RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

amypitar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2014, 22:39

Crvenarmija je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Pa vi ste sa tim osrednjim igracima, bili u vrhu Premijer lige. :lol:
E sad kad su vam oni osrednji igraci ,kakvi su vam onda ovi sto ih mijenjaju.Ocito da kod vas normalna komunikacija nije moguca,pa vam se upali neka zloba i spominjanje Ibrakovica i Selimovica, u negativnom kontekstu,kao da su vam oni krivci sto ste godinama prosjecan klub u ovoj ligi.Sto se tice Sarajeva i Dzene kojeg spominjes i nekih otkaza,to su samo tvoje zelje koja ce biti tesko ostvarljive,jer ove godine ce ostali klubovi pred Sarajevom samo skidati :guz: a tu mislim i na Velez. Imas jedno veliko :wave:
Halo momak ja tebe ne razumijem.Da li smo tražili tvoje mišljenje?Nismo.Bališ ovdje po temi ima sedmica dana i pišeš kojekakve gluposti, a smisao za humor ti je ravan 0.De malo bolje nešto smisli, ili si ograničen toliko da ti je ovo najbolje.Da li je ovo tema FK Sarajevo?Nije.Tako da odpepaj ako te niko nije ništa pitao.Pametnije je nekad šutiti, a ne gluposti pisati i ispasti budala.Tako da momak idi na svoju temu, raduj se što ste pobijedili Natron, a nas ostavi na miru.I za kraj pogledaj šta ste pisali pred utakmicu proljetos protiv nas:"uvaliti ćemo im 5 komada","nemaju pojma,mi smo šampioni" itd... i šta bi na guzove pobjedište 2:1.Za tvoje mišljenje mi je stalo kao do lanjskog snijega pa bi te molio ljubazno da odpepaš.I stvarno ne znam što se javljaš, pa vi ne komunicirate sa "manjim" klubovima jer vi ste "divovi" i šampioni već u 7 mjesecu.

Prvo nisam se ni ja tebi obracao, i ne znam koji je tvoj problem.Uopste nisam iznosio svoje misljenje, vec sam se nadovezao na pricu o vasim igracima.Ko si ti da nekom govoris gdje da pise, i gdje da ide. :think: Sto se tice Natrona,to je utakmica humanitarnog karaktera,i njihova djeca treniraju i spavaju u glavnom gradu, na racun Sarajeva.Smiri malo strasti, nemoj da ti cir bez veze proradi. :mrgreen:

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 23 jun 2014, 22:41

Raspust došao,nakupilo se svakakvih likova na ovoj temi... :crazy:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 23 jun 2014, 22:45

drakensang je napisao/la:' Nerijetko se u kuloarima spominjao njegov mogući povratak u Velež gdje je pružao najbolje partije ili u Tuzlu u Slobudu gdje je počeo igrati fudbal i gdje je odrastao.

"Ne znam koliko su te priče osnovane, ali svakako da je sve otvoreno. Nisam imao konkretnih razgovora sa Veležom ili Slobodom, a Velež je klub iz kojeg nosim divne uspomene i gdje sam možda proveo najbolji period svoje karijere, dok je Tuzla grad u kojem sam počeo igrati kao dječak, grad u kojem su moji roditelji i porodica, tako da ne odbacujem te mogućnosti", rekao je Amer Osmanagić na kraju razgovora za ****.ba.

možda bi i valjao da pojača konkurenciju u veznom redu dok nema Blagoja :zviz:
Ma mi ga možemo bilo kada dovesti to nije upitno.Govorio je u zimskom prelaznom roku da se ne pregovara sa njim,a pregovaralo se to svi znamo, a i bilo je u svim medijima.Nije igrao pola godine, nije više u formi kakvoj je bio,a sada nek on malo čeka i nek se prži kao mi u zimskom prelaznom roku.Sve se plaća sve se vraća :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 jun 2014, 09:01

drakensang je napisao/la:
3. Talentovani momak je vjerovatno Bašić, i priča se o tome, bio je na probi u Celju i navodno, pošto momak nije vezan ugovorom za klub, Velež traži naknadu za treniranje (prema pričama oko 60000 eura možda i više).
Kao prvo sretno malom Kini ako je presao u Celje. Mali ima blistavu karijeru pred sobom i steta je sto makar mali dio svoje pocetne karijere nece odraditi u voljenom dresu. Samo da ostane prizemljen i bez ufuravanja plus da ga sreca prati a povrede zaobidju i siguran sam da ovaj momak ima potencijal za vrhunskog fudbalera.

drakesang@ 60.000 € obestecenja za malca . Daj. Boze mada mi malo mnogo.....bolje po nas da ja grijesim pa kako god
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

lile
Kontakt:

