HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jun 2014, 13:44

fcsforever je napisao/la:Realno, male su vam šanse ali ni nama nisu davali nikakve protiv Levskog (kv bila za tekmu na Koševu 1.15...na Levski)...borite se pa šta Bog da..
Izvinjavam se navijacima Zrinjskog, ali stvarno ne mogu matorih lazljivaca... Kvota na Levski je bila 1.90 a ne 1.15... ;)

Sto se tice tekme sa Mariborom, samo pogledati Zeljino 1. poluvrijeme i tako odigrati oba... Bice vrlo vrlo tesko jer ovi imaju iskustva neprocjenjivog, imaju konstantnu ekipu, prosle sezone odlicni bili u grupnoj fazi, po meni je jedina opcija pokusati sto vise zatvoriti svoj gol i vrebati priliku...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 23 jun 2014, 13:47

Baja_Zvjerka je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Realno, male su vam šanse ali ni nama nisu davali nikakve protiv Levskog (kv bila za tekmu na Koševu 1.15...na Levski)...borite se pa šta Bog da..
Izvinjavam se navijacima Zrinjskog, ali stvarno ne mogu matorih lazljivaca... Kvota na Levski je bila 1.90 a ne 1.15... ;)

Sto se tice tekme sa Mariborom, samo pogledati Zeljino 1. poluvrijeme i tako odigrati oba... Bice vrlo vrlo tesko jer ovi imaju iskustva neprocjenjivog, imaju konstantnu ekipu, prosle sezone odlicni bili u grupnoj fazi, po meni je jedina opcija pokusati sto vise zatvoriti svoj gol i vrebati priliku...
ma to je to, zabunkerat se citavu utakmicu i probat uvalit nesto iz kontre, gore posebno
goveđigulašmajka

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 23 jun 2014, 13:53

Zrinjski može proć Maribora !Zašto ne bi mogao ?Slovenačka liga jest kvalitetnija od bosanskohercegovačke ali nije mnogo ispred.Doduše Maribor je dominantan u Sloveniji i odskače od ostalih ali nije to klub iz Lige petice.Željo je prije par sezona vodio gore nakon 45 minuta,i da nije oštećen realno je mogao i trebao izgubiti 2-1,a ne 4-1 kako je bilo.Zrinjski se treba odmah pojačati sa 2 kvalitetna igrača i uz pun stadion,mnogo elana i sa samopouzdanjem treba ih pobijediti ovdje,a u Mariboru se to može obraniti.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 23 jun 2014, 14:26

Nista nije nemoguce ali maribor prodje grupu u el i igra 2:2 i poraz 2:1 od osvajaca seville ...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 23 jun 2014, 15:09

"spet željo sindrom.. na kozlanje mi gre ko vidim to samozavest bosanđerotov. upam da jih nabijemo s petardo pri njih doma."
s njihovog foruma :lol:
goveđigulašmajka

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 23 jun 2014, 15:18

Ja vam želim sreću pa da prođete i Maribora i poslije njega što vam dođe i samim time podignete malo rejting ove naše lige. Sad ako me krenu napdati ovi 'moji' da odmah kažem, kad budu igrali sa Sarajevom tad ću ih 'mrziti' i navijati protiv a do tad im želim sreću i nek' pokažu kvalitet. S druge strane, ako me 'moji' krenu napadati jer želim sreću likovima koji navijaju za državu u kojoj ne žive, tj. državu u kojoj žive mrze da odmah kažem, svaki lik ima pravo navijati za koga hoće (ja sad na SP navijam za Kostariku :D ) a to hoćel' on mrziti zemlju u kojoj živi je njegova stvar i pokazatelj problema sa mozgom (takvi nek' se pridržavaju onog voli svoje (Hrv) tuđe barem poštuj (BiH)).

Još jednom sretno. :kafa:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 23 jun 2014, 15:55

Slovenci nisu vanzemaljci...početak je sezone,nas još drzi euforija sa SP,u Mostaru će biti 40 stepeni,pa šta bude...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

celopek
Kontakt:

Post Postao/la celopek » 23 jun 2014, 16:33

Šta bi ovaj levat risha 1988 dao da njegov se klub našao danas u bubnju u ligi prvaka :wave: Imaš mahanje debilu i idi liječi frustracije na kakvoj trebi kani se kluba koji ima 3 titule prvaka BIH :mrgreen:
Osobno se nadam dobrom rezultatu u Mostaru i invaziji u Maribor :opaopa:

