Svaka castŽil Kretenie je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Najaci kad rece bako smrdi ti iz ustra,sta ti mislis da sam ja baka,ja sam Misel Platini

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Svaka castŽil Kretenie je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
A i Suljo pohitan,skontao nakon pola godineŽeljovac je napisao/la:Misli li iko posvetiti više pažnje ovoj otvorenoj optužbi Sulje da je Ćiro namjestio utakmicu protiv Irana??? Bar novinari...
Ma baš me briga je li namještena ili nije. Poenta je da se ne može tako nešto izjaviti i da se ne pokrene nikakva istraga ni ništa, ako je to fakat izjavio. Neko treba da snosi sankcije. Idealno bi bilo da to bude bilo ko iz saveza, u ovom slučaju Čolaković. Nadam se da će ga bar Ćiro tužiti.BoSna_pLayA je napisao/la:Željovac je napisao/la:Misli li iko posvetiti više pažnje ovoj otvorenoj optužbi Sulje da je Ćiro namjestio utakmicu protiv Irana??? Bar novinari...
hmm .. po izjavi spahica nije namjestena .. tako da znaci da nije namjestena jer vjerujem spahi svaku rijec
Sad nas trenutno i Europa drugacije gleda. To se treba zahvaliti dobrim igrama proslih kvalivikacija, naravno Dzeki i ostalim zmajevima sto su pokazali prosle godine u Wolfsima, itd.harishp je napisao/la:Jeli iko primjetio rad ovog Jasmina Bakovica koji je dosao umjesto Uslje.
mozda ne tako brzo ali vrlo efikasan.Znajuci koliko je onaj stari razvalio na tom mjestu.
Njegova pozicija i jeste za nalazenje ekipa u prijateljskim mecevima.Bilo je tu trzavica ali sigurno najvise zbog onog nesposobnog glasnogovornika Pecikoze.Nikad nam se nije desilo u istoriji da u tri mjeseca igramo bas sa samim slagom repki iz fudbalskog svjeta.Viceprvak Afrike,viceprvak Evrope i uvijek neugodni Svedjani.
ma da hoće i mic po mic ali naprijed, ovo do sada je uglavnom išlo po sistemu jedan naprijed nazad dvasoko je napisao/la:Sad nas trenutno i Europa drugacije gleda. To se treba zahvaliti dobrim igrama proslih kvalivikacija, naravno Dzeki i ostalim zmajevima sto su pokazali prosle godine u Wolfsima, itd.harishp je napisao/la:Jeli iko primjetio rad ovog Jasmina Bakovica koji je dosao umjesto Uslje.
mozda ne tako brzo ali vrlo efikasan.Znajuci koliko je onaj stari razvalio na tom mjestu.
Njegova pozicija i jeste za nalazenje ekipa u prijateljskim mecevima.Bilo je tu trzavica ali sigurno najvise zbog onog nesposobnog glasnogovornika Pecikoze.Nikad nam se nije desilo u istoriji da u tri mjeseca igramo bas sa samim slagom repki iz fudbalskog svjeta.Viceprvak Afrike,viceprvak Evrope i uvijek neugodni Svedjani.
Citava Europa je govorila da bi mi bili u grupi smrti. Znaci ima punuda. A sto se tice saveza, to samo moze mic po mic na bolje. Nece se sigurno nista preko noci promjeniti.
Potpis...I ja sam to skoro kontao,uradio je za ovo malo vremena vise nego Usljo za 10 godina.........harishp je napisao/la:Jeli iko primjetio rad ovog Jasmina Bakovica koji je dosao umjesto Uslje.
Ebat ce ih Juka kompletno
pomrsi im racune izgledaharishp je napisao/la:Ebat ce ih Juka kompletno![]()
I nas će.harishp je napisao/la:Ebat ce ih Juka kompletno![]()
Naravno da ce biti izabran, to je cijela poenta njegovog povratka ! Normala da je morao poci od kantona (KS), to je jedini put da dodje do vrha !miky_hz je napisao/la:Pusina se jos nije vratio u savez na nacin na koji ovdje raja misli ,on je samo dobio mjesto predsjednika saveza u KS a to znaci kandidaturu za mjesto bosnjackog predstavnika u savezu,e sad dali ce on biti izabran za tog naseg predstavnika ili ne vrijeme ce pokazati...
Ugl trenutno je predsjednik saveza za KS...a za nesto vece ce jos morati da saceka
Pusina zasluzuje repekt !?Cartman je napisao/la:Pusina najvise zasluzuje respekt za to sto nije dozvolio tudjmanovcu da dodje na selektorsko mjesto. Samo ga treba izabrat za predsjednika, pa ce se brzo razcistit savez.
Svasta procitatiCartman je napisao/la:Pusina najvise zasluzuje respekt za to sto nije dozvolio tudjmanovcu da dodje na selektorsko mjesto. Samo ga treba izabrat za predsjednika, pa ce se brzo razcistit savez.