zato bi ovaj bayo razbio taj tvoj sa 5:0! najmanjeSaurman je napisao/la:trebamo odbranu pojacati def..to nam je rak-rana zadnjih pet godina...kad se samo sjetim 2001 i onog bedema Lizarazu,Kuffour,Andersson,Sagnol i naravno svemocni Khan..
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- moustapha
- Kontakt:
Tesko bogami, to je bila jedna od najjacih odbranbenih ekipa. Jedan od vecih razloga zasto je Bayern po 4. put podigao pehar lige sampiona bila je ta neprikosnovena odbrana.secer je napisao/la:zato bi ovaj bayo razbio taj tvoj sa 5:0! najmanjeSaurman je napisao/la:trebamo odbranu pojacati def..to nam je rak-rana zadnjih pet godina...kad se samo sjetim 2001 i onog bedema Lizarazu,Kuffour,Andersson,Sagnol i naravno svemocni Khan..
#divovi
to su velike rijecisecer je napisao/la:zato bi ovaj bayo razbio taj tvoj sa 5:0! najmanjeSaurman je napisao/la:trebamo odbranu pojacati def..to nam je rak-rana zadnjih pet godina...kad se samo sjetim 2001 i onog bedema Lizarazu,Kuffour,Andersson,Sagnol i naravno svemocni Khan..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma zucker nam dize samopouzdanje tako i treba
Rano je jos govoriti o pojacanjima,izgleda da je Breno impresionirao Galonju i Nerlingera pa se odmah pocelo pricati kako ce ga vratiti na ljeto,Kroos se vraca,a Franz ga vec vidi kao reprezentativca,doduse tesko je zamisliti neki razlog zbog kojeg bi "Krus" (yebeni komentator na eurosportu) izostao sa spiska reprezentacije,isto vazi i za Mullera jer realno Hitzlsperger grije klubu kandidata za ispadanje u italiji a Rolfesa Jupp proglasi invalidom,ima znaci mjesta!
A sad o Bayernu,evo sackeah par dana da se ovi navijaci hale umire i prestanu trolati po temi,utakmica sa Nurnbergom je "izgubljena" bezveze jednostavno kad smo trebali zabiti drugi Gomez umjesto da gurne loptu "u noge" Olicu on ga napuca u glavu,a Robben nam se jos i umorio pa sve skupa bi dovoljno za 1-1,ali dominacija je tu.svi gledaju u bayern k'o u Mekku,mediji,igraci,treneri,apsolutno svi,i to je dobro tada su najbolji,"apotekari" prvu kad izgube nema im spasa,zato u miru i veselju cekajte da zasjednemo na tron,nece nas skinuti ni NATO
Rano je jos govoriti o pojacanjima,izgleda da je Breno impresionirao Galonju i Nerlingera pa se odmah pocelo pricati kako ce ga vratiti na ljeto,Kroos se vraca,a Franz ga vec vidi kao reprezentativca,doduse tesko je zamisliti neki razlog zbog kojeg bi "Krus" (yebeni komentator na eurosportu) izostao sa spiska reprezentacije,isto vazi i za Mullera jer realno Hitzlsperger grije klubu kandidata za ispadanje u italiji a Rolfesa Jupp proglasi invalidom,ima znaci mjesta!
A sad o Bayernu,evo sackeah par dana da se ovi navijaci hale umire i prestanu trolati po temi,utakmica sa Nurnbergom je "izgubljena" bezveze jednostavno kad smo trebali zabiti drugi Gomez umjesto da gurne loptu "u noge" Olicu on ga napuca u glavu,a Robben nam se jos i umorio pa sve skupa bi dovoljno za 1-1,ali dominacija je tu.svi gledaju u bayern k'o u Mekku,mediji,igraci,treneri,apsolutno svi,i to je dobro tada su najbolji,"apotekari" prvu kad izgube nema im spasa,zato u miru i veselju cekajte da zasjednemo na tron,nece nas skinuti ni NATO
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kad je RM primijo u dvo mecu 8 komadaSaurman je napisao/la:to su velike rijecisecer je napisao/la:zato bi ovaj bayo razbio taj tvoj sa 5:0! najmanjeSaurman je napisao/la:trebamo odbranu pojacati def..to nam je rak-rana zadnjih pet godina...kad se samo sjetim 2001 i onog bedema Lizarazu,Kuffour,Andersson,Sagnol i naravno svemocni Khan..
