Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rammstein
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la rammstein » 22 jun 2014, 23:53

pobjedesve je napisao/la:
Pa Amarom naravno. Ne moze stariji nikako, hoces li da ga u grob otjeramo ?
cu da otvaram raspravu al njega staviti na klupu reprezentacije :lolno: :lolno: :lolno: i u istu recenicu sa halilhodzicem :urnebes: :urnebes:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 jun 2014, 01:06

Davno sam napisao post u kome sam govorio o ovom a ponovicu opet.
Imam druga koji spahu nije mogao smislit,I kad je najbolji bio I svi se kleli u njega,on je pricao da je supak koji prodaje tekme.
Da je zbog stimanjaa otjerann iz dinama,monpeljea I sevilje.
To je pricao I prije francuske.
Meni je bilo glupo to,ali sam pod dojmom te price,koju je jaran pratio ,poceo I sam pazljivije to gledat.
Bogami sad malo I sumnjam.
Koliko puta je svoje klubove zajebso,crvenim kartonima,penalima,startovima...
Pa I nas je,a ovo sinoc je uzas,presmijesno.
Jos treba napravit parodiju,na onaj snimsk,kad prilazi sudiji I stavlja ruku na usta,mozda govori,jesam ga dobro pustio,jel ispalo super.malo koci ovaj toni,I sjebo sam ga .
Sad I ja sumnjam da nisu cista posla.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 23 jun 2014, 01:12

Pa koji bi potencijalni igrac prisao reprezentaciji kad zna da ga ceka klan Spahic, Dzeko, Ibricic. Ritual predstavljanja, Ibricic te gadja loptom, Kapiten odlucuje da li ces igrati ili ne, Dzeko ne prica s tobom :lol:

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 23 jun 2014, 01:17

Ima na fifa.com kako tekst o nasoj repci i utakmici sa nigerijom,spomonju kako si beg i spahic dobri sa ogehindeom sto nam je zabio go i nskon tekme jao spaha ceko doping kontrolu i razvezo pricu na ruskom jer ogawunde nekad igro sa njim u lokomotivi ...
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 23 jun 2014, 01:38

NE ZASLUŽUJEMO TE KAPITENU! :salut: Oprosti licemjerima i neznalicama na vrijeđanju :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 23 jun 2014, 01:56

Spaha nikad nije znao i nikad nece znati funkcionisati pod pritiskom...dokazano sinoc po stoti put...mrsko mi da nabrajam,ali recimo to je pocelo jos od Grcke za vrijeme Sliskovica...nebitno je sto je sinoc bio zavaljen "briljantnim" taktickim potezima naseg trenerskog maga....onoliko gresaka moze biti namjerno ili jednostavno ovo gore navedeno...ne mislim da je los igrac...
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 23 jun 2014, 02:09

rammstein je napisao/la:
cu da otvaram raspravu al njega staviti na klupu reprezentacije :lolno: :lolno: :lolno: i u istu recenicu sa halilhodzicem :urnebes: :urnebes:
Ne moras ni otvarati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kakav god da je za papeta je Jurgen Klopp :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
a... pehari su tu

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 23 jun 2014, 02:12

rammstein je napisao/la:
Joj daj više ne s3ri. Pusti sad željosarajevo prepucavanja i te gluposti. Da je Husref, ako zna, neka bude :evil:
Amar je bog tito trener u ovoj ligi, pa ti pričaj šta hoćeš ;)

On jednog Zebu izbaci iz ekipe koja se bori za titulu...ima muda!
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 jun 2014, 02:30

Zabranit ulazak u državu :crazy:
Ko mu dade kapitensku?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 jun 2014, 03:35

Kawhi je napisao/la:Zabranit ulazak u državu :crazy:
Ko mu dade kapitensku?
Nemam pojma,jedan od najvecih debilizama ikad.
Uzese traku Misimovicu (koji je usput receno dao mnogo vise za repku od ovog idiota) i dodjelise je ovom seljoberu.
Koji su razlozi,ne znam...

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 jun 2014, 07:58

Spaha je obicni nafurani papak koji nikada u zivotu nije postenski fasovao da mogli Boga da mu uzme dusu da se ne pati, da proklinje dan kada je se zaco u utrobi majke. Taj bilmez nas je kostao jednog prvenstva vec, samo mi nije jasno kako je nasa raja glupa poput ka.r...ii..ne pa se loze na takve debile, nevide metar ispod nosa uzme ih lik lopatom zbog toga sto on krvari I igra mangu nece vanka igra sa razbijenim nosom haaalo kabadahijo ko te pita mrsss napolje nisi u stanju da dadnes 100% u datom trenutku mars napolje a ne da se ponasa da on na svoju ruku ostaje . Ista stvar za Dzeku idol nacije ovo ono, **** nacije zna se ko su heroji nacije Safet Zajko, Izet Nanic, I bezbroj anonimusa sto sto truhli po rovovima koji danas nemaju za pljuge, to su heroji I idoli za mene a ovi papci sto zaradjuju milione I sto se setka po terenu I nakon tekme se smijeska dok ja vamo lupam glavom neznam kud cu ma neka se gone u tri lijepe. Koliko dugo sam ja ovorio za Spahu mene prave budalom, dzeko imuna ballerina haaalo ba da si mi iz oka kano ako si za klupe za klupe si, Safetu je bolje bilo kada mu je poceo kakiti da ga nije ni poveo u Brazil makar bi pokazao da ima damu, da je umjesto njega poveo Muslimovica neka igra u Kini taman da igra u Bangladesu, ja garantujem zivotom da bi Muslimovic imao najmanje duplo bolji performans od Dzeke.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 23 jun 2014, 08:30

