FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 23 feb 2010, 09:50

Saurman je napisao/la:trebamo odbranu pojacati def..to nam je rak-rana zadnjih pet godina...kad se samo sjetim 2001 i onog bedema Lizarazu,Kuffour,Andersson,Sagnol i naravno svemocni Khan :D ..
zato bi ovaj bayo razbio taj tvoj sa 5:0! najmanje ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 feb 2010, 10:25

secer je napisao/la:
Saurman je napisao/la:trebamo odbranu pojacati def..to nam je rak-rana zadnjih pet godina...kad se samo sjetim 2001 i onog bedema Lizarazu,Kuffour,Andersson,Sagnol i naravno svemocni Khan :D ..
Tesko bogami, to je bila jedna od najjacih odbranbenih ekipa. Jedan od vecih razloga zasto je Bayern po 4. put podigao pehar lige sampiona bila je ta neprikosnovena odbrana.
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 feb 2010, 10:37

secer je napisao/la:
to su velike rijeci :) ..ono je bila masina koja je gazila sve po europi kad se sjetim pobjeda protiv Reala u LP u dvomeču 8 komada u mrezi galatikosa :D .....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2010, 10:49

Ma zucker nam dize samopouzdanje tako i treba :P

Rano je jos govoriti o pojacanjima,izgleda da je Breno impresionirao Galonju i Nerlingera pa se odmah pocelo pricati kako ce ga vratiti na ljeto,Kroos se vraca,a Franz ga vec vidi kao reprezentativca,doduse tesko je zamisliti neki razlog zbog kojeg bi "Krus" (yebeni komentator na eurosportu) izostao sa spiska reprezentacije,isto vazi i za Mullera jer realno Hitzlsperger grije klubu kandidata za ispadanje u italiji a Rolfesa Jupp proglasi invalidom,ima znaci mjesta!

A sad o Bayernu,evo sackeah par dana da se ovi navijaci hale umire i prestanu trolati po temi,utakmica sa Nurnbergom je "izgubljena" bezveze jednostavno kad smo trebali zabiti drugi Gomez umjesto da gurne loptu "u noge" Olicu on ga napuca u glavu,a Robben nam se jos i umorio pa sve skupa bi dovoljno za 1-1,ali dominacija je tu.svi gledaju u bayern k'o u Mekku,mediji,igraci,treneri,apsolutno svi,i to je dobro tada su najbolji,"apotekari" prvu kad izgube nema im spasa,zato u miru i veselju cekajte da zasjednemo na tron,nece nas skinuti ni NATO :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Madrid
Kontakt:

Post Postao/la Madrid » 23 feb 2010, 12:28

Saurman je napisao/la:
secer je napisao/la:
to su velike rijeci :) ..ono je bila masina koja je gazila sve po europi kad se sjetim pobjeda protiv Reala u LP u dvomeču 8 komada u mrezi galatikosa :D .....
kad je RM primijo u dvo mecu 8 komada :lol: :lol: to mozda grupe kad je RM falilo 6,7igraca iz 1 postave..zato je 1/2 izbacio taj isti Bayern dok su u RM vratilo oni sto nisu igrali.. RM igrao FINALE U PARISU dok je Bayern gledo iz Minhena...ajd SARMA ne bubaj..kako te nije sramota :Di samo napomena tad se nis uzvali galaktikosi :mrgreen: uputi se malo pa pisi ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2010, 17:20

Madrid je napisao/la: kad je RM primijo u dvo mecu 8 komada :lol: :lol: to mozda grupe kad je RM falilo 6,7igraca iz 1 postave..zato je 1/2 izbacio taj isti Bayern dok su u RM vratilo oni sto nisu igrali.. RM igrao FINALE U PARISU dok je Bayern gledo iz Minhena...ajd SARMA ne bubaj..kako te nije sramota :Di samo napomena tad se nis uzvali galaktikosi :mrgreen: uputi se malo pa pisi ;)
Ne moze ni google translate ovo prevesti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 feb 2010, 17:22