..ono je bila masina koja je gazila sve po europi kad se sjetim pobjeda protiv Reala u LP u dvomeču 8 komada u mrezi galatikosa
.....
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne moze ni google translate ovo prevesti...Madrid je napisao/la: kad je RM primijo u dvo mecu 8 komada![]()
to mozda grupe kad je RM falilo 6,7igraca iz 1 postave..zato je 1/2 izbacio taj isti Bayern dok su u RM vratilo oni sto nisu igrali.. RM igrao FINALE U PARISU dok je Bayern gledo iz Minhena...ajd SARMA ne bubaj..kako te nije sramota :Di samo napomena tad se nis uzvali galaktikosi
uputi se malo pa pisi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hhahahahhahah.bistrikboy je napisao/la:Ne moze ni google translate ovo prevesti...Madrid je napisao/la: kad je RM primijo u dvo mecu 8 komada![]()
to mozda grupe kad je RM falilo 6,7igraca iz 1 postave..zato je 1/2 izbacio taj isti Bayern dok su u RM vratilo oni sto nisu igrali.. RM igrao FINALE U PARISU dok je Bayern gledo iz Minhena...ajd SARMA ne bubaj..kako te nije sramota :Di samo napomena tad se nis uzvali galaktikosi
uputi se malo pa pisi
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma zucker nam dize samopouzdanje tako i treba
otkad si ti navijac bayerna
gomez je nula.kad smo trebali zabiti drugi Gomez umjesto da gurne loptu "u noge" Olicu on ga napuca u glavu
kako me samo strah kad se s 20-tak metara zaleti prema golu..
pu, bacise 35 milki..
zdnji ibisevicev gol i nije tako jednostavan(haj´, nabij loptu da predje liniju) to se vidjelo na primjeru naseg gomeza
zato ne govori kako je on tu loptu pokusavao dodati olicu-ne, on je sutao na gol
o...lektore todoricu...nismo vas prepoznaliMadrid je napisao/la: kad si glup![]()
o corav..sta ti nije jasno??
![]()
![]()
![]()
![]()
neda mise pisati citko na temi Bayern
ali da se proccccccccciiiitkataktkiiiii
ukucas na google ajd SARMA ne bubaj i dobices odg??
- bistrikboy
- Kontakt:
Bogme odavno...secer je napisao/la:Ma zucker nam dize samopouzdanje tako i treba
otkad si ti navijac bayerna![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
Madridista jes dobar ti, de malo preglednije i ljepse pisi kvaris nam ovu lijepu temu**** kad si glup![]()
o corav..sta ti nije jasno??
![]()
![]()
![]()
![]()
neda mise pisati citko na temi Bayern
ali da se proccccccccciiiitkataktkiiiii
ukucas na google ajd SARMA ne bubaj i dobices odg??
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
vidi. stvarno...nisam znaaao.bistrikboy je napisao/la:Bogme odavno...
mislio sam da onako naletis na temu... da pozdravis, nesto malo napises...
hajde, evo ti jedno velkoM...sa zakasnjenjem.
ps
mislis li da cemo ubjedljivo tuci hsv
secer je napisao/la: gomez je nula.
kako me samo strah kad se s 20-tak metara zaleti prema golu....kontam, "mayku mu, sad kad se glavom zabije u stativu, oba oka ce mu ispast´"
nije on toliko los igrac, koliko nas ubi pomisao na sumu koja je za njega izdvojena.
zato ne govori kako je on tu loptu pokusavao dodati olicu-ne, on je sutao na gol
zato mu se Ola onoliko smijao
bistrikboy je napisao/la:zato u miru i veselju cekajte da zasjednemo na tron,nece nas skinuti ni NATO
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
Pisao bih ja seceru cesce ovdje ali ubise ovi klonovi hale iz Madrida,izgubis volju pisati bilo sta,vas par pokusavate nesto ko i napisati a oni trolaju li trolaju... 