Cepi1981 je napisao/la:Spaha je obicni nafurani papak koji nikada u zivotu nije postenski fasovao da mogli Boga da mu uzme dusu da se ne pati, da proklinje dan kada je se zaco u utrobi majke. Taj bilmez nas je kostao jednog prvenstva vec, samo mi nije jasno kako je nasa raja glupa poput ka.r...ii..ne pa se loze na takve debile, nevide metar ispod nosa uzme ih lik lopatom zbog toga sto on krvari I igra mangu nece vanka igra sa razbijenim nosom haaalo kabadahijo ko te pita mrsss napolje nisi u stanju da dadnes 100% u datom trenutku mars napolje a ne da se ponasa da on na svoju ruku ostaje . Ista stvar za Dzeku idol nacije ovo ono, **** nacije zna se ko su heroji nacije Safet Zajko, Izet Nanic, I bezbroj anonimusa sto sto truhli po rovovima koji danas nemaju za pljuge, to su heroji I idoli za mene a ovi papci sto zaradjuju milione I sto se setka po terenu I nakon tekme se smijeska dok ja vamo lupam glavom neznam kud cu ma neka se gone u tri lijepe. Koliko dugo sam ja ovorio za Spahu mene prave budalom, dzeko imuna ballerina haaalo ba da si mi iz oka kano ako si za klupe za klupe si, Safetu je bolje bilo kada mu je poceo kakiti da ga nije ni poveo u Brazil makar bi pokazao da ima damu, da je umjesto njega poveo Muslimovica neka igra u Kini taman da igra u Bangladesu, ja garantujem zivotom da bi Muslimovic imao najmanje duplo bolji performans od Dzeke.
Daj ne seri kostao nas prv. hoces reci to zbog one situacije kad je Nasri pao u 16m...ne kenjaj.

Covjek je odigrao toliko i toliko tekmi a tesko je biti stoper na udaru si 90 min pored toga kad imas mlohav vezni red koji ne brani pa bekove koji disati posle 65 min ne mogu.... kad je glavu stavljao na kopacku protivnika valjao je :? kad je rumunima mamu ebavao nosao se sam sa njima u Zenici, valjao je itd itd....

Nego koliko je Spaha tekmi odigrao u klf. da bi nas to on kostao prv. daj ne kenjaj sve gledate kroz jednu tekmu jednu gresku. :oops: kako ogranicen pogled...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 jun 2014, 08:43

Dugačak je niz utakmica u kojim je on kiksao!!!

Sent from my Home using fingers

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 23 jun 2014, 08:44

Batko je napisao/la:Dugačak je niz utakmica u kojim je on kiksao!!!

:?

Aha. :oops: sram ga bilo... u 30tim ce se ovako govoriti i za Kolasinca, Besica, Begovica... :oops: :kafa:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 jun 2014, 09:01

Hoće ako budu loše igrali... Od stare slave se ne živi... Igraci su prolazni a reprezentacija je vječna i svetinja!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 jun 2014, 09:40

kada smo popljuvali naseg Barbu, nije ni cudno da sada pljujemo Spahu, ali to na nas obraz. pripisivati Spahicu gresku golove protiv Francuske i sada Nigerije mogu samo oni koji nikada nisu igrali i nemaju pojma od nogometa, barem je tu ocito da su bila oba prekrsaja, pogotovo ovaj protiv Nigerije, ali to smo mi..
Volim te Bosno!!!

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 23 jun 2014, 09:42

EEEE moj spahicu,koji si ti amater,pa nmg da vjerujem da covjek 2-3 puta na isi fazon ispada,i iz toga primamo go i ljudi dolaze u jos dvije go sanse.Spahicu hebo si nas za sva vremena,mozda se vise nikad ne plasiramo na SP,a ti si ovako odigrao preko K urca,svaka ti cast. :thumbdown: :thumbdown:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 09:44

Prekrsaja nije bilo, ni protiv Nigerije, a pogotovu protiv Francuske.

Spahi priredit oprostajnu utakmicu, spektakl na punom Kosevu i zahvalit mu se za sve sto je dao reprezentaciji.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 23 jun 2014, 09:47

xavi26 je napisao/la:kada smo popljuvali naseg Barbu, nije ni cudno da sada pljujemo Spahu, ali to na nas obraz. pripisivati Spahicu gresku golove protiv Francuske i sada Nigerije mogu samo oni koji nikada nisu igrali i nemaju pojma od nogometa, barem je tu ocito da su bila oba prekrsaja, pogotovo ovaj protiv Nigerije, ali to smo mi..
nemaš ti pojma druže,i na terminu ovako da griješiš kao Spahic istuče te ljudi,i biće te sramota da te ljudi prolaze kako hoće i da imaš skoro sva pogrešna dodavanja.A sve to se njemu desi u našoj najbitnijoj utakmici ikad.Posle ovog Sp ja mislim da neće igrati ni u Bayeru.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 jun 2014, 09:54

imam, imam ja pojma. slazem se da mu utakmica protiv nigerije nije za pamcenje, ali brate, da je imao pravog beka sa lijeve strane sve bi to bilo drugacije. inace, ne treba lijeciti svoje frustracije na Spahicu sto vecina forumasa bas to i radi!!!
Volim te Bosno!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Hightower, Proximic i 25 gostiju.