Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DeeWa
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la DeeWa » 11 jun 2014, 15:32

TMovac je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
Boskvalitet je napisao/la:moze li ovaj malac igrati za nas http://www.transfermarkt.com/richairo-z ... ler/252755" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne moze.
Ako se ne varam, majka mu je Holandjanka a otac Srbin tako da on nema nikakvih dodirnih tacaka sa nama.
upravo obrnuto, otac mu je Nizozemac, a majka Srbijanka. (lik uzeo zenino prezime).

Ne znam po kojoj onda osnovi ima sanse da igra za hrvatsku? Gotovo sam siguran da sam vidio negdje da ima tu sansu, samo se ne sjecam kako jer nisam se mnogo zanimao za ovog momka jedino sto znam da se smatra za jednog od navodno najvecih svjetskih talenata i da bi trebao biti bolji i od recimo halilovica kojeg smo toliko ganjali a koji je sada u barceloni
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 11 jun 2014, 15:35

bhsport je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Od jeseni Arslanagić, Bunoza, Dilaver, Vrančić, Prcić, Hrgota, Đurić i ako se nametne u Rapidu Grahovac. Također mislim da je vrijeme da Burić bude pozvan.
Asmir, Buric, Sehic trenutno nasa 3 najbolja golmana.
Bunoza prije Sunjica, Dr. Arsla, Prco, Hrgota, Zec, Stilic, Vrancic, pa i mali Stanic iz Zelje mjesto Avdibega.
Imamo mi igraca, ko kaze da nemamo. ;)
Ne zaboravi i onog malog husica sto brani u bayernu, sto je bio onako mlad na klupi bayerna kada su bila povrijedjena prva dva a ima samo 18g. Branio je za sve selekcije njemacke u15,u16,u17 i u18.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 11 jun 2014, 15:40

Batko je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Batko je napisao/la:Po cemu je Djuric zasluzio.....On ne igra zapazeno ni u trecoj talijanskoj ligi? :wtf:
Mi smo ozbiljna ekipa, sta je sa vama?
Ne znaš ni u kojoj ligi nastupa, ali tu si da popljuješ... Prošle sezone 22 nastupa u Seriji B.
I koliko golova? :angel:
Koliko je Zec postigao golova? Talijanske lige su specifične, a svi znamo koliko je talentiran ovaj momak.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 11 jun 2014, 16:21

Batko je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Batko je napisao/la:Po cemu je Djuric zasluzio.....On ne igra zapazeno ni u trecoj talijanskoj ligi? :wtf:
Mi smo ozbiljna ekipa, sta je sa vama?
Ne znaš ni u kojoj ligi nastupa, ali tu si da popljuješ... Prošle sezone 22 nastupa u Seriji B.
I koliko golova? :angel:
7 golova dovoljno uzimajuci u obzir da je liga zg 0-2

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 18 jun 2014, 12:49

Raif Husić potpisao za Werder!!! :bih:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 jun 2014, 10:17

Priča se da je Arslanagic dobio pasoš... Na jesen bi i on mogao dobiti papire... Brine jedino status u klubu jer su ga lipicaneri stavili na klupu kad je objelodanio svoj izbor reprezentacije!!!

Sent from my Home using fingers

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 21 jun 2014, 21:55

Batko je napisao/la:Priča se da je Arslanagic dobio pasoš... Na jesen bi i on mogao dobiti papire... Brine jedino status u klubu jer su ga lipicaneri stavili na klupu kad je objelodanio svoj izbor reprezentacije!!!

Sent from my Home using fingers
Zar nije on davno izvadio pasos? Znam da sam negdje procito da je cacu davno natjero da mu izvadi pasos.

I

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 23 jun 2014, 14:38

Mozda ce me mnogi napasti ali ja hocu da vidim Salatica u reprezentaciji.
U najboljim godinama je za jednog defanzivnog veznog, treba nam zamjena za Besica ako nedo bog dodje do neke povrede.
Trebaju nam DVA harna zadnja vezna da vise sa tom pozicijom zavrsimo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2014, 14:42

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Mozda ce me mnogi napasti ali ja hocu da vidim Salatica u reprezentaciji.
U najboljim godinama je za jednog defanzivnog veznog, treba nam zamjena za Besica ako nedo bog dodje do neke povrede.
Ma ne treba, Svino Susic je DM, pa zar ga nisi vidio protiv Nigerije?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 jun 2014, 14:46

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Mozda ce me mnogi napasti ali ja hocu da vidim Salatica u reprezentaciji.
Zasto bi te iko napao jer zelis normalnu stvar. Ovo se trebalo dogoditi vec odavno. Ipak ima ovih par mladih DM Grahovac, Zolotic i Cimerot koje bi trebalo pratiti takodjer. Koji bude najbolji uvesti ga u repku.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 15:33

H.I.M je napisao/la:slika
:?: :?:
Prevedi majstore

Ima nas koji smo u ratu, i poslije njega, ostali u Bosni.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 23 jun 2014, 15:35

Slažem se,treba mlade gurnuti u vatru,evo najbolji primjer je Bešić,po mom mišljenju sva trojica kvalitetom zaslužuju poziv u repku,a ova prva dvojica imaju prednost jer sada igraju u Evropi,štaviše poziv u repku može od njih napraviti još bolje igrače.Cimirot sigurno posjeduje najbolju vještinu od ove trojice nabrojanih,meni je žao jedino što još nije potpisao za kakav Evropski klub,ali mlad je,sigurno je u ovom trenutku najbolji igrač PL-e. Ako sigurno nastavi sa dobrim partijama smiješi mu se solidan transfer :D

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 23 jun 2014, 15:48

hahah i ja sam jedan od tih vjeruj , zaboravio sam uz upitnike dodati da neko prevede :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 jun 2014, 15:59

stave nesto na lijevom jeziku i bajg da bi sad se mi zapitkivali sta imas glumit nekog insajdera..

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 23 jun 2014, 16:05

Ima li kakvog potencijalnog napadaca igdje? Od Seferovica nismo imali potencijalnog napadaca da igra u nekom solidnom klubu, sve neke tarabe i potencijalni talenti. Ima li igdje ista kvalitetno?

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 23 jun 2014, 16:22

zgembo89 je napisao/la:stave nesto na lijevom jeziku i bajg da bi sad se mi zapitkivali sta imas glumit nekog insajdera..
Naso samo ovo na njegovoj stranici i jedino sto me zanimalo jeste prevod zbog čega sam i postavio,jer mi je ličilo na francuski a izgleda da je ipak onaj tam njihov flamanski ili kako vec , ugl ajd nije bitno

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2014, 16:44

Naravno da imamo potencijala i u napadu.

Armin Hodžić, gledao sam ga nekoliko puta, odličan, zaista odličan igrač. Samo da ga povrede zaobiđu i imaćemo napadača za 10+ godina ako Bog da. Rad, rad i disciplina, Dinamo je odlična odskočna daska za njega. Ne smije se samo "ufurati", treba ostati skroman i samo trenirati.

Ne znam ga privatno, pa bi volio da mi neko od Željinih navijača, simpatizera koji ga poznaju kaže da li je što bi se reklo kod nas "kafanski momak".

Trebao ga je Safet povesti u Brazil, ali nama ne treba treći napadač.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 23 jun 2014, 17:12

H.I.M je napisao/la:slika
:?: :?:
google translate

Arslanagić: Bosna i zainteresirani za mog sina. Za mlade ljude u njegovom slučaju to nije lak izbor. on je učinio sve svoje klase ovdje. Njegova majka je belgijskih i to je jasna: ona se kune od strane Red Devils. Ne znam. ćemo vidjeti, to je njegov izbor

Milosevic: On će jednog dana igrati u Red Devils sa Lestienne.

Arslanagić: Vjerovatno!

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 23 jun 2014, 17:20

Neutral je napisao/la:Naravno da imamo potencijala i u napadu.

Armin Hodžić, gledao sam ga nekoliko puta, odličan, zaista odličan igrač. Samo da ga povrede zaobiđu i imaćemo napadača za 10+ godina ako Bog da. Rad, rad i disciplina, Dinamo je odlična odskočna daska za njega. Ne smije se samo "ufurati", treba ostati skroman i samo trenirati.

Ne znam ga privatno, pa bi volio da mi neko od Željinih navijača, simpatizera koji ga poznaju kaže da li je što bi se reklo kod nas "kafanski momak".

Trebao ga je Safet povesti u Brazil, ali nama ne treba treći napadač.
Ja mislim da je Hodžić trenutno precijenjen igrač od pojedinih forumaša, mora on još vagon mlijeka popiti i pure pojesti da bi došao do A reprezentacije. Ono što ja očekujem u narednim kvalifikacijama da pokušamo ako već nismo(al odmah ovih dana početi sa ganjanjem papirologije i ostalog) vrbovati Arslanagića, Hrgotu, i pozvati Vrančića(tu nembi trebalo biti problema), pozvati Prcića i po potrebi Bunozu i naravno zahvaliti se mega-giga-ultra talenitima poput T.S.S., Avde, Hadžića,Ibričića,Avdukića, a u zasluženu penziju poslati Spahića i Misimovića. Dakle kad bi imali na raspolaganju spomenute igrače mislim da bi mogli igrati i formaciju 4-4-2 i 4-2-3-1 u zavisnosti od potrebe.

Begović
Mujdža Bičakčić Arslanagić/Šunjić/Zukanovic SEO

Prcić Bešić Vrančić

Pjanić

Hrgota/Ibišević Džeko

ili

Begović
Mujdža Bičakčić Arslanagić/Sunjic/Zukanovic SEO

Prcić/vrančić Bešić

Hajrović Pjanić Lulić

Đžek

I naravno idealno bi bilo kad bi na klupi bio Vahid H.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, CAGarfia, dzemil, GG3, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, LondonBlues, No99, Pensioner26, Samba71, UtdBiH21, Zglavkar, zikerrz21 i 81 gost.