Slazem se. Previse je naivan i neiskvaren a o neki ocito jako dobro znaju iskoristiti.tepsija je napisao/la:Evo kako ja vidim Džeku.Nije to loš momak,ne izgleda tako,ali je u lošem društvu a svi znamo kako loše društvo može utjecati na pojedinca.Treba da se oslobodi krpelja,da se maksimalno posveti onome za što je plaćen i opet ćemo ga dizati u nebesa.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Apsolutno.Momak nije šupljak,vidi se to na njemu,jednostavno je žrtva krpelja.soccerfan je napisao/la:Slazem se. Previse je naivan i neiskvaren a o neki ocito jako dobro znaju iskoristiti.tepsija je napisao/la:Evo kako ja vidim Džeku.Nije to loš momak,ne izgleda tako,ali je u lošem društvu a svi znamo kako loše društvo može utjecati na pojedinca.Treba da se oslobodi krpelja,da se maksimalno posveti onome za što je plaćen i opet ćemo ga dizati u nebesa.
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Zbog ovog smrada sam do sad navijao za City a sad bih volio da mu neko polomi obadvije noge i da mu ko dobro i.s.k.ara onu Amru..
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Falit' ćeš nam.Brcko87 je napisao/la:dok ovaj ruzni maneken i Spahić ne odu iz reprezentacije ja je vise necu pratit..moze sa njima i onaj coach u trenerci..
Zbog ovog smrada sam do sad navijao za City a sad bih volio da mu neko polomi obadvije noge i da mu ko dobro i.s.k.ara onu Amru..
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Re: Odg: Edin Džeko
Ovo se slazem. Godinama je Spahic sa Usanovicem bio najveci haver i preuzeo je vlast u savezu, bukvalno. Uvidjevsi popularnost Dzeke Spahic ga je mudro vrbovao. Sve ovo sto se desava nije novo, godinama se stvarala ovakva atmosfera i pozicije. Koliki god da je Susic blecak, a jeste, u vecini stari je nemocan.hogarstrasni je napisao/la:Deplasirano je pisati da dva igaraca odredjuju tim itd. Ako i jeste tako, opet je krivac neko drugi, a to je savez, pa selektor.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- donniedarko
- Kontakt:
Ne znam kako vi ovo vidite ali ja bih vise zelio gledati repku sa "slabijim" igracima koji su profesionalci i timski igraci. Patriote koji ce dati sve za pozitivan rezultat.
Imamo reprezentacije za primjer, pogledajte npr. kosarkase i rukometase. Mi smo ovo prvenstvo ocito izgubili zbog seljackog potpucavanja izmedju Susica i klana, kakva neprofesionalnost.
Nije druga stvar, nego on zabija golove pa zakumuflira to netrcanje.plavipatriota je napisao/la:@mozambik
dobro ne razumijem se u fudbal..
jedno je što neki svrššavaju na edina i kad nam pljune u facu svima, a jedno je što neki pokušaju kritiku normalnu dati..
Edin da trči u repci ko u Citiju niko ne bi riječ rekao, al on trudom i zalaganjem nije ni 2 % Edina iz Citija..
Što se tiče visine, Edin je veći od Maria 4-5 cm, a što se tiče kilaže, Mario je po Bayernovoj stranici težak 84 kg, Edin po Google 80 kg, tražio sam još par podataka, negdje piše 82, a našao sam podatak i da ima 84 kg.. Dakle, NIJE TEŽI!
to što nije od trčanja kad obuče dres sa našim grbom je druga stvar!
Odgledaj sve utakmice u repki, onu protiv Grcke i gotovo sve utakmice u Cityu, neces nigdje naci to trcanje koje toliko trazite.
Nisam rekao da se ne razumijes. Rekao sam: Ako neko trazi da Dzeko trci i ima radijus kretanja kao Mandzukic, taj se ne razumije u fudbal.
Problem je sto svi porede ovog Dzeku sa onim iz Wolfsburga.
donniedarko je napisao/la:Zamisli debilizma kvalificiras se na prvo svjetsko svoje repezentacije. Vidis kroz sta ti narod prolazi, koliko znacis u njegovim ocima i ti ne mozes dati sve od sebe zbog Ibricica za kojeg znas da ne bi trebao biti blizu repke i da je njegov izostanak dobar za tim. Ne branim ovdje Susica. Susic je amater koji je zalutao u trenersko zanimanje. Ali pobogu zar bar nasi najbolji i kljucni igraci na papiru nisu mogli povuci ego zbog tima i gradjana.
Ne znam kako vi ovo vidite ali ja bih vise zelio gledati repku sa "slabijim" igracima koji su profesionalci i timski igraci. Patriote koji ce dati sve za pozitivan rezultat.![]()
Imamo reprezentacije za primjer, pogledajte npr. kosarkase i rukometase. Mi smo ovo prvenstvo ocito izgubili zbog seljackog potpucavanja izmedju Susica i klana, kakva neprofesionalnost.
+ 10
- legenda reala
- Kontakt:
pisac je napisao/la:Ovo se slazem. Godinama je Spahic sa Usanovicem bio najveci haver i preuzeo je vlast u savezu, bukvalno. Uvidjevsi popularnost Dzeke Spahic ga je mudro vrbovao. Sve ovo sto se desava nije novo, godinama se stvarala ovakva atmosfera i pozicije. Koliki god da je Susic blecak, a jeste, u vecini stari je nemocan.hogarstrasni je napisao/la:Deplasirano je pisati da dva igaraca odredjuju tim itd. Ako i jeste tako, opet je krivac neko drugi, a to je savez, pa selektor.
namjerno trolaš, jer nema drugog objašnjenja.
