Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harry_90
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la harry_90 » 23 feb 2010, 16:37

Žil Kretenie je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
Svaka cast :D
Najaci kad rece bako smrdi ti iz ustra,sta ti mislis da sam ja baka,ja sam Misel Platini :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 16:37

Željovac je napisao/la:Misli li iko posvetiti više pažnje ovoj otvorenoj optužbi Sulje da je Ćiro namjestio utakmicu protiv Irana??? Bar novinari...
A i Suljo pohitan,skontao nakon pola godine :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 feb 2010, 17:05

BoSna_pLayA je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Misli li iko posvetiti više pažnje ovoj otvorenoj optužbi Sulje da je Ćiro namjestio utakmicu protiv Irana??? Bar novinari...

hmm .. po izjavi spahica nije namjestena .. tako da znaci da nije namjestena jer vjerujem spahi svaku rijec
Ma baš me briga je li namještena ili nije. Poenta je da se ne može tako nešto izjaviti i da se ne pokrene nikakva istraga ni ništa, ako je to fakat izjavio. Neko treba da snosi sankcije. Idealno bi bilo da to bude bilo ko iz saveza, u ovom slučaju Čolaković. Nadam se da će ga bar Ćiro tužiti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 feb 2010, 15:38

Jeli iko primjetio rad ovog Jasmina Bakovica koji je dosao umjesto Uslje.
mozda ne tako brzo ali vrlo efikasan.Znajuci koliko je onaj stari razvalio na tom mjestu.
Njegova pozicija i jeste za nalazenje ekipa u prijateljskim mecevima.Bilo je tu trzavica ali sigurno najvise zbog onog nesposobnog glasnogovornika Pecikoze.Nikad nam se nije desilo u istoriji da u tri mjeseca igramo bas sa samim slagom repki iz fudbalskog svjeta.Viceprvak Afrike,viceprvak Evrope i uvijek neugodni Svedjani.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 feb 2010, 15:54

harishp je napisao/la:Jeli iko primjetio rad ovog Jasmina Bakovica koji je dosao umjesto Uslje.
mozda ne tako brzo ali vrlo efikasan.Znajuci koliko je onaj stari razvalio na tom mjestu.
Njegova pozicija i jeste za nalazenje ekipa u prijateljskim mecevima.Bilo je tu trzavica ali sigurno najvise zbog onog nesposobnog glasnogovornika Pecikoze.Nikad nam se nije desilo u istoriji da u tri mjeseca igramo bas sa samim slagom repki iz fudbalskog svjeta.Viceprvak Afrike,viceprvak Evrope i uvijek neugodni Svedjani.
Sad nas trenutno i Europa drugacije gleda. To se treba zahvaliti dobrim igrama proslih kvalivikacija, naravno Dzeki i ostalim zmajevima sto su pokazali prosle godine u Wolfsima, itd.
Citava Europa je govorila da bi mi bili u grupi smrti. Znaci ima punuda. A sto se tice saveza, to samo moze mic po mic na bolje. Nece se sigurno nista preko noci promjeniti.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 feb 2010, 18:44

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jeli iko primjetio rad ovog Jasmina Bakovica koji je dosao umjesto Uslje.
Sad nas trenutno i Europa drugacije gleda. To se treba zahvaliti dobrim igrama proslih kvalivikacija, naravno Dzeki i ostalim zmajevima sto su pokazali prosle godine u Wolfsima, itd.
Citava Europa je govorila da bi mi bili u grupi smrti. Znaci ima punuda. A sto se tice saveza, to samo moze mic po mic na bolje. Nece se sigurno nista preko noci promjeniti.
ma da hoće i mic po mic ali naprijed, ovo do sada je uglavnom išlo po sistemu jedan naprijed nazad dva
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 24 feb 2010, 19:27

Potpis...I ja sam to skoro kontao,uradio je za ovo malo vremena vise nego Usljo za 10 godina.........
Rotor Volgograd...