bistrikboy je napisao/la:
Madrid je napisao/la: kad je RM primijo u dvo mecu 8 komada :lol: :lol: to mozda grupe kad je RM falilo 6,7igraca iz 1 postave..zato je 1/2 izbacio taj isti Bayern dok su u RM vratilo oni sto nisu igrali.. RM igrao FINALE U PARISU dok je Bayern gledo iz Minhena...ajd SARMA ne bubaj..kako te nije sramota :Di samo napomena tad se nis uzvali galaktikosi :mrgreen: uputi se malo pa pisi ;)
Ne moze ni google translate ovo prevesti...
Hhahahahhahah. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 feb 2010, 18:21

otkad si ti navijac bayerna :?:
kad smo trebali zabiti drugi Gomez umjesto da gurne loptu "u noge" Olicu on ga napuca u glavu
gomez je nula.
kako me samo strah kad se s 20-tak metara zaleti prema golu.. :shock: ..kontam, "mayku mu, sad kad se glavom zabije u stativu, oba oka ce mu ispast´"
pu, bacise 35 milki..
zdnji ibisevicev gol i nije tako jednostavan(haj´, nabij loptu da predje liniju) to se vidjelo na primjeru naseg gomeza :lol: nasao se u gotovo ideticnoj prilici...i, sta se desava?...bije je na 10. metara iznad gola :lol:
zato ne govori kako je on tu loptu pokusavao dodati olicu-ne, on je sutao na gol :lol:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 feb 2010, 18:31

Madrid je napisao/la: kad si glup :lol: :lol: o corav..sta ti nije jasno?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neda mise pisati citko na temi Bayern :D ali da se proccccccccciiiitkataktkiiiii :lol: ukucas na google ajd SARMA ne bubaj i dobices odg?? :mrgreen:
o...lektore todoricu...nismo vas prepoznali :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2010, 18:32

secer je napisao/la:

otkad si ti navijac bayerna :?:
Bogme odavno...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 feb 2010, 18:33

**** kad si glup :lol: :lol: o corav..sta ti nije jasno?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neda mise pisati citko na temi Bayern :D ali da se proccccccccciiiitkataktkiiiii :lol: ukucas na google ajd SARMA ne bubaj i dobices odg?? :mrgreen:
Madridista jes dobar ti, de malo preglednije i ljepse pisi kvaris nam ovu lijepu temu :lol: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 feb 2010, 18:39

bistrikboy je napisao/la:Bogme odavno...
vidi. stvarno...nisam znaaao.
mislio sam da onako naletis na temu... da pozdravis, nesto malo napises...
hajde, evo ti jedno velkoM...sa zakasnjenjem.
ps
mislis li da cemo ubjedljivo tuci hsv :?:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 feb 2010, 18:46

secer je napisao/la: gomez je nula.
kako me samo strah kad se s 20-tak metara zaleti prema golu.. :shock: ..kontam, "mayku mu, sad kad se glavom zabije u stativu, oba oka ce mu ispast´"
:lol: :lol: sad ga i ti preCera. jel bar pozitivna nula?
nije on toliko los igrac, koliko nas ubi pomisao na sumu koja je za njega izdvojena.
zato ne govori kako je on tu loptu pokusavao dodati olicu-ne, on je sutao na gol

zato mu se Ola onoliko smijao :mrgreen: :D
bistrikboy je napisao/la:zato u miru i veselju cekajte da zasjednemo na tron,nece nas skinuti ni NATO :!:
slika
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2010, 18:49

Pisao bih ja seceru cesce ovdje ali ubise ovi klonovi hale iz Madrida,izgubis volju pisati bilo sta,vas par pokusavate nesto ko i napisati a oni trolaju li trolaju... :roll:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 feb 2010, 19:14

ma kako me nervira ovo samo cekaju da neko kiksa da oni mogu doc na temu i likovat zbog toga kao da real nikad nije izgubio ( ne mislim samo na real ima i drugih al netreba sad da napominjem )
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 feb 2010, 19:21

