ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg nek svako shvati kako hoce...meni su oni svi jednako krivi i ako trebam da trazim individualne krvice to nisu ni Dzeko ni Miske ni Mire vec iskljucivo Susic...
i za "odnose u reprezentaciji" ako mu se Dzeko i Spaha mijesaju u posao, i za nespremnu ekipu, i za preskakanje treninga, i za nepotizam i za pozivanje povrijedjenih igraca, krizanje zdravih itd itd..ko sto rekoh i meni na poslu kad je sef papak i ja se zaje.ajem, riba smrdi od glave a glava reprezentacije je selektor koji ima moc da sredi sve, ali i da uprska sve
"Odnosi u reprezentaciji" su samo ogledalo kakav je ko kao osoba. Sušić je mekušac i beskičmenjak, to smo odavno saznali.
Ono što nismo čuli jesu imena Pjanića, Begovića, Ibiševića, niti bilo koga drugog osim Spahića i Džeke u tim svađama i internim prepirkama.
Kažem, Sušić je definitivno najveći problem u ovoj situaciji, ali kapitenu i
idolu nacije ovo sve ide samo na čast.
Džeko je odavno doveo svoj odnos prema svetom dresu u pitanje. Odavno njega nema u odlučujućim momentima. Ja se ne sjećam utakmice kada je većina loše odigrala da Džeko uzme stvar u svoje ruke i podigne čitavu ekipu ili riješi meč u našu korist. Ali je zato puno više onih kada sve funkcioniše kako treba, Džeko je najbolji, ali kada kola krenu nizbrdo, ili zbog Sušićeve taktike ili zbog atmosfere u reprezentaciji, a Edin Džeko prvi iskače iz njih.
Njemu i Spahiću na čast. Niko nije veći od jednog kluba za koji igraš uglavnom zbog para, a pogotovo ne od reprezentacije koju trebaš srcem i znojem braniti. On i Spahić su napravili privatnu prčiju od reprezentacije.
Ima svačije krivice, i od Sušića i od navijača koji su ga uzdizali u nebesa, ali opet kažem, situacije "može mi se" samo pokazuju kakav je ko.