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 29 mar 2010, 20:26

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 20:29

doci je napisao/la:POVRATAK JUSUFA PUŠINE

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-33786.htm
Ebat ce ih Juka kompletno :lol: :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 29 mar 2010, 20:35

harishp je napisao/la:

pomrsi im racune izgleda 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 20:46

Para nema,.... ce na suho. :mrgreen: :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 mar 2010, 21:10

harishp je napisao/la:

I nas će.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 29 mar 2010, 21:46

Realno Pusina je mnogo uradio za bh nogomet i dobro je sto se vraca u NSBIH,nadam se da ce se sada neke stvari postaviti na svoje mjesto,poboljsati organizacija..za njegovo vrijeme BIH je igrala sa Brazilom,Argentinom,Italijom..a sa ovim nesposobnjakovicima molimo jednu Saudijsku Arabiju da odigra s nama prijateljsku utakmicu... Pozdravljam povratak Jusufa Pusine!!!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 29 mar 2010, 21:54

ODLICNO ! Da je Jusuf bio mali ciro nikad nebi dosao za selektora. Jusuf Pušina je jedini za kojeg znam da ce stitit Bosansko-Hercegovacki interes.

slika
Gospodin za ostale papke iz NSBIH
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 mar 2010, 21:57

Pusina se jos nije vratio u savez na nacin na koji ovdje raja misli ,on je samo dobio mjesto predsjednika saveza u KS a to znaci kandidaturu za mjesto bosnjackog predstavnika u savezu,e sad dali ce on biti izabran za tog naseg predstavnika ili ne vrijeme ce pokazati...

Ugl trenutno je predsjednik saveza za KS...a za nesto vece ce jos morati da saceka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 29 mar 2010, 22:07

miky_hz je napisao/la:Pusina se jos nije vratio u savez na nacin na koji ovdje raja misli ,on je samo dobio mjesto predsjednika saveza u KS a to znaci kandidaturu za mjesto bosnjackog predstavnika u savezu,e sad dali ce on biti izabran za tog naseg predstavnika ili ne vrijeme ce pokazati...

Ugl trenutno je predsjednik saveza za KS...a za nesto vece ce jos morati da saceka
Naravno da ce biti izabran, to je cijela poenta njegovog povratka ! Normala da je morao poci od kantona (KS), to je jedini put da dodje do vrha !

Svi oni strucnjaci sto placu kako je stanje lose u nasem NSBIH, nek se vrate u svoj kanton kao i Jusuf pa nek se bore za bolje. Lako je pricati gluposti kao mi po forumu :mrgreen: !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 mar 2010, 23:14

Znaci Pusi(o)na is back ,haj valja!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2010, 18:01

Pusina najvise zasluzuje respekt za to sto nije dozvolio tudjmanovcu da dodje na selektorsko mjesto. Samo ga treba izabrat za predsjednika, pa ce se brzo razcistit savez.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 30 mar 2010, 18:06

Cartman je napisao/la:Pusina najvise zasluzuje respekt za to sto nije dozvolio tudjmanovcu da dodje na selektorsko mjesto. Samo ga treba izabrat za predsjednika, pa ce se brzo razcistit savez.
Pusina zasluzuje repekt !?

Pa on i njemu slicni su zabranili Ibrahimovicu da igra za Bosnu i Hercegovinu. To mu nikad niko, ko prati fudbal u BiH, nece oprostiti, NIKADAA !!!
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 18:26

Cartman je napisao/la:Pusina najvise zasluzuje respekt za to sto nije dozvolio tudjmanovcu da dodje na selektorsko mjesto. Samo ga treba izabrat za predsjednika, pa ce se brzo razcistit savez.
Svasta procitati :roll: ,on ti je zacetnik svog ovog zla zvani savez.Sva ona huljava ekipa je u savezu vec godinama zahvaljuci njemu i takvima.Uostalom murijas u fudbalskom savezu ima veze sa svim ali sa fudbalom najmanje.
to je i budali jasno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.