super, pa idi sad prati Velez. Aj sad si se ispuco i ne moras se vracat vise1988risha je napisao/la:Pa ozbiljno,jbg... Kad kažeš Mostar,prve dvije stvari na koje te asocira taj grad : Velež i Stari mostrigotina je napisao/la:1988risha je napisao/la:
Evo pitaju neki odakle je taj Zrinjski,iz kojeg grada... nisu nikad čuli za taj klub
a dosadan si bola. bez zajebancije, stvarno moris previse.
Šta ću ti ja,kad je Velež har'o po Jugi u čijem je sastavu bila i ova Slovenija,vi igrali s kozama po kamenjaru![]()
Normalno je da ste anonimusi od Triglava do Đevđelije
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
goveđigulašmajka
Neka dečka, već ga zajebavaju da navija za Zrinjski a ne Velež.
Pravda za 1988rishu. Dečko je prva liga doduše je malo zaostao ali napreduje.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa ko kaže da ja ne navijam za Zrinjski... Svaku tekmu Zrinjskog ja pratim,pogotovo u Europi,igram ono više od 3 gola,nikad me iznevjerili nisu,pune ih ko flaše coca colemiki651 je napisao/la:Neka dečka, već ga zajebavaju da navija za Zrinjski a ne Velež.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Daj fakat popusti malo ljude, koji ti je?U redu i poneka zajebancija ali naklatiti se 3 strane je baš previše1988risha je napisao/la:Pa ko kaže da ja ne navijam za Zrinjski... Svaku tekmu Zrinjskog ja pratim,pogotovo u Europi,igram ono više od 3 gola,nikad me iznevjerili nisu,pune ih ko flaše coca colemiki651 je napisao/la:Neka dečka, već ga zajebavaju da navija za Zrinjski a ne Velež.
Pravda za 1988rishu. Dečko je prva liga doduše je malo zaostao ali napreduje.))
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Neka 1988rishe kad je ovako frustriran najdraži nam je.
ma covjek ima 2 tjedna orgija s ovim svojima po temi za hrvatsku reprezentaciju i temi zrinjskog. malome se nisu mošnje spustile što ga očito frustrira.Ado76 je napisao/la:Daj fakat popusti malo ljude, koji ti je?U redu i poneka zajebancija ali naklatiti se 3 strane je baš previše1988risha je napisao/la:Pa ko kaže da ja ne navijam za Zrinjski... Svaku tekmu Zrinjskog ja pratim,pogotovo u Europi,igram ono više od 3 gola,nikad me iznevjerili nisu,pune ih ko flaše coca colemiki651 je napisao/la:Neka dečka, već ga zajebavaju da navija za Zrinjski a ne Velež.
Pravda za 1988rishu. Dečko je prva liga doduše je malo zaostao ali napreduje.))
goveđigulašmajka
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Izvinjavam se navijacima Zrinjskog, ali stvarno ne mogu matorih lazljivaca... Kvota na Levski je bila 1.90 a ne 1.15...fcsforever je napisao/la:Realno, male su vam šanse ali ni nama nisu davali nikakve protiv Levskog (kv bila za tekmu na Koševu 1.15...na Levski)...borite se pa šta Bog da..
Sto se tice tekme sa Mariborom, samo pogledati Zeljino 1. poluvrijeme i tako odigrati oba... Bice vrlo vrlo tesko jer ovi imaju iskustva neprocjenjivog, imaju konstantnu ekipu, prosle sezone odlicni bili u grupnoj fazi, po meni je jedina opcija pokusati sto vise zatvoriti svoj gol i vrebati priliku...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ma to je to, zabunkerat se citavu utakmicu i probat uvalit nesto iz kontre, gore posebnoBaja_Zvjerka je napisao/la:Izvinjavam se navijacima Zrinjskog, ali stvarno ne mogu matorih lazljivaca... Kvota na Levski je bila 1.90 a ne 1.15...fcsforever je napisao/la:Realno, male su vam šanse ali ni nama nisu davali nikakve protiv Levskog (kv bila za tekmu na Koševu 1.15...na Levski)...borite se pa šta Bog da..![]()
Sto se tice tekme sa Mariborom, samo pogledati Zeljino 1. poluvrijeme i tako odigrati oba... Bice vrlo vrlo tesko jer ovi imaju iskustva neprocjenjivog, imaju konstantnu ekipu, prosle sezone odlicni bili u grupnoj fazi, po meni je jedina opcija pokusati sto vise zatvoriti svoj gol i vrebati priliku...