Sa ovom postom si od selektora Sušića napravio nekog debila koji veze nema i koji se ništa ne pita
I još pominješ Muniba, tog kriminalca koji je odavno robijaš
jel ti pogledaš nekad šta si napisao, prije nego što klikneš "pošalji"
Sve napisano je ziva istina, vjerovao ti ili ne.let3 je napisao/la:pisac je napisao/la:Ovo se slazem. Godinama je Spahic sa Usanovicem bio najveci haver i preuzeo je vlast u savezu, bukvalno. Uvidjevsi popularnost Dzeke Spahic ga je mudro vrbovao. Sve ovo sto se desava nije novo, godinama se stvarala ovakva atmosfera i pozicije. Koliki god da je Susic blecak, a jeste, u vecini stari je nemocan.hogarstrasni je napisao/la:Deplasirano je pisati da dva igaraca odredjuju tim itd. Ako i jeste tako, opet je krivac neko drugi, a to je savez, pa selektor.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()
![]()
namjerno trolaš, jer nema drugog objašnjenja.
Sa ovom postom si od selektora Sušića napravio nekog debila koji veze nema i koji se ništa ne pita...a s druge strane si dao Spahi (igracu
) ogromnu snagu i moć, kao on neki mastermind koji preuzima vlast u savezu, vrbuje Džeku (kao da je ovaj neko dijete od 10 godina).
I još pominješ Muniba, tog kriminalca koji je odavno robijaš![]()
jel ti pogledaš nekad šta si napisao, prije nego što klikneš "pošalji"
hoces da sutra postavim ovdje sve satnice, destinacije i brojeve leta sa kojim se reprezentativci vracaju pa da vas sve uvjerim sta ja to i odakle znam sta se desava?
- Ponos Torina
- Kontakt:
A sto se tice Setaca neka proseta malo van iz Reprezentacije i neka razmisli sta ce dalje,ovako vise nece ici....Neka malo odredi prioritete.
- donniedarko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
S kim si takav si
Ne obaziru se na njih, furaju svoju glupu pricu.
Halo ljudi, 2014.-a je, Edin je beskoristan, štetocina, sa Spahom lakrdiju od reprezentacije pravi !
Na terenu je bezvoljan, bezobrazan i ohol.
Ne daje sve od sebe, ne trudi se i svejedno mu je.
Koliko moras biti glup da ga nakon ovako ociglednih stvari i dalje braniš ?!?
@pisac, odakle Džeko na poziciji lijevog beka. Apsolvirali smo da nije trčao. Izvini jesmo li mi na utakmici uopšte imali lijevog beka. Ne mogu nešto da se sjetim.Consigliere je napisao/la:Da, upravu si... Ovdje dvije situacije su puno vise uticale na poraz nego ponisteni gol... Da...pisac je napisao/la: http://1.ii.gl/3fBynmh.gif
http://lapload.com/image.uploads/23-06- ... 9c54b7.gif
Pametnom dovoljno![]()
Nadam se samo da ce na vidjelo izaci sve price oko priprema za SP i oko ponasanja pojedinih na samom SP
BadrHari je napisao/la:Ali glupani poput @let3, @Consigliera ne zeli da citaju argumente.
Ne obaziru se na njih, furaju svoju glupu pricu.
Halo ljudi, 2014.-a je, Edin je beskoristan, štetocina, sa Spahom lakrdiju od reprezentacije pravi !
Na terenu je bezvoljan, bezobrazan i ohol.
Ne daje sve od sebe, ne trudi se i svejedno mu je.
Koliko moras biti glup da ga nakon ovako ociglednih stvari i dalje braniš ?!?
poselami raju u banovićima
Sta hos', crveni tepih i ruze da vam bacamo.
Ako citas, sram te bilo, a sigurno citas i ti i haver tvoj !!!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
samoposmatram
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la: Nisu isti stil napadaca.
Svako ko postavlja ovu sliku kao dokaz necega se ne razumije u nogomet ili ne poznaje Dzeku.
Dzeko se u odbranu vraca samo kod kornera, Mandzo se zna vratiti za igracem skroz u odbranu i uzeti loptu, to nije samo u reprezentaciji, on tako igra i Bayernu. Dzeko je to radio prije u Wolfsburgu, ali ne konstanto kao Mandzo.
On to sada ne moze i da hoce. Veci i tezi je od Mandze, vise se trosi od njega i onda gubi snagu i koncentraciju u zavrsnici napada.
Dzeko je bio slican Mandzi dok je bio u Wolfsburgu, al u Wolfsburgu je imao Felixa koji je napravio zvjer od njega.
Odlaskom u Englesku postao je klasicni sidras ala Van Nistelrooy, fizicki ojacao, al je izgubio brzinu i radijus kretanja.
Kazes da je fizicki ojacao, i da je tezi od Mandzukica? Hajd fino stavi i dokaze kao sto je stavio ovaj kojeg si citirao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Anoniman, arabijskisupi, AshburtonG, bavarian_bk, boki86, Brokula, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, darker10, delko, donCorleone1892, exampLe., Giuseppe1, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Gunner4, HalaMadrid, HariTz, invincible1921, Jabroni, Jurica95, kakarut, karajlo, labostarmomosa, lakilone, Lynx, Markinhio, marlostanf1eld, miki09, MikiPirs, mk1008, MokraKifla, PeppermintSA, Proximic, PSV, resko1, rio_Ferdy88, Riziko, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, SHZ82, soccerfan, StevieG8, THEC, TofiTofita, trunks1946, zemuntrg, Zglavkar i 370 gostiju.