Post Postao/la lile » 24 jun 2014, 09:13

Ma njega kupuje agencija Menafa Kodre iz Španije a Celje mu je samo prolazna stanica. Bila je i ponuda od CSK MOSKVA ali su je roditelji odbili zbog daljine. I jeste 60000 ali KM a ne eura.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 jun 2014, 09:18

i km suma je extra za nas klub za igraca koji ni jedne zvanicne tekme za prvu ekipu nije odigrao.
svaka cast menafu, bravo za kinu a i za klub!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 24 jun 2014, 10:38

nem73 je napisao/la:i km suma je extra za nas klub za igraca koji ni jedne zvanicne tekme za prvu ekipu nije odigrao.
svaka cast menafu, bravo za kinu a i za klub!
Super. Plus,ako bude sreće i pameti, pa Kina napravi pravu karijeru, možda bude za nas ono što je Džeko bio za Želju, svaki transfer pinka i Veležu

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 24 jun 2014, 14:22

De bola Mrkva pusti i tog drugog iz gepekta dok covjek ne crkne........sta je ovo vec tri dana nikavih novosti na zvanicnoj? Nema novih igraca niti produzenja ugovora onima koji su istekli. Obraduj te nas da skratimo ovu patnju do 2. avgusta :yawn:
Prkosni i Ponosni od 1922

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 24 jun 2014, 17:25

SAMO ORGINAL

RSD VELEZ MOSTAR 1922 ®
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 24 jun 2014, 20:06

GOLMAN DUŠAN ĐOKIĆ NOVI ČLAN VELEŽA

potpisDjokicDušan Đokić, tridesetdvogodišnji golman novi je član „Rođenih“. On je danas parafirao ugovor sa Veležom i priključio se saigračima na popodnevnom treningu. Golman koji je ponikao u Radničkom iz Niša, u svojoj karijeri branio je boje Banata iz Zrenjanina, Radničkog iz Kragujevca, svojevremeno u Premier ligi BiH Laktaša, te drugog niškog kluba Sinđelića. Osim toga, u svojoj dugog karijeri, jedno vrijeme branio je u Wacu iz Budimpešte i Botafogu iz Brazila.

http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 24 jun 2014, 20:33

SipakUlicar1922 je napisao/la:GOLMAN DUŠAN ĐOKIĆ NOVI ČLAN VELEŽA

potpisDjokicDušan Đokić, tridesetdvogodišnji golman novi je član „Rođenih“. On je danas parafirao ugovor sa Veležom i priključio se saigračima na popodnevnom treningu. Golman koji je ponikao u Radničkom iz Niša, u svojoj karijeri branio je boje Banata iz Zrenjanina, Radničkog iz Kragujevca, svojevremeno u Premier ligi BiH Laktaša, te drugog niškog kluba Sinđelića. Osim toga, u svojoj dugog karijeri, jedno vrijeme branio je u Wacu iz Budimpešte i Botafogu iz Brazila.

http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto znaci vjerovatno odlazak ostrog

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 24 jun 2014, 20:41

Jes vidio momka,u Brazilu branio :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 24 jun 2014, 21:03

Mene boli samo što ćemo dobiti kitu u usta za Oštrog..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jun 2014, 23:39

pošto ćemo dobiti 60.000 KM za Bašića plus određeni procenat od svakog narednog transfera, zanima me da li se zna koliko će obeštećenje biti za Letića? Ako neko slučajno zna neka pošalje na pp. :)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 25 jun 2014, 11:23

Kao što neko napisa na FB , Radničko Srpsko društvo Velež iz Mostara :lol: :lol:

Sada ozbiljno, ne razumijem kako se ranije nisu uspjeli dogovoriti sa npr. prvih 11 igrača. Da im cilj bude da njih zadrže te da se pojačaju na par pozicija. Za mene ovo realno nisu pojačanja, ok Vladavić, za njega smo znali, ali ovaj Popović , Hodzic, Đokić, mi nekako ne ulijevaju povjerenje jer ih nisam nikada gledao (možda se to promijeni).
Uspjeli su zadržati jednog Merzića, Hebibovića, Hajdarevića koji su sigurno imali mnogo više ponuda od Oštrakovića.
Ali hajmo reći, da svaka promjena dobro dođe, valjda nije ni ovaj džaba branio u Budimpešti i Botafogu.

Dalje, reče mi jedan momak da je na probu došlo oko 25 igrača, i da su svi vraćeni kući osim Stefana Kladara (štoper, pisali ste o njemu već ovdje, vidio sam).

Također ja imam informaciju od momka kojem je Kina rekao da je u pitanju cijena od 120 000 eura. E sad jel šupljak malo ili ne, pojma nemam, ali uglavnom biće nešto para kao neočekivani prihod pa se može uložiti u nešto fino. Neka neobična garnitura dresova ili neki radovi na stadionu :)

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 25 jun 2014, 12:02

Saznao sam šta je bilo sa Fahrudinom, bar mi tako prenijeli .. pp

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 jun 2014, 12:03

drakensang je napisao/la:Saznao sam šta je bilo sa Fahrudinom, bar mi tako prenijeli .. pp
šalji na pp

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 25 jun 2014, 12:13

drakensang je napisao/la:Saznao sam šta je bilo sa Fahrudinom, bar mi tako prenijeli .. pp
Salji i meni

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 25 jun 2014, 12:19

Salji brato ziv i zdrav bio.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 jun 2014, 12:34

Šalji i meni majstore

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []