Neutral je napisao/la:Naravno da imamo potencijala i u napadu.
Armin Hodžić, gledao sam ga nekoliko puta, odličan, zaista odličan igrač. Samo da ga povrede zaobiđu i imaćemo napadača za 10+ godina ako Bog da. Rad, rad i disciplina, Dinamo je odlična odskočna daska za njega. Ne smije se samo "ufurati", treba ostati skroman i samo trenirati.
Ne znam ga privatno, pa bi volio da mi neko od Željinih navijača, simpatizera koji ga poznaju kaže da li je što bi se reklo kod nas "kafanski momak".
Trebao ga je Safet povesti u Brazil, ali nama ne treba treći napadač.
Ja mislim da je Hodžić trenutno precijenjen igrač od pojedinih forumaša, mora on još vagon mlijeka popiti i pure pojesti da bi došao do A reprezentacije. Ono što ja očekujem u narednim kvalifikacijama da pokušamo ako već nismo(al odmah ovih dana početi sa ganjanjem papirologije i ostalog) vrbovati Arslanagića, Hrgotu, i pozvati Vrančića(tu nembi trebalo biti problema), pozvati Prcića i po potrebi Bunozu i naravno zahvaliti se mega-giga-ultra talenitima poput T.S.S., Avde, Hadžića,Ibričića,Avdukića, a u zasluženu penziju poslati Spahića i Misimovića. Dakle kad bi imali na raspolaganju spomenute igrače mislim da bi mogli igrati i formaciju 4-4-2 i 4-2-3-1 u zavisnosti od potrebe.
Begović
Mujdža Bičakčić Arslanagić/Šunjić/Zukanovic SEO
Prcić Bešić Vrančić
Pjanić
Hrgota/Ibišević Džeko
ili
Begović
Mujdža Bičakčić Arslanagić/Sunjic/Zukanovic SEO
Prcić/vrančić Bešić
Hajrović Pjanić Lulić
Đžek
I naravno idealno bi bilo kad bi na klupi bio Vahid H.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.