?

Takvi kao ti ste mi najaci. Nemoj protiv vasih idola niti jedne. Ma gdje bi oni nesto lose uradili??? :o
Ne shvatate da ste tim stavom vi najveci neprijatelji jer pojedinim dajete za pravo da se ponasaju kako se ponasaju. Uz takvo razmisljanje nikad se necemo rijesiti gubitnickog mentaliteta. Garant si jedan od onih sto kazu "super je sto smo se ikako i plasirali, hvala vam zmajevi".

Ne tvrdim ni ja da je ovo istina, ali tvrdim da je izvor od kojeg sam dobio ovu informaciju pouzdan.

A poznavajuci pomenuta dva igraca, ne bi me cudilo ovakvo sto od njih.
Meni je muka tebe i tebi slicnih, koji plasiraju ovakve informacije kroz internet i pricaju raznorazne mahalske price. Na internetu ne postoji obraz, pa mozes pricati sta god hoces, evo meni dobar izvor kaze da su Dzeko i Spahic insistirali na tome da im strucni stab popushi. Jel kontas sad? Sit sam prica satro rekla kazala i dovoljno nam je "zakuhana" situacija bez ovih podbadanja tvojih. Te svoje pretpostavke macku o rep okaci jer si skrooooz promasio. Ja ovdje ne branim nikoga vec necu da se neopravdano ili sa nekim lazima baca ljaga na ljude sto su digli naciju na noge i zbog kojih smo svi mi ponosni. A to "da je super sto smo se plasirali" nije super vec ok. Nije super jer imamo kvalitet i igrace za 1/4 finale :!:
a... pehari su tu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 jun 2014, 23:58

pisac je napisao/la:Sinoc je izbio belaj u svlacionici dva sata prije utakmice.
Navodno Dzeko i Spahic su zahtjevali da Ibricic pocne utakmicu :o :o :o

Na to ih je Susic naravno odhebao i izbila je ogromna svadja.

Ako je ovo istina, a ovo mi je javio covjek koji se nalazi u Brazilu i koji je povezan sa reprezentacioj, nayebat im se treba mame svima.
ne znam jel ovo istina, ali sam milion posto siguran da se nešto desilo pred utakmicu, pa se pape inatio sa nekakvom kvazitaktikom, a džeko i spahić sa šetanjem i glumljenjem amatera samo takvog

pa nismo svi slijepi i glupi, jasno se vidjelo da sinoc sve na broju nisu ni sušiću, ni džeki, ni spahiću
nema potpisa

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 22 jun 2014, 23:59

Ovo što @pisac piše mi nije za povjerovati, mada ko zna, nije Pape džaba bratića ubacio, vjerovatno ne bil' dokazao ko je šef :kafa:
Mes Que Un Club

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 22 jun 2014, 23:59

lisander je napisao/la:Ima on i konkurenciju, al ima i selektora koji mu ne smije nista, i onaj prilog federalne kad ga je večina ovde popljuvala otkrila je pravo lice našeg Edina, ne tako davno bio je fantastičan i igrač i čovjek **** valjda slava udarila u glavušu
Sta nam je otkrila federalna, blebetanje jednog novinara bez ijednog prilozenog dokaza?

Uredu ga je kritikovati za igru losu, ali blebetati da mu nije stalo, da ga nije briga, optuziti ga kao da je on jedini krivac, prepredati njegovu porodicu, ono s osmjehom kao nije ga briga je mimo sve pameti.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 jun 2014, 00:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg nek svako shvati kako hoce...meni su oni svi jednako krivi i ako trebam da trazim individualne krvice to nisu ni Dzeko ni Miske ni Mire vec iskljucivo Susic...

i za "odnose u reprezentaciji" ako mu se Dzeko i Spaha mijesaju u posao, i za nespremnu ekipu, i za preskakanje treninga, i za nepotizam i za pozivanje povrijedjenih igraca, krizanje zdravih itd itd..ko sto rekoh i meni na poslu kad je sef papak i ja se zaje.ajem, riba smrdi od glave a glava reprezentacije je selektor koji ima moc da sredi sve, ali i da uprska sve
"Odnosi u reprezentaciji" su samo ogledalo kakav je ko kao osoba. Sušić je mekušac i beskičmenjak, to smo odavno saznali.

Ono što nismo čuli jesu imena Pjanića, Begovića, Ibiševića, niti bilo koga drugog osim Spahića i Džeke u tim svađama i internim prepirkama.

Kažem, Sušić je definitivno najveći problem u ovoj situaciji, ali kapitenu i idolu nacije ovo sve ide samo na čast.