ma kako me nervira ovo samo cekaju da neko kiksa da oni mogu doc na temu i likovat zbog toga kao da real nikad nije izgubio ( ne mislim samo na real ima i drugih al netreba sad da napominjem )
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
upravo zbog para, novca, suski, zelembaca..., i inih naziva izmisljenih za papir koji ni u hali ne pomaze, a s druge strane pokrec toliko togageronimo je napisao/la:![]()
sad ga i ti preCera. jel bar pozitivna nula?
nije on toliko los igrac, koliko nas ubi pomisao na sumu koja je za njega izdvojena.
heb-ga, da su oni njega platili 5-6 ili pak 7. miliona.. ne bih rekao ni rijeci(mozda
brafo je dosao za 2,5 pa covjek nista i ne ocekuje. od marija se ocekuje da barem iz onih dobrih prilika zabija, a on...cvrc
za 35 milki smo mogli dovesti runija...barem nas niko ne bi urekao
takodje dzeko i ibisevic su bolji od gomeza a bili bi jeftiniji.
cuj realisti vas nerviraju...ne mogu da vjerujemS-Y-L-A-R je napisao/la:ma kako me nervira ovo samo cekaju da neko kiksa da oni mogu doc na temu i likovat zbog toga kao da real nikad nije izgubio ( ne mislim samo na real ima i drugih al netreba sad da napominjem )
da dodju navijaci getafea i pocnu neku pricu ja bih se zamislio, ali madrid...
ma oni su meni samo smijesni. drugo ime im je spdnja-tim.
nemoj mi samo njegasecer je napisao/la:upravo zbog para, novca, suski, zelembaca..., i inih naziva izmisljenih za papir koji ni u hali ne pomaze, a s druge strane pokrec toliko togageronimo je napisao/la:![]()
sad ga i ti preCera. jel bar pozitivna nula?
heb-ga, da su oni njega platili 5-6 ili pak 7. miliona.. ne bih rekao ni rijeci(mozda) ali cova je placen 30 ili mozda cak i 35 miliona
jedan robben nas je kostao 20.
brafo je dosao za 2,5 pa covjek nista i ne ocekuje. od marija se ocekuje da barem iz onih dobrih prilika zabija, a on...cvrc![]()
za 35 milki smo mogli dovesti runija...barem nas niko ne bi urekao![]()
takodje dzeko i ibisevic su bolji od gomeza a bili bi jeftiniji.
salu na stranu, prica je puno puta prezvakana, ne bih je ponavljao.
samo nesto da te pitam. umemo li u obzir da bayern zeli pod svaku cijenu njemackog reprezentativca, koga bi ti doveo? klose je nas, poldija smo sutnuli, helmes je bio aktivan sve do svoje povrede, ove sezone mrkvicu udara bledunjikavi kissling. ko je jos ostao? kuranyi - ne hvala!
mora se priznati da su ipak doveli najboljeg od ovih gore pomenutih.
Vom Jäger zum Gejagten
nijemca ozil-a, a u napadu dzeksona ili ibijageronimo je napisao/la:salu na stranu, prica je puno puta prezvakana, ne bih je ponavljao.![]()
samo nesto da te pitam. umemo li u obzir da bayern zeli pod svaku cijenu njemackog reprezentativca, koga bi ti doveo? klose je nas, poldija smo sutnuli, helmes je bio aktivan sve do svoje povrede, ove sezone mrkvicu udara bledunjikavi kissling. ko je jos ostao? kuranyi - ne hvala!
mora se priznati da su ipak doveli najboljeg od ovih gore pomenutih.
nijemac ozil nije centarfor, uostalom ako se vrati kroos, mesut je tu suvisan. kad sam vec kod njega, haman da je i on u mislima negdje drugo (mozda na Isaru
), u katastofalnoj je formi.
dzeku bih i ja volio vidjeti u bayernu, ali pusti snovi.
nikako se ne mogu oteti dojmu, da ce kroos biti skroz slab kada se vrati u bayern. mozda grijesim, ali mislim da nije to...to.
dzeku bih i ja volio vidjeti u bayernu, ali pusti snovi.
nikako se ne mogu oteti dojmu, da ce kroos biti skroz slab kada se vrati u bayern. mozda grijesim, ali mislim da nije to...to.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.