Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Vidim ja da se on uljenio i da vise vremena trosi na fotoshopu i drkanjem preko skypa. Nevidim da je "postao" sidras. Ibisevic je sidras ali opet se vise trudi od Dzeke, cak i Van Nistelroy se trudio.
Htjeo sam ti samo ukazati na to, da kad stavis dokaze onda su manje diskusije, ovako mozemo do sutra sa istim sranjem drugim pakovanjem.
Htjeo sam ti samo ukazati na to, da kad stavis dokaze onda su manje diskusije, ovako mozemo do sutra sa istim sranjem drugim pakovanjem.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Nek' povede i Spahica.biskitt je napisao/la:Znaci ne mozes lose ni odigrat. Povraca mi se od "navijaca". Zbog takvih ce se k'o da gledam Dzeko oprostiti nakon svjetskog.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMIN
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sa njegove fb stranice:
Dugo sam se dvoumio da li da išta kažem, da napišem, jer mi se nekad čini da nema smisla govoriti o osjećajima, o nadanjima, željama, frustracijama i svemu ostalom, jer će svi, ma šta god se napisalo ili reklo, imati svoju verziju istine.
E, pa imam i ja svoju, koja glasi da nijedan navijač na ovom svijetu nije želio više od mene prolaz u osminu finala SP-a. NIJEDAN!
Međutim, nismo uspjeli proći dalje, nažalost! Nismo imali ni sreće, a i neke druge stvari su bile protiv nas. Međutim, iz ovoga moramo izaći još jači, jer pobjednik se prepoznaje po tome, koliko brzo ustane, nakon pada, a mi ćemo se već protiv Irana pokušati iskupiti za propušteno, jer naša misija stvaranja jake i uticajne reprezentacije BiH tek počinje!
I sam sam razočaran, jer sam bio uvjeren da možemo otići dalje i boli me kao čovjeka, kao navijača, a još više kao sportistu, koji je sve dao i koji će uvijek davati sve za svoju zemlju, čiji sam ponosni stanovnik.
A što se tiče dušebrižnika, njih uvijek ima i uvijek će ih biti. Dobronamjernu kritiku uvijek prihvatam, kako ja, tako i moji suigrači. Argumentovanu, utemeljenu na činjenicama i od ljudi koji su realni, a ne onih koji s nestrpljenjem čekaju naš posrtaj, kako bi izašli iz rupa i krenuli u neki svoj obračun iz ličnih interesa.
Ja sam navikao na kritike, ali i na "pljuvanje", i to od onih koji su ubjeđeni da bi više od mene voljeli da sam postigao gol. Više od svih navijača zajedno, vjerujte, volio bih da sam postigao taj gol, koji će sudija priznati, i još jednom donio radost svojoj zemlji!
Ne osvrćući se na ono što je bilo, već na ono što će biti, želim istinskim navijačima poručiti kako svi do jednoga dajemo sve za reprezentaciju BiH, jer to je naša svetinja.
Izgubili smo, ali moramo dići glavu gore i nastaviti se boriti protiv svih nepravdi, svih nedaća, ali i nažalost svih dušebrižnika, koji meni lično daju dodatnu snagu u svemu ovome što se dešava.
Hvala im na tome, a još veću zahvalnost dugujemo onim istinskim navijačima, čije nas mišljenje i najviše interesuje.
Voli vas vaš Edin Džeko!
Dugo sam se dvoumio da li da išta kažem, da napišem, jer mi se nekad čini da nema smisla govoriti o osjećajima, o nadanjima, željama, frustracijama i svemu ostalom, jer će svi, ma šta god se napisalo ili reklo, imati svoju verziju istine.
E, pa imam i ja svoju, koja glasi da nijedan navijač na ovom svijetu nije želio više od mene prolaz u osminu finala SP-a. NIJEDAN!
Međutim, nismo uspjeli proći dalje, nažalost! Nismo imali ni sreće, a i neke druge stvari su bile protiv nas. Međutim, iz ovoga moramo izaći još jači, jer pobjednik se prepoznaje po tome, koliko brzo ustane, nakon pada, a mi ćemo se već protiv Irana pokušati iskupiti za propušteno, jer naša misija stvaranja jake i uticajne reprezentacije BiH tek počinje!
I sam sam razočaran, jer sam bio uvjeren da možemo otići dalje i boli me kao čovjeka, kao navijača, a još više kao sportistu, koji je sve dao i koji će uvijek davati sve za svoju zemlju, čiji sam ponosni stanovnik.
A što se tiče dušebrižnika, njih uvijek ima i uvijek će ih biti. Dobronamjernu kritiku uvijek prihvatam, kako ja, tako i moji suigrači. Argumentovanu, utemeljenu na činjenicama i od ljudi koji su realni, a ne onih koji s nestrpljenjem čekaju naš posrtaj, kako bi izašli iz rupa i krenuli u neki svoj obračun iz ličnih interesa.