Džeko je odavno doveo svoj odnos prema svetom dresu u pitanje. Odavno njega nema u odlučujućim momentima. Ja se ne sjećam utakmice kada je većina loše odigrala da Džeko uzme stvar u svoje ruke i podigne čitavu ekipu ili riješi meč u našu korist. Ali je zato puno više onih kada sve funkcioniše kako treba, Džeko je najbolji, ali kada kola krenu nizbrdo, ili zbog Sušićeve taktike ili zbog atmosfere u reprezentaciji, a Edin Džeko prvi iskače iz njih.

Njemu i Spahiću na čast. Niko nije veći od jednog kluba za koji igraš uglavnom zbog para, a pogotovo ne od reprezentacije koju trebaš srcem i znojem braniti. On i Spahić su napravili privatnu prčiju od reprezentacije.
Ima svačije krivice, i od Sušića i od navijača koji su ga uzdizali u nebesa, ali opet kažem, situacije "može mi se" samo pokazuju kakav je ko.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 23 jun 2014, 00:02

Dzeku sto posto yebe ona Amra, odkad je sa njom samo puze po terenu i uopste nezna trcati cak i Berbatov izgleda brzi od njega. Treba trener njemu koji ga neyebe ni 1% pa da trci i konkurencija za napad...pozvati mladje momke Hodzic,Seferagic ili ko god moze da igra.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 23 jun 2014, 00:05

Sam Susic je od Džeke kao naseg najpoznatijeg igraca i Spahe kao kapitena trazio da komuniciraju sa pojedinim igracima, pa je to poslije preimenovao u mjesanje u njegov posao.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 jun 2014, 00:07

ZOI84 je napisao/la:
lisander je napisao/la:Ima on i konkurenciju, al ima i selektora koji mu ne smije nista, i onaj prilog federalne kad ga je večina ovde popljuvala otkrila je pravo lice našeg Edina, ne tako davno bio je fantastičan i igrač i čovjek **** valjda slava udarila u glavušu
Sta nam je otkrila federalna, blebetanje jednog novinara bez ijednog prilozenog dokaza?

Uredu ga je kritikovati za igru losu, ali blebetati da mu nije stalo, da ga nije briga, optuziti ga kao da je on jedini krivac, prepredati njegovu porodicu, ono s osmjehom kao nije ga briga je mimo sve pameti.
Federalna je samo rekla ono što niko nije smio, ako su nešta pogriješili ti reci, niije jedini krivac al je jedan od glavnih za blamažu protiv Nigerije

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2014, 00:10

Razumijem ja kad vi napisete da je za sve kriv Susic, sto nije autoritet ovo ono .. ali ne shvatam kako mozete igrace koji su podjednaka djubrad da rjesavate sve krivice ?!?
Sto postova tipa : Ma kriv je selektor za sve, on im je dopustio da se ovako ponasaju, on nije autoritet..

Ne zapitate se sto Begovic ne pravi probleme, nego sto samo seljacine Dzeko i Spahic kvare atmosferu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 23 jun 2014, 00:11

lisander je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:

Federalna je samo rekla ono što niko nije smio, ako su nešta pogriješili ti reci, niije jedini krivac al je jedan od glavnih za blamažu protiv Nigerije
Onog trenutka kad novinari koji bacaju tako teske optuzbe na racun Džeke priloze i jedan jedin dokaz necu imati nista protiv da Deko vise ne igraza reprezentaciju. Kad optuzujes nekog za nesto moras imati dokaze, koje je to dokaze nama federalna prilozila?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 jun 2014, 00:13

tebi utakmica protivEgipta nije dovoljjan dokaz? :roll:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jun 2014, 00:15

sinoc je samo stavljen pecat na blamazu protiv Nigerije..blamaza protiv Nigerije je pocela utakmicom protiv Egipta, temelje dobila spiskom igraca, kovceg presmjesnim pripremama i sinoc joj je samo zakucan zadnji ekser

@badrhari zato sto sinoc mi nismo mogli drugacije taman da nas je Lipi vodio, sa neuigranom formacijom, sa 2 i po zdrava odbrambena igraca i sa hronicno nespremnom ekipom po onakvoj klimi protiv africke reprezentacije...

zato se ja ne osvrcem na sinosnju utakmicu, sinoc je samo zaokruzen proces blamaze koji traje dugo, za mene jos od idiotskih taktika protiv Slovacke

sinoc jednostavno drugacije nije moglo..kako je ekipa neuigrana, nespremna i nemotivisana dobro smo mi i prosli na ovom SP, ja sam se bojao debakla...koja to ozbiljna ekipa uvodi 3-4-5 novih igraca i mijenja u potpunosti nacin igre i ocekuje da to radi za 2 tekme..ajd molim vas, cak i ovi sto se kunu u Susica da vam je neko rekao igrat ce Sunjic (koliko god on pozitivno iznenadio sinoc) i Tino u isto vrijeme na terenu kad se bude lomila odlucujuca tekma, pa i najvatreniji "papetoljubac" bi rekao ajd odvadi malo i to je previse.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 23 jun 2014, 00:15

rammstein je napisao/la:tebi utakmica protivEgipta nije dovoljjan dokaz? :roll:
Ta utakmica kao dokaz da Džeko remeti atmosferu, ne to mi nije dokaz.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 jun 2014, 00:17

