cu da otvaram raspravu al njega staviti na klupu reprezentacijepobjedesve je napisao/la:
Pa Amarom naravno. Ne moze stariji nikako, hoces li da ga u grob otjeramo ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
cu da otvaram raspravu al njega staviti na klupu reprezentacijepobjedesve je napisao/la:
Pa Amarom naravno. Ne moze stariji nikako, hoces li da ga u grob otjeramo ?
Ne moras ni otvaratirammstein je napisao/la:cu da otvaram raspravu al njega staviti na klupu reprezentacijepobjedesve je napisao/la:
Pa Amarom naravno. Ne moze stariji nikako, hoces li da ga u grob otjeramo ?![]()
![]()
i u istu recenicu sa halilhodzicem
![]()
Joj daj više ne s3ri. Pusti sad željosarajevo prepucavanja i te gluposti. Da je Husref, ako zna, neka buderammstein je napisao/la:cu da otvaram raspravu al njega staviti na klupu reprezentacijepobjedesve je napisao/la:
Pa Amarom naravno. Ne moze stariji nikako, hoces li da ga u grob otjeramo ?![]()
![]()
i u istu recenicu sa halilhodzicem
![]()
Nemam pojma,jedan od najvecih debilizama ikad.Kawhi je napisao/la:Zabranit ulazak u državu
Ko mu dade kapitensku?
Daj ne seri kostao nas prv. hoces reci to zbog one situacije kad je Nasri pao u 16m...ne kenjaj.Cepi1981 je napisao/la:Spaha je obicni nafurani papak koji nikada u zivotu nije postenski fasovao da mogli Boga da mu uzme dusu da se ne pati, da proklinje dan kada je se zaco u utrobi majke. Taj bilmez nas je kostao jednog prvenstva vec, samo mi nije jasno kako je nasa raja glupa poput ka.r...ii..ne pa se loze na takve debile, nevide metar ispod nosa uzme ih lik lopatom zbog toga sto on krvari I igra mangu nece vanka igra sa razbijenim nosom haaalo kabadahijo ko te pita mrsss napolje nisi u stanju da dadnes 100% u datom trenutku mars napolje a ne da se ponasa da on na svoju ruku ostaje . Ista stvar za Dzeku idol nacije ovo ono, **** nacije zna se ko su heroji nacije Safet Zajko, Izet Nanic, I bezbroj anonimusa sto sto truhli po rovovima koji danas nemaju za pljuge, to su heroji I idoli za mene a ovi papci sto zaradjuju milione I sto se setka po terenu I nakon tekme se smijeska dok ja vamo lupam glavom neznam kud cu ma neka se gone u tri lijepe. Koliko dugo sam ja ovorio za Spahu mene prave budalom, dzeko imuna ballerina haaalo ba da si mi iz oka kano ako si za klupe za klupe si, Safetu je bolje bilo kada mu je poceo kakiti da ga nije ni poveo u Brazil makar bi pokazao da ima damu, da je umjesto njega poveo Muslimovica neka igra u Kini taman da igra u Bangladesu, ja garantujem zivotom da bi Muslimovic imao najmanje duplo bolji performans od Dzeke.
Batko je napisao/la:Dugačak je niz utakmica u kojim je on kiksao!!!
Sent from my Home using fingers
nemaš ti pojma druže,i na terminu ovako da griješiš kao Spahic istuče te ljudi,i biće te sramota da te ljudi prolaze kako hoće i da imaš skoro sva pogrešna dodavanja.A sve to se njemu desi u našoj najbitnijoj utakmici ikad.Posle ovog Sp ja mislim da neće igrati ni u Bayeru.xavi26 je napisao/la:kada smo popljuvali naseg Barbu, nije ni cudno da sada pljujemo Spahu, ali to na nas obraz. pripisivati Spahicu gresku golove protiv Francuske i sada Nigerije mogu samo oni koji nikada nisu igrali i nemaju pojma od nogometa, barem je tu ocito da su bila oba prekrsaja, pogotovo ovaj protiv Nigerije, ali to smo mi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.