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 24 jun 2014, 01:58

ajmo ponosu nas ti nas obraduj :salut:
goveđigulašmajka

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jun 2014, 14:58

Danas bi se trebalo znati konačan ishod sa jednim pojačanjem, nadam se pozitivnom ishodu :salut:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 24 jun 2014, 15:38

rigotina je napisao/la:ajmo ponosu nas ti nas obraduj :salut:
Pa hoće vas obradovati ko i rvatska :D Ja sam juče to napisao,za Hrvatsku sam pogodio,a i za vas.. samo budite strpljivi,doci ce ljudi malo da se poigraju,vide Stari Most,sretnu se sa legendama Veleža,popiju sok ili kafu,i nazad u Sloveniju :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 24 jun 2014, 15:55

1988risha je dečko koji je ozbiljno bolestan.
Napisi broj žiro računa da ti pošaljemo nešto, da te obradujemo u tvojim teškim danima

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jun 2014, 15:58

Stvarno bolestan lik... Nego, okrenimo se mi našoj svetinji...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2014, 16:04

FC BATE Borisov (BLR)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN)
FK Aktobe (KAZ)
Realno gledajuci od svih timova Maribor je najpovoljniji kojeg ste mogli dobiti, mozda je Sherif tu negdje. Mozda je dobro sto se prva igra u Mostar, pa uz ozbiljan pristup mozda i prođe dobro.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jun 2014, 16:12

Elegant je napisao/la:
FC BATE Borisov (BLR)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
FC Sheriff (MDA)
NK Maribor (SVN)
FK Aktobe (KAZ)
Realno gledajuci od svih timova Maribor je najpovoljniji kojeg ste mogli dobiti, mozda je Sherif tu negdje. Mozda je dobro sto se prva igra u Mostar, pa uz ozbiljan pristup mozda i prođe dobro.

Najpovoljni je jedino po blizini, mislim da su sve ekipe jednako kvalitetne a mozda samo nijansu ispod Aktobe....

celopek
Kontakt:

Post Postao/la celopek » 24 jun 2014, 16:30

1988risha je napisao/la:
rigotina je napisao/la:ajmo ponosu nas ti nas obraduj :salut:
Pa hoće vas obradovati ko i rvatska :D Ja sam juče to napisao,za Hrvatsku sam pogodio,a i za vas.. samo budite strpljivi,doci ce ljudi malo da se poigraju,vide Stari Most,sretnu se sa legendama Veleža,popiju sok ili kafu,i nazad u Sloveniju :D
Kao sto rekoh kompleksi su zajebana stvar. Sine u pravu si doći ce oni i pojest poput i popricat o prošlosti al ce igrati u sadašnjosti. Eto vidiš da si u pravu o vama se samo govori u prošlom vremenu VI ste pregazeni kao i jedna ideologija koja vas je hranila od 45 godine do rata. Za vas je liga prvaka nešto nepoznato i nesto na.onoj strani

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 24 jun 2014, 17:42

Maribor je najorganiziraniji klub na području ex-Yu, tako da ne trebamo se previše nadati nekom prolazu. Posebno s "pojačanjima" koja su do sad stigla. :mrgreen:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 24 jun 2014, 19:01

Banana je napisao/la:Maribor je najorganiziraniji klub na području ex-Yu, tako da ne trebamo se previše nadati nekom prolazu. Posebno s "pojačanjima" koja su do sad stigla. :mrgreen:
Pa igraće se kako god da bude.
Osobno, više volim da se trenutno ulaže u stadion nego kupiti recimo pet igrača od po 100.000km godišnje. A ovo što se radi na stadionu sigurno debelo premašuje cifru za ovo gore pomenuto.
Željo je probo sa jakim ugovorima od prije dvije godine i sad što kažu, borta..
Za dvije sezone od kad je nova uprava na čelu uradili smo prilično nevjerovatne stvari za naše uvjete, tako da sam ste strane zadovoljan. Treba ići korak po korak ništa na silu i rezltati će doći sigurno.

Cr0nite
Kontakt:

Post Postao/la Cr0nite » 24 jun 2014, 19:21

ZrinjskiMostar je napisao/la:Danas bi se trebalo znati konačan ishod sa jednim pojačanjem, nadam se pozitivnom ishodu :salut:
Nego šta bi ,smije li se znat bar o komu je riječ ? :D :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jun 2014, 19:25

Po onom sto sam ja popratio,ono igraca sto vam je otislo i ovo sto vam je doslo,kvalitetom ste kao i prosle sezona,cak mozda i jaci.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.