Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Nerminovic » 23 jun 2014, 23:17

Virtu4l je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:ne lazi amru ti yebem.
slika
Volim sve naše igrače osim Spahića, rijetko, skoro nikako ne pišem protiv njih, nekad u afektu lanem, mada je i to veoma rijetko, ali ovi klipovi i slike Džeke protiv Nigerije mi ubijaju svu volju da ih i dalje branim. Ovo je stvarno nedopustivo i čovjek svašta pomisli, ne znam čime smo to zaslužili...

Vjerovatno će njegov prvi naredni gol sve ovo da poništi, kao i uvijek do sad, ali me zanima do kad će se ovo dešavati.
Brate, kako ces da branis covjeka kad vidis ovako nesto? Hajde mi reci kako?
Nema smisla da covjek brani nesto ovako. Sramota i bruka, niti je dao sve od sebe i sad ide na Facebook i nesto prica. FUJ. :guz:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 jun 2014, 23:18

[img][http://lapload.com/image.uploads/23-06- ... b7.gif/img]

Meni nije cudno ovdje zasto Dzeko ne ide na igraca. Zamislite stete da ga je slucajno Nigerijac dodirnuo. Masnica bi se pojavila. Meni je cudno kako se je Dzeko uspio dosetati do naseg kaznenog :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 jun 2014, 23:19

Kad se sjetim jednog Bolica i Barbareza koji su bili istinske zvijezde i nesrece da se nisu uspjeli kvalifikovat a onda imas ovakvu klocinu koji se kao kune,gine sta sve vec i kad dokuci to veliko takmicenje umjesto da povraca na terenu od umora on se sklanja od duela.. zavrsi tekmu svjeziji nego pojedini, evo i kod susjeda, na poluvremenu.. Hajde carko mozes ti idalje igrat i igrat ces jer boljeg nemamo a nema se damu ostavit ga ns klupu al nemoj nas ni ti ni tvoj ti pr pravit budalom.. i ne do bog da poneses traku,ikad

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 23 jun 2014, 23:21

ZOI84 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:A zasto nije imao obraza objasnit onaj osmijeh na kraju utakmice? Yebo te i facebook i twitter i instagram, izdao si nas na terenu i treba da te bude stid.

U Cityu je kao mis tih, a u reprezentaciji neku silu svoju prosipa. Spaha je barem uvijek siledzija, gdje god je bio.
Je li nam mnogohvaljeni Begovic objasnio svoj osmjeh?
Nije Bega objasnio svoj osmijeh, ali je u maniru velikih igraca, PRVI se izvinuo naciji za losu utakmicu, iako on kao golman ne moze puno uticati na igru.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 jun 2014, 23:23

Majke mi, svaki minut gore i gore.. Nista, neznam sta cu sa sobom kad vidm ovaj GIF. :facepalm:
Necu biti sam sebe godinu dana, da smo ovako ispali sa SP-a na ovaj nacin kako smo prodali utakmicu nakon gol - neznam sta vise da kazem.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 23 jun 2014, 23:41

slika
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 23 jun 2014, 23:51

Jest da nije tema,ali zar već niste izmjerili koliko je terena Mandžukić pokrio :)

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 jun 2014, 23:52

Dobro ljudi, mislim je li Edin gledao večeras utakmicu,i Mandžu kako grize......jbt u nekim trenucima me je podsjećao na Negreda koliko grize.....to su ti igrači-grizači :tokralju:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 23 jun 2014, 23:55

Je8o vas mandzo, možda je pretrčo 13 km a 3 puta pipnuo loptu... Krampa igrač

Dzeko ne trci puno ali svaki dodir mu je odličan

Sent from my Home using fingers

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 23 jun 2014, 23:56

Jah, bitno je da se grize, ko šiša rezultat. Trebao je da se lomi da onom bilmezu produži ugovor.

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 jun 2014, 23:56

gost je napisao/la:Dobro ljudi, mislim je li Edin gledao večeras utakmicu,i Mandžu kako grize......jbt u nekim trenucima me je podsjećao na Negreda koliko grize.....to su ti igrači-grizači :tokralju:
Edin kada bi grizao kao ova dvojica bio bi najbolji napadac na svijetu...ali eto, sta ces.
A i ovakav, kad ne grize bolji je od ove dvojice.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jun 2014, 23:58

hurem je napisao/la:
gost je napisao/la:Dobro ljudi, mislim je li Edin gledao večeras utakmicu,i Mandžu kako grize......jbt u nekim trenucima me je podsjećao na Negreda koliko grize.....to su ti igrači-grizači :tokralju:
Edin kada bi grizao kao ova dvojica bio bi najbolji napadac na svijetu...ali eto, sta ces.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Tako je Hurem. Dzeko ce u inat ovom smjesnim hejterima koje veze nemaju o fudbalu zabit u srijedu dva komada :D :D

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jun 2014, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 23 jun 2014, 23:59

Selektor Meksika vise pretrcao od Dzeke.
Dobra zajebancija sa Klixa. :mrgreen: :mrgreen:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 23 jun 2014, 23:59

hurem je napisao/la:
nemoj zajebavati, Mandžo je toliko grizao da umal jednom nije doašo i u šansu....dobro sad, umal....ne treba previše tražiti od njega kada toliko grize..... :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 24 jun 2014, 00:00

I ja sam uvjeren da ce zabiti ali se stim golovima može samo slikati!!!!

Već smo ispali i sada neki inat nema nikakve svrhe... Sto nisu dali sve od sebe protiv onih glupih Nigera

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jun 2014, 00:01

Batko je napisao/la:I ja sam uvjeren da ce zabiti ali se stim golovima može samo slikati!!!!

Već smo ispali i sada neki inat nema nikakve svrhe... Sto nisu dali sve od sebe protiv onih glupih Nigera

Nije mogao Dzeko sam. Uostalom zabijo je jedan regularan gol i jednom stativu pogodio. A pojedini kreteni se sprdaju sa njim. I jos kao nek se ugleda na Mandzu :urnebes: :urnebes:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 jun 2014, 00:03

Imal ijednog pozitivnog komentara na onu objavu ? :urnebes:
Nad tobom sunce najljepše sja

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 24 jun 2014, 00:14

Batko je napisao/la:Je8o vas mandzo, možda je pretrčo 13 km a 3 puta pipnuo loptu... Krampa igrač

Dzeko ne trci puno ali svaki dodir mu je odličan

Vidjeli smo sinoc taj dodir. Samo steta sto nemamo instalirane kamere u sobi kod Dzeke da vidimo kakvi su mu dodiri kad Amru guzi!

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 24 jun 2014, 00:14

MostaracVelezovac je napisao/la:Dzeko je lose odigrao ali nije kriv za poraz.
Da je imao boljeg trenera na klupi bio bi angazovaniji. Haj ti skaci ko lud kad ti lopte ne dolaze i kad su ti ponistili gol a trener razvalio ekipu, sve izmjenio i reko im "haj sad igrajte".

Dzeko je slabo odigrao ali daleko od toga da je bio toliko los koliko pricate. Dao gol i pogodio stativu. Sta hocete vise?
Krivac je Pape.
Hajd sto je dao gol, al svaka cast za stativu! :mrgreen:
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 jun 2014, 00:14

Nabijem i njega i njegov patetični komentar (očito naručen, jer on ne zna složiti prostoproširenu rečenicu) na onu stvar!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”