goveđigulašmajka
Zrinjski može proć Maribora !Zašto ne bi mogao ?Slovenačka liga jest kvalitetnija od bosanskohercegovačke ali nije mnogo ispred.Doduše Maribor je dominantan u Sloveniji i odskače od ostalih ali nije to klub iz Lige petice.Željo je prije par sezona vodio gore nakon 45 minuta,i da nije oštećen realno je mogao i trebao izgubiti 2-1,a ne 4-1 kako je bilo.Zrinjski se treba odmah pojačati sa 2 kvalitetna igrača i uz pun stadion,mnogo elana i sa samopouzdanjem treba ih pobijediti ovdje,a u Mariboru se to može obraniti.
- primasquadra
- Kontakt:
Nista nije nemoguce ali maribor prodje grupu u el i igra 2:2 i poraz 2:1 od osvajaca seville ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"spet željo sindrom.. na kozlanje mi gre ko vidim to samozavest bosanđerotov. upam da jih nabijemo s petardo pri njih doma."
s njihovog foruma
s njihovog foruma
goveđigulašmajka
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ja vam želim sreću pa da prođete i Maribora i poslije njega što vam dođe i samim time podignete malo rejting ove naše lige. Sad ako me krenu napdati ovi 'moji' da odmah kažem, kad budu igrali sa Sarajevom tad ću ih 'mrziti' i navijati protiv a do tad im želim sreću i nek' pokažu kvalitet. S druge strane, ako me 'moji' krenu napadati jer želim sreću likovima koji navijaju za državu u kojoj ne žive, tj. državu u kojoj žive mrze da odmah kažem, svaki lik ima pravo navijati za koga hoće (ja sad na SP navijam za Kostariku
) a to hoćel' on mrziti zemlju u kojoj živi je njegova stvar i pokazatelj problema sa mozgom (takvi nek' se pridržavaju onog voli svoje (Hrv) tuđe barem poštuj (BiH)).
Još jednom sretno.
Još jednom sretno.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Slovenci nisu vanzemaljci...početak je sezone,nas još drzi euforija sa SP,u Mostaru će biti 40 stepeni,pa šta bude...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Šta bi ovaj levat risha 1988 dao da njegov se klub našao danas u bubnju u ligi prvaka
Imaš mahanje debilu i idi liječi frustracije na kakvoj trebi kani se kluba koji ima 3 titule prvaka BIH
Osobno se nadam dobrom rezultatu u Mostaru i invaziji u Maribor
Osobno se nadam dobrom rezultatu u Mostaru i invaziji u Maribor
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Danas bi se trebalo znati konačan ishod sa jednim pojačanjem, nadam se pozitivnom ishodu 
- 1988risha
- Kontakt:
Pa hoće vas obradovati ko i rvatskarigotina je napisao/la:ajmo ponosu nas ti nas obraduj
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
1988risha je dečko koji je ozbiljno bolestan.
Napisi broj žiro računa da ti pošaljemo nešto, da te obradujemo u tvojim teškim danima
Napisi broj žiro računa da ti pošaljemo nešto, da te obradujemo u tvojim teškim danima
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Stvarno bolestan lik... Nego, okrenimo se mi našoj svetinji...
Realno gledajuci od svih timova Maribor je najpovoljniji kojeg ste mogli dobiti, mozda je Sherif tu negdje. Mozda je dobro sto se prva igra u Mostar, pa uz ozbiljan pristup mozda i prođe dobro.FC BATE Borisov (BLR)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN)
FK Aktobe (KAZ)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.