geronimo je napisao/la: :lol: :lol: sad ga i ti preCera. jel bar pozitivna nula?
nije on toliko los igrac, koliko nas ubi pomisao na sumu koja je za njega izdvojena.
upravo zbog para, novca, suski, zelembaca..., i inih naziva izmisljenih za papir koji ni u hali ne pomaze, a s druge strane pokrec toliko toga :D
heb-ga, da su oni njega platili 5-6 ili pak 7. miliona.. ne bih rekao ni rijeci(mozda :lol: ) ali cova je placen 30 ili mozda cak i 35 miliona :shock: jedan robben nas je kostao 20.
brafo je dosao za 2,5 pa covjek nista i ne ocekuje. od marija se ocekuje da barem iz onih dobrih prilika zabija, a on...cvrc :lol:
za 35 milki smo mogli dovesti runija...barem nas niko ne bi urekao :lol:
takodje dzeko i ibisevic su bolji od gomeza a bili bi jeftiniji.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 feb 2010, 19:31

S-Y-L-A-R je napisao/la:ma kako me nervira ovo samo cekaju da neko kiksa da oni mogu doc na temu i likovat zbog toga kao da real nikad nije izgubio ( ne mislim samo na real ima i drugih al netreba sad da napominjem )
cuj realisti vas nerviraju...ne mogu da vjerujem :lol:
da dodju navijaci getafea i pocnu neku pricu ja bih se zamislio, ali madrid... :lol:
ma oni su meni samo smijesni. drugo ime im je spdnja-tim.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 feb 2010, 19:33

secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la: :lol: :lol: sad ga i ti preCera. jel bar pozitivna nula?
upravo zbog para, novca, suski, zelembaca..., i inih naziva izmisljenih za papir koji ni u hali ne pomaze, a s druge strane pokrec toliko toga :D
heb-ga, da su oni njega platili 5-6 ili pak 7. miliona.. ne bih rekao ni rijeci(mozda :lol: ) ali cova je placen 30 ili mozda cak i 35 miliona :shock: jedan robben nas je kostao 20.
brafo je dosao za 2,5 pa covjek nista i ne ocekuje. od marija se ocekuje da barem iz onih dobrih prilika zabija, a on...cvrc :lol:
za 35 milki smo mogli dovesti runija...barem nas niko ne bi urekao :lol:
takodje dzeko i ibisevic su bolji od gomeza a bili bi jeftiniji.
nemoj mi samo njega :evil: , nas Mario je ljepsi, jesi li primjetio nedavno kod gottschalka, kako heidi klum zvjera prema lepom nasem. :D

salu na stranu, prica je puno puta prezvakana, ne bih je ponavljao. ;)
samo nesto da te pitam. umemo li u obzir da bayern zeli pod svaku cijenu njemackog reprezentativca, koga bi ti doveo? klose je nas, poldija smo sutnuli, helmes je bio aktivan sve do svoje povrede, ove sezone mrkvicu udara bledunjikavi kissling. ko je jos ostao? kuranyi - ne hvala!
mora se priznati da su ipak doveli najboljeg od ovih gore pomenutih. :)
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 feb 2010, 19:47

geronimo je napisao/la:salu na stranu, prica je puno puta prezvakana, ne bih je ponavljao. ;)
samo nesto da te pitam. umemo li u obzir da bayern zeli pod svaku cijenu njemackog reprezentativca, koga bi ti doveo? klose je nas, poldija smo sutnuli, helmes je bio aktivan sve do svoje povrede, ove sezone mrkvicu udara bledunjikavi kissling. ko je jos ostao? kuranyi - ne hvala!
mora se priznati da su ipak doveli najboljeg od ovih gore pomenutih. :)
nijemca ozil-a, a u napadu dzeksona ili ibija ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 feb 2010, 19:56

nijemac ozil nije centarfor, uostalom ako se vrati kroos, mesut je tu suvisan. kad sam vec kod njega, haman da je i on u mislima negdje drugo (mozda na Isaru :D ), u katastofalnoj je formi.
dzeku bih i ja volio vidjeti u bayernu, ali pusti snovi.

nikako se ne mogu oteti dojmu, da ce kroos biti skroz slab kada se vrati u bayern. mozda grijesim, ali mislim da nije to...to. :cry:
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.