Crvenarmija je napisao/la:Halo momak ja tebe ne razumijem.Da li smo tražili tvoje mišljenje?Nismo.Bališ ovdje po temi ima sedmica dana i pišeš kojekakve gluposti, a smisao za humor ti je ravan 0.De malo bolje nešto smisli, ili si ograničen toliko da ti je ovo najbolje.Da li je ovo tema FK Sarajevo?Nije.Tako da odpepaj ako te niko nije ništa pitao.Pametnije je nekad šutiti, a ne gluposti pisati i ispasti budala.Tako da momak idi na svoju temu, raduj se što ste pobijedili Natron, a nas ostavi na miru.I za kraj pogledaj šta ste pisali pred utakmicu proljetos protiv nas:"uvaliti ćemo im 5 komada","nemaju pojma,mi smo šampioni" itd... i šta bi na guzove pobjedište 2:1.Za tvoje mišljenje mi je stalo kao do lanjskog snijega pa bi te molio ljubazno da odpepaš.I stvarno ne znam što se javljaš, pa vi ne komunicirate sa "manjim" klubovima jer vi ste "divovi" i šampioni već u 7 mjesecu.amypitar je napisao/la:
Pa vi ste sa tim osrednjim igracima, bili u vrhu Premijer lige.![]()
E sad kad su vam oni osrednji igraci ,kakvi su vam onda ovi sto ih mijenjaju.Ocito da kod vas normalna komunikacija nije moguca,pa vam se upali neka zloba i spominjanje Ibrakovica i Selimovica, u negativnom kontekstu,kao da su vam oni krivci sto ste godinama prosjecan klub u ovoj ligi.Sto se tice Sarajeva i Dzene kojeg spominjes i nekih otkaza,to su samo tvoje zelje koja ce biti tesko ostvarljive,jer ove godine ce ostali klubovi pred Sarajevom samo skidatia tu mislim i na Velez. Imas jedno veliko
Prvo nisam se ni ja tebi obracao, i ne znam koji je tvoj problem.Uopste nisam iznosio svoje misljenje, vec sam se nadovezao na pricu o vasim igracima.Ko si ti da nekom govoris gdje da pise, i gdje da ide.