HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Realno, male su vam šanse ali ni nama nisu davali nikakve protiv Levskog (kv bila za tekmu na Koševu 1.15...na Levski)...borite se pa šta Bog da..
Odlepršaj lagano i čekaj 35235 godina dok tvoji ne osvoje nešto i igraju neke bitne utakmice.1988risha je napisao/la:Zahović malo loži atmosferu,a onda će vas otrest ko slinu
A i naučili smo da Zrinjskog pune svi,pa čak i predstavnik iz Luxemburga
Ajmo Zrinja!
Samo hrabro!
Zadnja izmjena: HercUSrcu, dana/u 23 jun 2014, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dobro i ti izgledaš ko slina pa nikom ništa. A djevojčica pokraj tebe ostavit će te kad vidi s kim ima posla1988risha je napisao/la:Zahović malo loži atmosferu,a onda će vas otrest ko slinu

- 1988risha
- Kontakt:
Pa o tome i pišem,šta tek Zrinjski čekaMTavares je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- 1988risha
- Kontakt:
Tebe nema ko ni napustitmiki651 je napisao/la:Pa dobro i ti izgledaš ko slina pa nikom ništa. A djevojčica pokraj tebe ostavit će te kad vidi s kim ima posla1988risha je napisao/la:Zahović malo loži atmosferu,a onda će vas otrest ko slinu

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
fcsforever je napisao/la:Realno, male su vam šanse ali ni nama nisu davali nikakve protiv Levskog (kv bila za tekmu na Koševu 1.15...na Levski)...borite se pa šta Bog da..
Ma oni gledaju, kako je prosao Zeljo.

Pa Zeljo u Evropi skine gace ,a da nije ni pocelo izvlacenje.

nemoj da to primis k srcu, **** ga i meni je krivo sto je BiH ispala, i navijao sam za nju, al s ovim likom ne mozes drugacije. Covjek je smrad. Pozdrav tebiAdo76 je napisao/la:@ rigotina
Taman sam bio počeo pisati da vam poželim sreću u ove dvije utakmice, ali poslije ovoga mi ne pada napamet.Želim vam od sveg srca da ispadnete sa što većom gol razlikom.Ako ti ovako misliš poslije jednog bezveznog posta, i ja ću tako onda razmišljati

**** ga i gotovo, ali tvoj komentar me je ujeo pravo.Ja ne mogu ipak protiv klubova iz moje zemlje tako da vam želim puno sreće[/quote]
ma ti komentari nisu namjenjeni za normalnu ekipu nego za ove provokatore. hvala na podrsci

goveđigulašmajka
Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/StudioMensis/videos
Zadnja izmjena: MTavares, dana/u 23 jun 2014, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
fedeltafrotta je napisao/la:jedino ti mami mozemo skinuti gaceamypitar je napisao/la:Ma oni gledaju, kako je prosao Zeljo.![]()
Pa Zeljo u Evropi skine gace ,a da nije ni pocelo izvlacenje.

Teško će biti Zrinjskom..
Ja te volim, volim Željo..
čita li iko na njihovom forumu, vidim i oni nas ovdje prate. Optimistični su. I talijani su protiv kostarike isto bili optimistični 

goveđigulašmajka
- 1988risha
- Kontakt:
Evo pitaju neki odakle je taj Zrinjski,iz kojeg grada... nisu nikad čuli za taj klubrigotina je napisao/la:čita li iko na njihovom forumu, vidim i oni nas ovdje prate. Optimistični su. I talijani su protiv kostarike isto bili optimistični

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
1988risha je napisao/la:Evo pitaju neki odakle je taj Zrinjski,iz kojeg grada... nisu nikad čuli za taj klubrigotina je napisao/la:čita li iko na njihovom forumu, vidim i oni nas ovdje prate. Optimistični su. I talijani su protiv kostarike isto bili optimistični
a dosadan si bola. bez zajebancije, stvarno moris previse.
goveđigulašmajka
- 1988risha
- Kontakt:
Pa ozbiljno,jbg... Kad kažeš Mostar,prve dvije stvari na koje te asocira taj grad : Velež i Stari mostrigotina je napisao/la:1988risha je napisao/la:Evo pitaju neki odakle je taj Zrinjski,iz kojeg grada... nisu nikad čuli za taj klubrigotina je napisao/la:čita li iko na njihovom forumu, vidim i oni nas ovdje prate. Optimistični su. I talijani su protiv kostarike isto bili optimistični

Šta ću ti ja,kad je Velež har'o po Jugi u čijem je sastavu bila i ova Slovenija,vi igrali s kozama po kamenjaru

Normalno je da ste anonimusi od Triglava do Đevđelije

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 23 jun 2014, 13:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
dosadan si..
prosle sezone maribor prosao skupine europse lige i ispao u osmini finala od seville 2-2 2-1 koja je osvojila europsku ligu
i onda neko kaze da je maribor jaci bio kad je igrao sa zeljom.wtf
nemamo bas velike sanse, doduse ne znam ni kakvi smo mi. nekad odigramo fantasticno nekad jako lose. ako ostanu svi ovi igraci koje imamo sada uz ova pojacanja mozda i imamo neke sanse
prosle sezone maribor prosao skupine europse lige i ispao u osmini finala od seville 2-2 2-1 koja je osvojila europsku ligu
i onda neko kaze da je maribor jaci bio kad je igrao sa zeljom.wtf
nemamo bas velike sanse, doduse ne znam ni kakvi smo mi. nekad odigramo fantasticno nekad jako lose. ako ostanu svi ovi igraci koje imamo sada uz ova pojacanja mozda i imamo neke sanse
super, pa idi sad prati Velez. Aj sad si se ispuco i ne moras se vracat vise1988risha je napisao/la:Pa ozbiljno,jbg... Kad kažeš Mostar,prve dvije stvari na koje te asocira taj grad : Velež i Stari mostrigotina je napisao/la:1988risha je napisao/la:
Evo pitaju neki odakle je taj Zrinjski,iz kojeg grada... nisu nikad čuli za taj klub
Šta ću ti ja,kad je Velež har'o po Jugi u čijem je sastavu bila i ova Slovenija,vi igrali s kozama po kamenjaru![]()
Normalno je da ste anonimusi od Triglava do Đevđelije

goveđigulašmajka
Neka dečka, već ga zajebavaju da navija za Zrinjski a ne Velež.
Pravda za 1988rishu. Dečko je prva liga doduše je malo zaostao ali napreduje.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa ko kaže da ja ne navijam za Zrinjski... Svaku tekmu Zrinjskog ja pratim,pogotovo u Europi,igram ono više od 3 gola,nikad me iznevjerili nisu,pune ih ko flaše coca colemiki651 je napisao/la:Neka dečka, već ga zajebavaju da navija za Zrinjski a ne Velež.

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Daj fakat popusti malo ljude, koji ti je?U redu i poneka zajebancija ali naklatiti se 3 strane je baš previše1988risha je napisao/la:Pa ko kaže da ja ne navijam za Zrinjski... Svaku tekmu Zrinjskog ja pratim,pogotovo u Europi,igram ono više od 3 gola,nikad me iznevjerili nisu,pune ih ko flaše coca colemiki651 je napisao/la:Neka dečka, već ga zajebavaju da navija za Zrinjski a ne Velež.
Pravda za 1988rishu. Dečko je prva liga doduše je malo zaostao ali napreduje.))
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Neka 1988rishe kad je ovako frustriran najdraži nam je.
ma covjek ima 2 tjedna orgija s ovim svojima po temi za hrvatsku reprezentaciju i temi zrinjskog. malome se nisu mošnje spustile što ga očito frustrira.Ado76 je napisao/la:Daj fakat popusti malo ljude, koji ti je?U redu i poneka zajebancija ali naklatiti se 3 strane je baš previše1988risha je napisao/la:Pa ko kaže da ja ne navijam za Zrinjski... Svaku tekmu Zrinjskog ja pratim,pogotovo u Europi,igram ono više od 3 gola,nikad me iznevjerili nisu,pune ih ko flaše coca colemiki651 je napisao/la:Neka dečka, već ga zajebavaju da navija za Zrinjski a ne Velež.
Pravda za 1988rishu. Dečko je prva liga doduše je malo zaostao ali napreduje.))
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.