ZOI brate sta ti trebaju priloziti,video snimak njegove i safetove svadje nije ti dovoljno sto mu stari selektora proziva,nije ti dovoljno sto se setka sve utakmice od grcke, nije ti dovoljno sta navijacima mater j.ebe, nigdjee nnisam reko da ga treba otjerati jer je on najbolji napadač kojeg smo imali poslije rata, al ga treba spustit na zemlju i otjerat njegove kompanjone

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 00:17

BadrHari je napisao/la:Ne zapitate se sto Begovic ne pravi probleme, nego sto samo seljacine Dzeko i Spahic kvare atmosferu
To je to brate, kako da Begović, Kolašinac, Ibišević, Salihović nikad ništa pa i Miske donekle, vazda se Džeko i Spaha spominju jednom, dva puta, ali više puta ne može biti slučajnost. :roll: :crazy:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2014, 00:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:sinoc je samo stavljen pecat na blamazu protiv Nigerije..blamaza protiv Nigerije je pocela utakmicom protiv Egipta, temelje dobila spiskom igraca, kovceg presmjesnim pripremama i sinoc joj je samo zakucan zadnji ekser

@badrhari zato sto sinoc mi nismo mogli drugacije taman da nas je Lipi vodio, sa neuigranom formacijom, sa 2 i po zdrava odbrambena igraca i sa hronicno nespremnom ekipom po onakvoj klimi protiv africke reprezentacije...

zato se ja ne osvrcem na sinosnju utakmicu, sinoc je samo zaokruzen proces blamaze koji traje dugo, za mene jos od idiotskih taktika protiv Slovacke

sinoc jednostavno drugacije nije moglo..kako je ekipa neuigrana, nespremna i nemotivisana dobro smo mi i prosli na ovom SP, ja sam se bojao debakla...koja to ozbiljna ekipa uvodi 3-4-5 novih igraca i mijenja u potpunosti nacin igre i ocekuje da to radi za 2 tekme..ajd molim vas, cak i ovi sto se kunu u Susica da vam je neko rekao igrat ce Sunjic (koliko god on pozitivno iznenadio sinoc) i Tino u isto vrijeme na terenu kad se bude lomila odlucujuca tekma, pa i najvatreniji "papetoljubac" bi rekao ajd odvadi malo i to je previse.
Najgore sto smo mi protiv Obale Slonovace, Mexica i Argentine igrali u dobitnoj formaciji.
Znaci izgledali ko velesila, cak se zalagali nenormalno, davali sve od sebe..

Odjednom katastrofalna formacija protiv Nigerije, odnos igraca 0
Ne reci da nesto nije bilo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 23 jun 2014, 00:25

lisander je napisao/la:ZOI brate sta ti trebaju priloziti,video snimak njegove i safetove svadje nije ti dovoljno sto mu stari selektora proziva,nije ti dovoljno sto se setka sve utakmice od grcke, nije ti dovoljno sta navijacima mater j.ebe, nigdjee nnisam reko da ga treba otjerati jer je on najbolji napadač kojeg smo imali poslije rata, al ga treba spustit na zemlju i otjerat njegove kompanjone
Ne taj video mi nije dovoljan dokaz, jeste da nije lijepa scena, ali takvih vidamo i u drugim reprezentacijama, nije mi dovoljan dokaz za onolike optuzbe.Navijaci njemu psovali, pa i on njima. Njemu njegova mater draga njima njihova.
Setko se ne setko on nas je svojim potezima odveo na prvenstvo...

I nikako nije jedini krivac za Nigeriju, princa nigdje, Lulic da Bog Sacuva, Salihovic kad je usao bolje da nije, mali Besic ipak se malo ufurao da ga se Messi boji....
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 23 jun 2014, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 00:27

ZOI84 je napisao/la:Setko se ne setko on nas je svojim potezima odveo na prvenstvo....
Prije bi rekao potezima Pjanića, golom Hajrovića i snalažljivošću Vede u zadnjoj tekmi. Lako je trpati Luksemburg, Latviju i Litvaniju. ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jun 2014, 00:29

Janez je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Setko se ne setko on nas je svojim potezima odveo na prvenstvo....
Prije bi rekao potezima Pjanića, golom Hajrovića i snalažljivošću Vede u zadnjoj tekmi. Lako je trpati Luksemburg, Latviju i Litvaniju. ;)
Ma nije nas samo on doveo sigurno. Fudbal je kolektivni sport i ne može pojedinac biti zaslužan za uspjeh ostalih 10 igrača nikako. Od Begovićevih odbrana do Džekinih golova svi su zaslužni za ovaj odlazak.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic i 30 gostiju.