Ja sam navikao na kritike, ali i na "pljuvanje", i to od onih koji su ubjeđeni da bi više od mene voljeli da sam postigao gol. Više od svih navijača zajedno, vjerujte, volio bih da sam postigao taj gol, koji će sudija priznati, i još jednom donio radost svojoj zemlji!
Ne osvrćući se na ono što je bilo, već na ono što će biti, želim istinskim navijačima poručiti kako svi do jednoga dajemo sve za reprezentaciju BiH, jer to je naša svetinja.
Izgubili smo, ali moramo dići glavu gore i nastaviti se boriti protiv svih nepravdi, svih nedaća, ali i nažalost svih dušebrižnika, koji meni lično daju dodatnu snagu u svemu ovome što se dešava.
Hvala im na tome, a još veću zahvalnost dugujemo onim istinskim navijačima, čije nas mišljenje i najviše interesuje.
Voli vas vaš Edin Džeko!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Ne piše on po fb-u nego ima svog pr-a ligatu da mu popravlja imidž 
- plavipatriota
- Kontakt:
ovo ligata trabunja, nema dzeko veze sa ovim tekstom.. on to vjerovatno njemu kaže samo "haj napiši nešto"..
jer sve što je napisano je previše "OPĆENITO"
jer sve što je napisano je previše "OPĆENITO"
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Da nisam gledao utakmice, pomislio bih da je ginuo po terenu.. DZeko ne seri bgti vise...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
- plavipatriota
- Kontakt:
uvijek nešto srceparajuće postavi, i stavio sliku gdje je čučno i gdje tuguje.. trebo je stavit onu gdje puca od smijeha sa crnjom..

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ko o cemu, Dzeko o misevima i rupama. Dosadan si vise !!!
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 23 jun 2014, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast Edine!Kaunas je napisao/la:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
**** li ga Midho u šupak, nešto ovako piše a igro si ko **** J*** li ti sve
Dijamant i Idol nacije objasnio
hejteri na aparatima 
- anonymousHD
- Kontakt:
Bravo Džeko, maži oči navijačima, kako smešna izjava.
Pa mene bi bilo stid ovo napisati nakon one šetnje po terenu. Pa kako te nije stid napisat da si želio pobedu a nisam nije potrčao kako treba.
Stidi se panju!
Pa mene bi bilo stid ovo napisati nakon one šetnje po terenu. Pa kako te nije stid napisat da si želio pobedu a nisam nije potrčao kako treba.
Stidi se panju!
Od sada nadimak nase reprezentacije nece vise biti zmajevi nego dzeke po najvecem bh junaku 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- plavipatriota
- Kontakt:
a miš neće da pruži noge ako mu nije ćejf u tom trenutku..
on treba odigrat tri jake utakmice, ne mora biti sa najviše pretrčanih kilometara, ali da ukliže, da se bori, da vrši presing, e onda nek piše o miševima, prvi ću ja pojest sve što sam nasro..
al ne, frajer briše nos, češe se po mudima, neće da ide ni na šta što nije u radiusu od 3 metra od njega (NEKAD I MANJE) i onda priča o miševima.. nek potrči srcelomac, ja cu sam sebe mišem nazvat onda!
on treba odigrat tri jake utakmice, ne mora biti sa najviše pretrčanih kilometara, ali da ukliže, da se bori, da vrši presing, e onda nek piše o miševima, prvi ću ja pojest sve što sam nasro..
al ne, frajer briše nos, češe se po mudima, neće da ide ni na šta što nije u radiusu od 3 metra od njega (NEKAD I MANJE) i onda priča o miševima.. nek potrči srcelomac, ja cu sam sebe mišem nazvat onda!
Bravo EdinePrincipatus je napisao/la:Svaka cast Edine!Kaunas je napisao/la:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treba mu nalijepit sve gifove i video isjecke na njegove stranice i profile,pa neka se dobro nagleda..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Covjek prije tekme uvijek valja ovakve gluposti i onda se sece a ljudi govore " Bravo Edine ".
Ugledaj se malo na Olica i Mandzukica koji ljubav dokazuju na terenu a ne po fb.
Ugledaj se malo na Olica i Mandzukica koji ljubav dokazuju na terenu a ne po fb.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lazes magarac jedan. Smrade jedan, da ti podnosis kritiku bilo ciju ne bi angazovao neko levata da pise za tebe. Jedini mis u ovom svemu jesi ti Edine Dzeko. Mis mekinjas!!!Kaunas je napisao/la:
Mars iz svetinje!!!!
Zadnja izmjena: IronMany, dana/u 23 jun 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
-
samoposmatram
- Kontakt:
E na sta si spao. Od fudbalera do novinara.Kaunas je napisao/la:
Kad se mislis kandidovati za predsjednika BiH?
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Goalgetter i 34 gosta.