Vjerovatno je mislio na nekog drugog igrača, prije će biti da je to.Pa nije lud Velid da kapitena nazove smetljarom.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
http://www.facetv.ba/index.php/2013-10- ... iju-i-iran" onclick="window.open(this.href);return false;Chinaglia je napisao/la:Marjan je rekao da ima nešto za reći kad se vrati, možda je nešto o kabadahiji .. valjda Marjan ima muda da kaže, jer 99 % da on zna kakva je situacija u repki sada, kakva je bila prije SP, ima li klanova, ko je kolovođa, itd, itd .. mada, Marjan gotivi 'Lepog', pa baš i ne vjerujem da će reći bilo šta, no ko zna
Jest jest tako sam i ja čuoBatko je napisao/la:Pa on je iz Lokomotive otjeran zbog namještanja utakmica.... U gepeku je pobjegao iz Rusije jer su ga htjeli ubiti!!!FaraonTM je napisao/la:Kažu da je Spaha dok je igrao u Lokomotivu imao "posla" sa Ruskom mafijom. Najozbiljnije.risingforce je napisao/la:Ee odavno ja govorim da je Spahic skroz mutan lik. Cesti crveni kartoni, namjestanja utakmica, kiksevi amaterski, demagogija patriotizam samo maska za crne poslove.. prodaja utakmica, kladionice... to mi ide uz Spahica..
Sent from my Home using fingers
Pa znam i ja,zato i kazem.DukeOfWellington je napisao/la:Spaho će eventualno dobiti ukor zbog načina izražavanja i to je to.legenda reala je napisao/la:žao mi Velida, zbog đubreta će ostati bez posla
Čuj nije glas Velida Spahe, šta misliš ko je sjedio iza mikrofona ako je utakmicu nakon toga prenosio SpahoOsim toga mislim da smo svi u stanju da prepoznamo njegov glas, slušali smo ga dovoljno puta.
Marjan je najobičniji plaćenik, a Spahić je mnogo dobar sa njegovim gospodarom Senadom koji je otvorio televiziju u sobi. Tako da ćeš na njegovoj televiziji zapravo gledati spašavanje vojnika Spahića jeftinom demagogijom.Chinaglia je napisao/la:Marjan je rekao da ima nešto za reći kad se vrati, možda je nešto o kabadahiji .. valjda Marjan ima muda da kaže, jer 99 % da on zna kakva je situacija u repki sada, kakva je bila prije SP, ima li klanova, ko je kolovođa, itd, itd .. mada, Marjan gotivi 'Lepog', pa baš i ne vjerujem da će reći bilo šta, no ko zna
Marjan je jedan od krivaca za ovakvo stanje u reprezentaciji, kad su mediji pokušavali da razapnu, on i Senad su išli po Splitu ulizivali se malom Sušiću, davali cijeli Dnevnik Emiru da odgovori miševima s Federalne i sl.Amar Dzeko je napisao/la:Marjan bi prije svoja vnago jeo nego rek'o nešto protiv ovog kabadahije.Chinaglia je napisao/la:Marjan je rekao da ima nešto za reći kad se vrati, možda je nešto o kabadahiji .. valjda Marjan ima muda da kaže, jer 99 % da on zna kakva je situacija u repki sada, kakva je bila prije SP, ima li klanova, ko je kolovođa, itd, itd .. mada, Marjan gotivi 'Lepog', pa baš i ne vjerujem da će reći bilo šta, no ko zna
Konacno neko sa pametnim komentarom4stringsonly je napisao/la:Dovoljno je štete što je Hasan prestao igrati zbog njega i što su jedno vrijeme na klupi sjedili Begović i Pjana a u prvih 11 bili Hasagic i Ibricic. To je više nego dovoljno.
Da ne pričam o epizodi "Driblanje Nasrija u 16m" i sl.
Izgleda da tvog ljubimca nećemo gledati više ni jednu tekmu.drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
I prema Barbarezu,pogotovo to je prebolesno.Neko?
O cemu bolan ti pricasdrummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
Jeste, to je.drummer je napisao/la:Nego stvarno pitam odakle tolika mrznja Sarajlija prema Spahicu?To sam pitao i prije i nikad niko nece da kaze,ja pretpostavljam da je zbog Koseva,neki lokalpatriotizam,je li ili nije?
"Onima koji vide a ne čuju..."mujezin je napisao/la:Pa ovdje ima krunjača koji još nisu skontali o kome Spaho priča, daj nacrtajte im